Hemma...

..men ska gå om typ en kvart igen. Ska träffa Linda i stan halv 8.
Var i K-dala med Ebba o träffade några. Fast dom skulle dra till Danne sa dom så då drog vi hem.
Ska nog inte åka dit på ett tag tror jag men jag får se.
Senare ska jag o Linda gå o ta en cider eller något vi får se så ska vi ringa Ebba också o se om hon vill hänga med :)

Byebye

Vad såg du på tv sist? Vet inte vad det hette men halvkollade på nått
Vems blogg läste du sist? Kenzas (snodde listan)
Vad åt du sist? Spagetti och köttbullar.
Vem pratade du med sist? Ebba
Vem ringde du sist? Ebböösh with the bösh
Vem messade du sist? Ebba där med haha
Vad läste du sist "bok"?  hmm kommer inte ihåg men ska börja läsa "Mamma sa att jag var sjuk" Nån som vet om den är bra?
Vem pussade du sist? Daniel
Vem kramde du sist? Daniel<3
Vem bjöd du sist på något? Daniel igen:) Eller aa hade en gratismeny på bion :P
Vad köpte du sist? Biobiljett

Nu ska jag dra ut o träffa Ebba:) Får se vad vi ska göra, ska iaf träffa Linda senare:) Så kanske inte bloggar mer idag men det får vi se:)

puss ♥

Maaaat

Har precis lagat lite mat. Spagetti och köttbullar:) Gottigott! Fast jag är verkligen skitdålig på att mäta upp hur mycket spagetti man ska ha så antingen blir det för mycket eller för lite, denna gången blev det lite för mycket haha :) Men gott är det iaf:)
Nej nu får jag gå o hämta lite mer mjölk.


Let the moment be

I can't be any better than this.
When im lying close to you, feeling your heart beating
Im thanking god that you're mine.
When we are going to close our eyes, and you're holding
me tight i just wanna let the moment be
Let the moment be forever and ever.


© Martina Rudén


What if i told you..

It was all meant to be
Would you believe me,
Would you agree
It's almost that feelin'
That we've met before
So tell me that you don't think I'm crazy
When I tell you love has come and now...

Kelly Clarkson - A moment like this

DKNY

Det var denna parfym jag fick av min älskling när jag fyllde år för 1 veckasen:)
Jättegoo:) Mumma

image143

Fotoarbete

Idag ska Linda fota mej i centralen. Ska se ut som en knarkare eller något sånt haha.
O jag måste komma på vad jag ska fota tills på tisdag, för då ska jag vara i studion. Fan jag kommer inte komma på något och då kommer Sven skälla ut mej. Aaah jag orkar inte gå foto blää.

Supersugen

Var på bio igår med älsklingen. Såg supersugen. Handlade om 2 killar som var ganska töntiga i skolan och ville ha sex. Så blir dom bjudna på en fest och då bestämmer dom sej för att dom ska få sex denna kvällen. Den var fan askul. Danne gav filmen 5 av 5.

Men som vanligt så blir jag alltid lika nervös av att gå på bio. Vet inte varför men mår ofta dåligt när jag sitter där inne. Har ingen aning om vad det kan vara(?)
Fast igår gick det iofs bra. Det var bara i början jag var nära på att gå ut.
Det är fan jobbigt att veta att man kanske missar en halv film för att man inte kan gå på bio. Visst det har bara hänt 1 gång att jag behövt gå ut för jag mådde riktigt dåligt men det händer nästan varje gång jag går på bio att jag ska må som jag gör. Jag vet ju inte heller varför.

image141

Min stora kärlek

Ska till Fille nu och kolla på "min stora kärlek" tror jag. Skitkul film. Men först måste jag och Ebba till Danne och hämta filmen.jobbigt.

Jag hatar när vi är sura på varandra och specc när du säger att jag inte har något att vara sur för men det vet du att jag har. :(

Jag höll på att glömma...

GRATTIIS H:AAAN!!! NU ÄR DU 18:) HOPPAS DU HAFT EN ROLIG DAG

...Tyvärr hade jag ingen bild på H:an så det får komma någon annan dag. Försökte lägga upp en på oss 2 som vi tog för några årsen men nejnej det funkade inte. Men grattis iaf:)

I could stay awake..

