Nationella prov

Imon har jag nationellt prov i svenska, muntligt :O Usch jag hatar att redovisa, gillar det verkligen inte!!!
Men jag har iaf skrivit färdigt och så ska bara kolla igenom det några gånger till och det ska gå bra. Får hoppas på det bästa iaf.

Idag har jag inte gjort något specc, vart i skolan började halv 12.
Sov ju hos älsklingen så fick gå upp vid halv 7 typ o åka hem och sova haha. Vi somna nog ganska sent också men jag var ganska pigg ändå. Fast nu är jag skittrött, funderar nästan på att gå o lägga mej haha:P

Tomorrow

Imon ska jag till Linda. Hon ska ha inflyttningsfest och alla ska klä ut sej till någon kändis. Jag och Ebba ska vara Mary-Kate och Ashley Olsen. Haha det passar bra har ju kläder o sånt som är likadana och har ju köpt varsin lång tröja som vi ska ha. Så ska vi fixa sånna stora kaffemuggar som dom alltid går runt med och lite så. Det ska bli kul. O sen ska vi ut också men får se om jag hänger med har ju 2 telefonräkningar att betala o så kunde jag ju få låna lite pengar av mamma till att gå ut men det blir ju typ 900 i skuld haha vet inte om jag orkar det men får se.

Engelska imorgon bitti, jag orkar inte. Usch måste upp runt 6 eller nått :/ Aja livet är hårt haha

H:aaan

H:an är väldigt ledsen över att jag inte skriver så ofta i bloggen så heeej h:an haha :D

Heath Ledger är död :O Hans familj säger att det inte var ett självmord men dom hittade receptbelagda och receptfria preparat, aja jag vet inte.

image184

Jag o H:an ska iaf ha filmkväll o kolla på alla hans filmer hihi :)

Fly iväg

Jag önskar att jag kunde ha ett litet ställe som jag kunde fly till. Bara vara ensam, må piss utan att någon ska hålla på ofråga massa grejer. ah jag vet inte det blir väl bättre om du bara inte lagt din kommentar.

Aja har varit hos Lena idag med Ebba och jobbat lite på vårat projektabrete vet inte riktigt hur långt vi har kvar men vi har nogkommit ne bit iaf så det är ju bra :)
Får se vad som händer ikväll hoppas jag kommre härifrån bara.


Komma igång

Får väl försöka komma igång igen. Var ju ett tagsen. Har bara inte kännt för att skriva något.
Bror min fyller 20 på söndag, grattis!! Ska väl bli kul :P

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna, varit med min älskling fick en liten present igår, hello kitty mobilsmycke, gulligt :)

Fortare

Varför gör jag så här mot mej själv? Har egentligen inget svar o tänker inte heller skriva vad det är som har hänt.
Vill bara att du ska hålla om mej och säga att allt blir bra men det blir det inte eller hur :/

Fast jag mår ju bra när jag tänker på hur det kommer bli sen men när det blir fel hatar jag mej så mycket.
Men när jag är med dej och det blir lite fel då gör det ingenting för du gör mej glad.

Hjärtat dunkar fortare.
Fortare och fortare.


Hur for jag tillbaka det?

Javla data. Bloggar inte so mkt nu pga att jag inte kan skriva engelska bokstaverna so for skriva o och a istallet ganska jobbigt. Har provat allt for o fo tillbaka det men inget funkar, nogon som kanske vet hur ?

Något kul?

Kommer det något kul på tv idag?
Andra avenyn kommer ju vid 8 men sen går det väl inget annat bra.. eller?
depserate housewives går ju inte just nu o inte ugly betty heller tror jag inte? blää tråkigt. Finns inget o göra. Får väl kolla på simpsonsboxen som jag fick låna av älsklingen<3

vad har hänt?

jag veet, jag är sämst på att  uppdatera men har typ inte suttit något vid datan dom senaste dagarna:P

iaf, i fredags kom älsklingen hem till mej vid 7 då hade jag lagat mat, jag brände den inte !! haha. sen fick han en liten present en nalle som det stod "i love you this much" jättesöt. sen bjöd jag honom på bio. Hade bokat till American gangster för jag visste att han ville se den men så var vi 5 minuter sena så då hade någon annan fått våra biljetter så vi valde att se Leo istället. Den var skitbra, men hemskt" värd att se.

Sen efter bion åkte vi hem till älsklingen:) var där en stund och sen åkte vi till mej och sov här.
På lördagen var vi bara slappa haha. Vid 5 åkte han hem för han skulle ha nattcup, usch va jobbigt. jag åkte hem till Ebba och senare kom Ameloj och Lena vi bakade kladdkaka och spelade kort. Vid 12 åkte jag hem somna vid 1 o sen ringde Daniel vid typ halv 6 eller något o fråga om han fick komma. Klart han fick det han var hos mej vid typ 7 eller något då drack vi lite och kollade på simpson haha =) det är ganska kul har aldrig gillat det men har gett det en chans nu.

Igår var vi på movieline och köpte lite filmer berättar om dom när jag sett dom :P Hittade desperate housewives säsong 2 för 200 kr!!! billigt =).

På fredag blir det myspys hos älsklingen ska fixa lite att dricka o så sen vet jag inte vad vi ska göra:)

puss

Nyår

Ja vet, jag är seg med att uppdatera för det var ju några dagarsen det var nyår haha:P

Men iaf sov hos Ebba söndagen och när jag vaknade på nyår så hade jag skitont i örat mådde illa och lite så. Trodde inte jag skulle kunna åka till vita mannen på kvällen men mådde bättre sen. Så vid 6 tiden kom Ameli och Micke till Ebba där vi förfestade lite men Ameloj o Micke ville inte hänga med till vita mannen så vid 8 så drog jag och Ebba dit:) 
Hände la inte så mycket vi gjorde ölspelet och lite sånt men ah.
Sen lite senare så kom Linda också :)
Vid tolvslaget gick vi ut och kolla på raketerna och sånt. Sen lite efter så åkte ebba hem.
Linda var inte heller kvar särskilt länge, hon drog en stund efter Ebba.

Tyckte inte det var så jättekul där så jag sa till Danne att jag kunde dra hem till han så länge så kunde han komma sen men han ville vara med mej sa han så han hängde med.
Men så när jag var klar och stod i hallen och väntade så kommer Fille och säger att Danne har sättit sej i köket för att äta då drog jag ut och Fille hängde med. Då kom det en gubbe som skulle trakassera sin granne haha:P Lite kul men grannen öppna inte så han gick in till sin grannes bror eller något sånt.

Efter en stund kom Danne och då drog vi hem till honom han däcka direkt typ haha :P

Sov till typ halv 3 igår haha. Hatar att sova så länge men det var skönt.
jag och älsklinge var ganska lata vi låg inne hela dagen haha. Så beställde vi hem pizza kostade ju bara 10 kr haha :) Så kollade jag på simpsonsfilmen. Jag vet jag gillar inte simpsons egentligen men det var bra haha =)

RSS 2.0