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

Aerosmith -
I dont wanna miss a thing

Älsklingen har gått.

Min älskling gick för en stund sen:( Tråkigt, ville ju att han skulle sova här men han hade sina grejer hemma och skulle ändå upp kvart i 6, lite jobbigt kanske. Det är så mysigt att vara med honom. När man bara ligger där och han håller om en, det är det bästa som finns:) Ska på bio på lördag också, vi skulle ju beställt biljetter nu men det gjorde vi inte.
Imon ska han sova hos mej också. Myspys! Fast det kanske blir hos honom för han ska upp tidigt på lördagen för han ska spela match men vi får se imon han ska ringa mej vid 11 har jag bestämt. Har fan inte råd o ringa så mycket som jag gör till honom egentligen haha.

Passa Melinda

Jaaoo mamma drar vid typ halv 6 så då ska jag passa lindin till 7 eller något. Danne kommer snart också. Sen ville Ebba träffa oss när hon pluggat klart.

Usch va kallt det börjar bli ute och jag är inte den som brukar frysa gick i vårjacka hela vintern och då tyckte jag inte det var svinkallt men nu tycker jag det typ. Fatta va kallt det kommer vara i vinter då :/

Hade yoga i skolan idag haha man märker verkligen hur stel man är och att man inte har någon ballans haha. Hade i läxa tills nästa gång att göra något som har med ämnet o göra så ska göra Yoga igen :P

åker till ebba

Ska gå till Ebba nu och låna en väska och ta mina mjukisbyxor :) Klockan är bara 10 men orkar inte sitta hemma.

Bloggar när jag kommer hem :)

puss på er

Finns inget o göra

Det är 2 timmar kvar tills jag börjar. Vad ska jag göra? :/ Får göra mej iordning och kolla lite på film eller något sånt. Sen har vi stresshantering i skolan. Ska ha yoga idag hehe så vi ska ha på oss mjukiskläder inte för att jag har några som passar men det får gå. Ska försöka få tag i Ebba och se om hon har mina mjukisbyxor hemma eller om hon har på sej dom idag isf får det gå med dom jag har på mej. Sen har vi mediekunskap, läxförhör idag. Har läst igenom några gånger ska läsa igenom en gång till sen får jag hoppas på det bästa.

Senare vid halv 6 så ska jag passa Melinda :) Så kommer älsklingen också =) Vet inte vad vi ska göra men Melinda vill antagligen leka häst och hoppa.

Bloggar innan jag går..Tror jag

Dageeens

 Väder : Lite regn, solen tittade fram lite ;P
Glass/Godis :
Kaka, kärleksmums
Utstyrsel : Jeans o linne
Tråkigaste : Stå och hålla upp skyltar haha
Roligaste :  Älsklingen kom till Ebbush
Träning : Not today
Tv : Såg på film, donny darko
Överraskning :
-
Musik :
JoJo - Anything
Saknad : Vill ha soool

Vad har hänt med Madelene?

Vad har hänt med Madelene egentligen. Kollade aftonbladet i morse på internet och då stod det att vittnen sägs ha hittat madelene i Marocko, fast dom var inte säkra på att det var hon.
Nu gick jag in igen på aftonbladet för att se om det stod något nytt om henne och det gjorde det. Det var inte rätt flicka som dom trodde det var bara någon som var lite lik. Det är så hemskt Hur länge är det hon har varit borta nu? Jag tror iaf att hon är död. Man kanske inte ska tänka så men nästan allting tyder ju på det. Dom hittade hårstrån från Madelene i föräldrarnas bil och var det blod också? aa jag vet inte.

image139
Flickan dom trodde var Madelene

JoJo - Anything


Löpare

Är hos Ebba. vi ska dricka te. Sen ska vi gå ut och ställa oss med 2 skyltar där det står löpare. Så dom som springer vet vart dom ska springa någonstans Ganska slappt fast inte så kul o stå dr i 2 timmar. Ska vara där 11:50 till halv 2 tror jag.

Jag saknar min älskling. Han är på jobbet började i måndags:) Så nu är han inte arbetslös längre :) yeyy!

Munkebäcksvarvet

Japp det är imon. man ska gå 5 km. Fast våran klass ska stå o hålla flaggor och sånt så slipper gå. Fast får se hur jag mår imon om jag orkar gå till skolan. Måste plugga imon också. har lovat att Linda ska fota mej imon också men måste plugga ska ha läxförhör dagen efter o nästa vecka ska vi ha prov :/ aja får se imon.

Idaaag.

Började halv 12 idag. Hade samhäll kollade på film. Sen hade vi foto var i studion och kollade lite för vi ska vara där ganska mycket nu.
Efter skolan skulle vi beställa studenmössor. Hade inte blivit informerade eller något sånt. Så sa dom att vi var tvugna att bestämma oss nu på en gång annars skulle vi inte få några mössor. Så beställde vi en för 700 o det var lite mycket pengar så jag, Ebba o Ebbas mamma gick tillbaka o då sa do matt det fanns billigare. Så fick en för 300 istället. Beställde en marinblå tröja också för 300 :)

Sen hade vi dans fast Ebba mådde inte så bra så jag och Ameli drog dit fast jag hade ont i magen så kollade bara på. Men ska öva någon dag.

I mean every word i say

I've never felt like this before I mean every word i say
I've never been this happy before. This smile cannot be fake.
Cause you make me feel special You make me feel beautiful
I know you'll never let me fall.
You have my heart in your hand and I'll let you keep it as long as you want to.
Cause this has been the best days off my life.

image138

Farmor sen stan

Jag mamma och Melinda var och hälsade på min farmor en stund idag. Men ska träffa henne längre någon annan dag när hon mår lite bättre.

Sen åkte jag in till stan för att köpa ebbas present och filmer. Fick ju presentkort på rocks av min morbror.
Fast sen bestämde jag och Ebba att jag skulle köpa hennes present när vi får studiebidraget för vi kanske ska till danmark i veckan över dagen.

Fick 5 filmer för 250 kr :) Köpte The butterfly effect - jag älskar den :) When a man loves a women- har sett den en gång hos fille och jag gillade den :) Donnie Darko -Sett en gång kommer inte ihåg så mycket men Ebba sa att den var jättebra My Big fat greek wedding - Har inte sett den så får hoppas att den är bra Min stora kärlek - Skitkul =)
SKa se the butterfly effect idag tror jag någonstans för Ebba ville se den.

Sen gick jag och Ebba in i din sko för att bara kolla lite. Så hittade jag ett par skor, rea kostade 200 kr:) Såå jag är nöjd :D

Min födelsedag.

Hade ju släkten här några timmar på eftermiddagen. Fick pengar och presentkort på Rocks :)
Fick en jättegod parfym av min älsking=) så fick jag ett halsband av Kevin och en film av Peter. Material girls. Såg på den förut hos Fille.

Vid 6 eller nått drog jag och Ebba till fille sen kom allt folk lite senare så förfestade vi. Sen vid 10 drog vi in till stan för att möta Ameli så drog vi till Gamleport. Det var inte så mycket folk där me ndet var kul. Fast efter en halvtimma började allting spåra ut. Hände massa grejer som jag inte ska ta upp. Men Fille drog hem och han hade det kortet som man fick när man hängde in i garderoben så jag kunde inte få ut mina grejer men så snackade Jonas med henne så var jag tvungen att betala 40 kr för att få ut mina saker. Men hon släppte in sina kompisar gratis. Asså visst det skulle jag med gjort men inte framför folk. vid 1 eller något så drog jag Danne Catharina och Hamid till mc donalds och åt lite sen drog alla hem. Gick och la oss vid 3 eller nått sånt.

är du ett omoget barn?

Inte ens ett grattis... Jag bryr mej egentligen inte men det är bara det att du är den som borde vara den första att göra det. O visst att jag sa att du inte fick komma men man säger ändå grattis eller kommer förbi med något men du kan inte svälja din stolthet och göra det.
Men jag ska ändå ha så jävla kul idag det här ska inte förstöra min dag :)

Hjälp mej!!!

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mej. Kommer antagligen springa runt hela dagen och ändra mej. Just nu sitter jag i ett linne, fast jag vet inte om jag ska ha det, har haft det så mycket nu. Men jaja jag får se senare;P

Happy Birthday

Happy Birthday to me, Happy birthday to me

Nu är jag 18 =) Har fått ett jättefint halsband av mamma från guldfynd och lite mer saker. Igår fick jag ett par örhängen av Ebba som jag velat ha och senare blir det fler presenter:)

image137

Dagens ^^

Väder : Kasst
Glass/Godis : Kitkat:)
Utstyrsel : Jeans och linne
Tråkigaste : Skolan
Roligaste : ingenting
Träning : Ingen, har träningsvärk efter gympan haha
Tv : Bolibompa bara med Melinda
Överraskning : hmm..
Musik : Olika
Saknad : Sooommar

image136

Har inget o göra.

Har precis lagt Melinda. Mamma är nere och handlar i olskroken för kunde inte låna någon bil.
Har ingenting att göra. Bajstråkigt. Kanske hyra någon film? nee då blir jag bara rastlös. Hatar att sitta inne i min ensamhet på kvällarna haha. Får vänta tills Ebba ringer om hon nu kommer göra det så ska jag dra och möta henne i kortedala.
Kommer typ inget bra på tv idag heller. Aja jag får se vad jag hittar på.

Ella är förkyld...

Läste precis Ella är förkyld för Melinda. Mamma hade väl läst den typ 2 gånger innan jag läste den för henne. Men hon tröttnar aldrig.

Ska börja läsa en bok i engelska nu också. "The best little girl in the world" - The story of a girl's struggle with anorexia nervosa.
Tror den kommer vara bra. Linda hade läst den förut och hon sa att hon grät när hon läste den så jag antar att den är bra :)
Någon som har läst den som kan berätta vad ni tyckte?

image135


Seeg

Ska strax till Maxi med mami och handla mat och så inför imorgon :) Fast har ingen bil än så länge så ska försöka fixa det på något sätt:P

Vart i skolan idag började 08:10. Seeegt. Hade engelska C gjorde inte speccielt mycket men att ha lektion i 2 tim o 50 min är inte alltid det roligaste. Sen hade vi svenska och jag och Ebba fick spring i benen som förra veckan. Läraren är ju inte den bästa upprepar allting haha. O sen frågade Ebba om vi kunde få rast efter lite mer än en timme och då tyckte vi att hon sa ja så halva klassen ställde sej upp och tänkte gå men då säger hon att hon inte alls har sagt att vi skulle få rast. aa neka du bara haha när halva klassen ställer sej upp :P

Efter skolan gick jag och mamma för att beställa tårta. Det blev någon chokladtårta och prinsesstårta. Mumma =)

Vill bara gå och lägga mej så det kan bli imorgon haha :) seeegt

Today,

Dagens låt: Flypside - Happy birthday
Dagens dusch: Snabbis
Dagens frisyr: Utsläppt, like always
Dagens smink: Foundation ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Jeans och tröja
Dagens händelse: -
Dagens planer: Sova, sova , sova
Dagens vill ha:  -
Dagens saknad:  Älskliing
Dagens tråkigaste: 2 läxförhör:O
Dagens finaste: Kebabanka
Dagens måste: Sova
Dagens dricka: Mjölk
Dagens köp: Är pank
Dagens mat: Potatis o kassler
Dagens roliga: -
Dagens mående: Tröttis

Inte långt kvar.

2 dagar kvar sen blir jag 18 år =) Don't forget

Idoool

Om typ en kvart börjar det. Så nu måste jag hoppa in i duschen för imon hinner jag inte duscha börjar 08:10 och jag orkar inte gå upp tidigt för att duscha haha. Bloggar efter ;)

image134

Hahaha

Fick lite roliga bilder på mej och Ebba för typ 1 ½ årsen. Jaa vad ska man säga... Tyvärr får jag inte lägga upp bilderna för Ebba men dom var roliga iaf. Vi ser ju lite annorlunda ut då jämfört med nu. Posititvt bara positivt haha :D

Bara för att

Ebbush är så gullig:)

image133

som ett gammalt kylskåp

Häromdagen tog mamma hem en tidning från apoteket. Stod en artikel om en som heter Maria som har tinnitus.
Det är nog ett av det hemskaste som kan hända en. Fast man lär ju sej med tiden att inte tänka på det.
Har kompisar som hör små pipljud ibland och jag trodde det bara var en varning för tinnitus men det räknades tydligen också som det.
Maria som det står om säger att hon hör ett starkt durrande, som ett gammalt kylskåp som bor i hennes öra.
För mej är det susningar och pip.
Det jag är mest rädd för är att det ska bli värre än vad det är. För det ljudet jag hör nu tänker jag inte så mycket på förutom när det är helt knäpptyst. Men när jag kom hem från keybar för några veckorsen så pep det skitmycket och får jag sån tinnitus då vet jag inte vad jag gör.:O


Ändrat färger

Japp, nu har jag ändrat lite färger och sånt på bloggen. Ganska nöjd nu. Ska bara ändra lite fler saker :) Ebba ska hjälpa mej med en header iaf:)

Beställa tårta

Är hos Ebba ska strax hem. Jag och mamma skulle egentligen beställa tårta idag tills min födelsedag men vi gör det imon istället:) Morfar betalar ;)

Har bara vart i skolan idag typ hade stresshantering. Världens slappaste lektion :P Vi masserade varandra och lite så. Sen hade vi mediekunskap hade 2 läxförhör det gick väl inte så jättebra men man får hoppas på det bästa.

Skulle egentligen dansat idag efter skolan. Jag, Ebba och Ameloj men jag trodde ju att jag och mamma skulle beställa tårtainnan 6 men så blev det inte. Men ska iaf hem snart ändå för jag ska äta middag:)

Bloggar mer senare:)

Jag och Ebba...

..Kan sitta och asgarva till denna hur mycket som hellst. Jag kommer ihåg en av dom första gångerna. Vi satt bara och kollade så kom slutet och då började vi asgarva. Så var vi tvugna att kolla om och om igen.


Det finns typ ingen vi känner som skrattar åt denna, bara vi typ.
Vad tycker du? Är den rolig?

Idol 2007

Såg precis på idol. Det är ganska kul. Har alltid tittat på idol sen det började, hmm vilket år var det?  Men har aldrig riktigt följt det men alltid kul att bara råka sätta på 4:an som idag och så är det idol.:)

Fonky Fresh - Du var mitt allt

 

Kika in här Finns massa goa låtar:)

Desperate...

...Housewives.Igår började det igen. och jag missade det :/Var hemma precis när det slutade. Bajs också. Fast vem vet det kanske kommer en repris(?) Får hoppas på det. Eller så kanske någon kan berätta lite kortfattat vad det var som hände?


Kanske inte världens bästa

Nu har jag äntligen klarat det. Att förstora min bild. Kollade på Minas blogg. Där kan man få hjälp med en del som man inte fattar.
Det kanske inte är världens bästa bild men jag klarade det. Ska strax fixa någon bättre :)

Kommer bli rastlös

Idag händer ingenting. Jag kommer bli rastlös. Börjar ju halv 12 imon så då kan jag ju lägga mej senare än vad jag brukar men finns ju inget att göra, för Ebba ska ju spela innebandy och danne har match och aa jag orkar egentligen inte ta mej någonstans heller så som det regnar, men ändå :P
Jag får väl ta och plugga istället då 2 läxor tills imon har inte börjat än men ska göra det senare när Melinda har gått och lagt sej :)

<3

Jag älskar dej,när jag är ledsen får du mej att bli hur glad som hellst.Bara tanken på dej
<3


Du bryr dej inte ett skit egentligen

Du fattar ingenting. Du vet fan ingenting. Kom fan inte o säg att han inte gör mej rädd för det gör han och det enda du har att säga är att jag inte ska ta emot pengar av honom.
Du ställer in mitt kalas för att jag tycker du är töntig men du är fan det.
Du säger att jag ska respektera dej men hur mycket respekterade du mej när han bodde här då? Inte ett jävla skit men det kan du ju inte erkänna.

gick ganska bra

Har duschat och ätit nu. Ska gå ner till redbergs och träffa Ebbush så ska vi dra till kortedala.
GIck ganska bra på dansen idag. Eller jag förstod ju hur man gör stegen men det går lite fort bara och hon visade inte danssteget som alla fick lära sej förra gången så det fick man bara kolla hur alla andra gjorde.
Nu sms:a Ebba så nu får jag gå

puss


Dans idag.

Ska till Ameli nu. Hennes mamma ska skjutsa oss till dansen. Får se hur det går idag. Var ju inte där förra veckan så dom har säkert massa nytt som man inte kommer fatta ett skit av haha. Men det går säkert:P

Efter dansen ska jag till Danne tror jag:) Ska se på "number 23" hos Fille. Hyrde den igår men så höll vi på jättelänge och försökte få igång den men det funkade inte så vi fick gå tillbaka till videobutiken och byta och så skulle vi kolla på Dannes dvd för Filles hacka men så hade han glömt kontrollen (som vanligt) haha så vi fick ha danska eller något sånt. Såg väl en kvart eller något så får se den idag istället :) Inte för sent bara som alla andra dagar haha jag måste få sova:P


Varför ringer du hela tiden? Jag ser ju att du ringt och vill jag prata med dej så ringer jag upp?

Sant.

När en tjej är tyst; så far det runt miljoner av tankar i hennes huvud. När en tjej bråkar med sin kille; tänker hon väldigt djupt. När en tjej kollar på dig med ögonen fulla av frågor; så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida. När en tjej svarar "jag mår bra" efter några sekunder; mår hon inte alls bra. När en tjej kollar på dig sorgset; undrar hon varför du ljuger. När en tjej lägger sitt huvudet på en killes axel; så önskar hon att du är hennes förevigt. När en tjej ringer dig varje dag;då söker hon uppmärksamhet.När en tjej smsar dig varje dag; vill hon att du svarar åtminstonde en gång. När en tjej säger att hon älskar dig;då menar hon det. När en tjej säger att hon inte kan leva utan dig; då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.När en tjej säger att hon saknar dig;
så kan ingen i hela världen sakna dig mer än hon.

image132

Dagens dagens dagens :)

Dagens låt: -
Dagens dusch: Snabb
Dagens frisyr: Utsläppt som vanligt
Dagens smink: Foundation ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Tajts o lång tröja
Dagens händelse: Älskling ska ha körkortsprov. Håller tummarna
Dagens planer: Ska träffa Danne efter hans prov sen ska jag och Ebbush till Fille.
Dagens vill ha:  Pengar
Dagens saknad:  -
Dagens tråkigaste: Har suttit inne för mycket.
Dagens finaste: Bulle <3
Dagens måste: Plugg, plugg, plugg
Dagens dricka: -
Dagens köp: Cigg
Dagens mat: Corn flakes (besatt)
Dagens roliga: Fick veta att jag antagligen kommer få pengar :)
Dagens mående: Glad:)

Britney spears

Läste precis en artikel om britney spears.
Att folk orkar hålla på. Låt henne vara istället och låt henne leva sitt liv. Nu har dom ju börjat skämta om hennes barn också. Så onödigt.
Sarah Silverman säger "Men har ni sett Britneys barn - åh, herregud. De är de vackraste lilla misstagen jag sett. De är lika söta som den hårlösa vaginan de kom ut ur.Jag är allvarlig. De är så här söta (lägger huvudet på sned och formar munnen likt en vagina)" Hur orkar man?

Läs hela artikeln här

Kom precis hem

Var precis i skolan med Ebba.
Lämnade in ett papper så jag får skolkorten och det.
Sen gick jag till kuraton för att lämna ett annat papper om en fond så jag får lite extra pengar varannan månad.
Haha sen fick jag ett nytt papper så jag får mer pengar i månaden så det blir nog bra, slipper söka jobb iaf haha :D Huii.

Nu ska jag nog plugga lite, måste göra färdigt ett papper i samhäll tills imon så måste jag plugga lite mediekunskap ligger nog lite efter :/

Bloggar senare;)

Helgen =)

Har precis duschat och sminkat mej o lite så. Var inte direkt fräsch när jag kom hem idag.
Har sovit hos danne sen i fredags och har inte vart hemma och duschat. Iofs kunde jag duschat där men nee det gjorde jag inte haha :P

I fredags var vi i guldheden. Kevins syrra fyllde år :) Det var roligt=) Jag och Ebba gick och köpte blommor i stan haha kunde ju inte komma tomhänta. Alla fick dra typ runt 1 eller man kunde ju stanna men det var ju bara 10an som gick där så man var ju tvungen. Orka ta taxi hem och betala massa pengar:P Men fan va kallt det var ute. Trodde jag skulle dö. O danne då som var så full. Fick ju släpa med honom men han skulle ju stanna överallt fast det var svinkallt. Var väl hemma runt halv 2-2 och då däcka han på madrassen haha vi orkade inte bädda sängen:P Sen när han vaknade upp så undra han nog vad han gjorde på madrassen. han var ganska bakis också haha låg i sängen hela dagen men senare på kvällen drog vi till Mirko som var ensam hemma. O som vanligt satt alla o spelade haha :P

Nu ska jag torka håret för ska in till stan och träffa min kära pumba :)
Ebba ska med också men hon kommer väl vara seg som vanligt haha :P

Kanske kommer bilder från i fredags imon eller något ;)

pierca mej?

Jag kan inte bestämma mej, ska jag pierca mej i tungan eller göra en tatuering?
image131

Har inget o göra :/

Började vid 10 idag. Hade gympa:/ Blää. Fast det var en ganska okej lektion ändå. hade badminton. Vi slapp vara ute =)
Sen hade vi foto med Sven. Hmm jaa sven sven. Blev färdiga med korten till skolkatalogen :)
Jag Amanda och Lena tog kort på biblioteket haha :)
Efter foton hade vi samhäll skulle kolla på någon film. Tror ganska många i klassen höll på o somna jag var 1 av dom haha kunde inte hålla uppe ögonen.

Nu sitter jag här. Har skittråkigt vet inte vad jag ska göra för det finns inget att göra.
Skulle ju sova hos Danne men nu gick inte det för han måste plugga och söka jobb o massa bajs :/
Jaja det får bli en hemmakväll idag då, ska antagligen lägga mej tidigt också även fast jag börjar halv 12 imon:P

Ingen dans idag

Sitter hos Ebba. Har ätit lite och så.
Ska egentligen dansa om 40 minuter men vi orkar inte idag så går dit nästa vecka iaf.
Men det är ju bra att man får ta igen danslektionen någon annan gång :)

Ska till Peter snart. Ska plugga lite och sen vet jag inte:)


Bilder från i fredags.

          

Helgen

Det har väl både varit en rolig helg och mindre rolig.
Dom mindre roliga sakerna tänker jag inte ta upp.
Men i fredags var alla hos Peter och drack lite.
Senare på kvällen kom Lena och Julia, dom stannade inte så länge.
Men dom kände ju ingen så det kan ju inte ha vart så kul.
Ebba tog massa bilder som jag ska lägga upp senare när jag får dom av henne haha.
Min vodka var ganska tom i slutet av kvällen. Hm jag undrar varför. Ne men det var någon som hade tagit lite mer än vad han fick.
Vi drog la från peter vid 1 eller något sånt jag minns inte haha. Men peter skulle upp tidigt o jobba så.


I lördags vaknade jag upp hos Danne. Käkade chips till frukost typ haha. Sen drog jag hem för skulle träffa Linda men vi stannade inte hos mej så länge vi drog ner till nobel och tog en hamburgare. O efter det drog vi till Peter men tog det lite lugnare. Linda var ju lite sjukelisjuk. Vi bakade chokladbollar :) Fast vi mosade dom flesta men gott var det. Satt på balkongen mestadels för dom andra kollade på matchen och jag är inte så värst intresserad av det.
Senare kom Danne han hade varit på PC och kollat på matchen ;)

och igår (söndag) vaknade jag också upp hos Danne och käkade chips igen. Sen drog vi till Peter igen. Bakade igen. En sockerkaka. Mosse var väldigt sugen haha =)
Den var fan asgo. Runt 7 kom Linda dit också. Alla var ganska tråkiga haha låg i sängen eller i soffan och spelade.

Det var min helg :) Bilder från i fredags kommer sen :)

Daniel

Det har inte gått speccielt lång tid men ändå känner jag så mycket för dej.
Du får mej att bli så jävla glad. Bara genom att tänka på dej så lyser jag upp.
Ändå är jag så rädd att förlora dej, rädslan finns där hela tiden. Att du ska tröttna eller något sånt.
För det kan man ju aldrig veta.
Men jag hoppas att du stannar för du gör mej lycklig.
Jag älskar dej<3

image117

obehagligt

Får en obehaglig känsla. Vet inte varför, men jag litar inte på dej och det kommer jag aldrig kunna göra. Du vet antagligen varför.
Jag tänker  "tänk om det händer" "tänk om han gör så" hela tiden vad du än gör, bara du tar upp telefonen så blir jag helt knäpp.
Varför säger jag bara inte nej?
För det går nog inte, inte med dej och man vet aldrig hur du reagerar.

Fotografering idag.

Jaao tror det är runt 2 i skolan. Jag vill fan inte gå ut nu då förstörs ju håret och allting haha :) Men det får gå.
Skönt att man ska fotas på foto-lektion. jag slipper Sven =) Iaf för en liten stund. Orkar inte att du ska klaga hela tiden. Ska ju ha redovisning idag också antagligen kommer man väl ha glömt 1000 grejer som du sagt.

Börjar halv 12. orka att jag ska vara klar nu, bajs!

Tråkig rubrik

Vaknade hos min älskling idag :)Vaknade först vid typ halv 7 för att Kevin ringde. Trodde faktiskt inte han skulle göra det, hansa det dagen innan. Fast vi svara inte men 3:dje gången sa jag åt danne o svara haha :Dsen gick vi upp vid typ halv 12 eller något, han skulle till bilskolan fast jag stannade kvar hemma hos honom :) Fan va seg han var på o komma hem. Han hade dubbellektion men det visste ju inte jag så jag undrade vad han höll på med.
Men när han kom hem så hade han med sej glass då blev jag glad:D Så spelade vi kort och lite sånt.
Sen var danne hungrig så då gjorde vi korv med bröd, eller aa han gjorde det. Han klagar på att jag inte kan men för ett årsen kunde du ju inte ens koka vatten sååå haha :D
Sen när jag typ skulle dra så ringde Mirko så vi drog ut lite. Träffade Kevin :) Sluta slå mej haha :D

Nu sitter jag här och tråkar, kom precis hem från min morbror som fyllde år :) Grattis grattis :)



Dagens allt.

Dagens låt: Jadde - Living to love you
Dagens dusch: Ska duscha nu
Dagens frisyr: utsläppt o äckligt
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Tajts o lång tröja
Dagens händelse: Don't know
Dagens planer: Ingen aning.
Dagens vill ha:  -
Dagens saknad:  -
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens finaste: Melinda<3
Dagens måste: Plugga samhäll :|
Dagens dricka:
Vatten
Dagens köp: Cigg
Dagens mat: Corn flakes bara
Dagens roliga: Jadu:)
Dagens mående: Trött som vanligt.

Igår :D

Var hos Fille igår med folket. Det var kul=) Jag och Ebba fick lära Kevin o Mosse våran dans som vi börjat med på danshuset. Vi är inte direkt duktiga men det funkar :) Haha mosse såg väl för rolig ut :D
Senare när Hamid skulle gå så ville han ha cigg av mej men hade bara 3 kvar så han erbjöd mej 100 kr för 2 cigg haha men jag bara neeej jag kan inte ta emot det. Men så tjatade han så jag tog den hahaha:D
Kollade på Sunes sommar också eller aa jag såg början och slutet. Tänkte dra in till Mc donalds men ångrade mej för att jag inte hade några pengar men Peter, Jonas och Mosse drog inte tror jag, hur orkar man. Jag och Ebba åt mackor istället =)

GIck upp typ halv 11, var ganska trött. Vet inte när vi gick och la oss men sent var det. Fast fille skulle ju iväg så man var ju tvungen. O lilla Ebba fick städa upp fimparna som hon välte ut moha :D

Nu ska vi tydligen göra en orkester också enligt Ebba, får se hur det blir med den saken :)

Naaajjs :D

RSS 2.0