Saknar dej

Jaaa jag saknar dej kan du inte komma hem nu. Orkar inte vänta tills på torsdag haha. Fast jag får väl vara glad att det inte är långt kvar nu:)
Jag älskar dej Daniel
<3

Färga håret

Hejhej:) Sitter och kollar på barnprogram med Melinda. Fast det är nog mest jag som kollar haha hon springer ju bara runt:P

Väntar på att H:an ska komma hit också. Vi ska färga mitt hår. Är faktiskt lite nervös. Ska köpa svart hårfärg. Jag har färgat det svart en gång förut och det blev ju bra men dom senaste gången har jag bara färgat det mörkbrunt men jag får aldrig den färgen jag vill ha så får prova med svart då:)
För några årsen skulle jag försöka bli blond också det gick ju väldigt bra. Ja ni kan ju gissa vad det blev för färg? Jo just det orange:P
Sen något år senare så skulle jag och Ebba försöka bli blonda. Det blev ingen skillnad på mej men Ebba blev orange. Skitsnyggt:P
Ne jag ska nog aldrig bli blond det skulle inte passa mej. Mörk hårfärg bli bäst för mej:)

Vad ska ni göra idag?

Liseberg :)

Idag var jag på liseberg med Christoffer,pappa och Melinda:) Bror min bjöd ;) Väldigt generöst.
Vi kunde ju inte åka så mycket för Melinda är ju lite för liten haha. Christoffer köpte ett åkhäfte. Först åkte vi Kaffekopparna som Melinda hade tjatat om hela dagen. Sen fick det bli farfars bilar:)  Enligt mej borde inte smågrejerna på liseberg kosta någonting. Ponnykarusellen är ju gratis, vi åkte den också förresten. Jag fick åka gratis typ hela tiden för medföljande vuxen med barn åker:) Sen åkte vi utsiktstornet. Tur att den inte stannade som den gjorde förra veckan eller vad det var:P
Det har ju kommit några nya flygplan eller vad det är för något på liseberg och dom ville Melinda åka. Man var tvungen att trampa igång den o Melinda nådde ju inte ner så jag fick trampa trampa trampa:P

Vi gick dit där Rainbow hade stått förut också. Dom hann göra om fort där haha.
Våfflor blev det också.

Efter Liseberg blev det Burger King. Fast Melinda var inte specc hungrig...Eller hon började äta när alla var färdiga:)

Jag glömde kameran hemma som jag hade tänkt ta med mej så det blev inga bilder.

Var på backaplan innan liseberg idag också. Fick en bikiniöverdel av mami. Very nice;) Rea också. Det gillar vi :)

kladdkaka

Japp, håller på att baka en kladdkaka nu. Eller den är färdig om 5 minuter. Usch jag hatar ugnar så antagligen kommer jag väl få problem med att få ut kakan haha. Jag ber alltid någon annan. För jag lyckas väldigt ofta att bränna mej. Nej men det ska nog gå bra..Hoppas jag.
Fast jag har inte tänkt att äta kakan haha. Mamma och Melinda ska få äta upp den när dom kommer. Surprise.

Vi hörs sen:)

Godmorgon:)

Jag sitter och kollar på tv just nu. Går inget bra:/ Ska nog gå ut lite sen det är ju så varmt ute. Någon som har lust att åka till delsjön eller något?
Idag kommer mamma och Melinda hem:) Ska bli kul....och jobbigt. När jag är hemma så måste jag göra allting på Melinda. jag kanske har nämnt det tidigare? Iaf mamma får inte hjälpa Melinda med något för då blir hon galen. Hon passar väl på när jag är hemma:P

Har dammsugit hela lägenheten också. Jag vet inte om det behövdes men mamma städar ju hela tiden så jag tänkte att hon kunde få slippa det när hon kommer hem. Jag är så snäll.

Kanske ska få en kisse också av pappa. Han har ju två stora katter och 2 kattungar nu. Måste bara tjata lite på mamma:) Något bra tipps på övertalning haha?

Turkiet 2

gfgd

fhgjjhdjhd gfgdf jhjjj klgkglfg

jkfjklsd

Solarium

Det kanske har blivit lite mycket tjat nu, jag vet inte. Men jag saknar Daniel skitmycket och tycker det är dags för honom att komma hem nu:) Nu är det typ bara en vecka kvar. Låt det gå fort!

Imon kommer mamma hem igen. För det är väl fredag imon? Jag har inte riktigt koll på dagarna haha. Jaja om hon kommer hem så ska jag fråga om hon har lust att gå en promenix med mej :) Alltid roligare om man går med någon annan en sej själv :P

Har varit o solat nu för en halvtimme sen. Jag veeet det är jätteonödigt nu när det är sol ute. Men jag är inte så mycket för att ligga i solen ute bara. Eller jo om det är på stranden men inte här på gården. Så jag gick till solariet och solade i 7 minuter typ. Det är sommarrea på solariet nu haha. Fast jag tycker det var ganska dyrt ändå. betalade 15 kr.
Hur mkt brukar det kosta? Jag solar ju aldrig solarium så är det någon som vet?

Varit med Lisa idag

Lisa åkte för en stundsen. Jättekul att träffa dej igen!
Nu får vi inte låta det gå flera månader igen haha.

När hon kom kollade vi färdigt på våra bästa år sen gick vi ut för att jag skulle köpa fil. Sen ville Lisa köpa godis så då gick vi till Jancos. Skitbilligt där. Men jag bestämde mej för att inte äta något.
När vi kom hem satt vi vid datorn och kollade på gamla klasskompisar. Haha det var skitkul när vi hittade en som heter Tobias. Vi trodde först inte att det var han haha:D
Sen gjorde vi mat, kyckling med pasta o så. Gottgott:) Efter maten blev jag grymt sugen på godis så då kollade jag i kylskåpet och där fanns massa choklad från flygresan haha.

Nu sitter jag här helt själv och har tråkigt. Väntar på att crowned och pussycatdolls ska börja:)

Sitter och väntar

Hej. Sitter just nu och väntar på min kompis Lisa. Vi tänkte gå till Delsjön o sola o bada lite men jag sa till henne att jag ville se på "våra bästa år" först haha så jag sa åt henne att hon fick komma o kolla med mej haha. Sen får vi se vad vi ska göra. Något kul hittar vi väl på. Kanske färga mitt hår? Vem vet. Hon har aldrig gjort det förut så jag vet inte om jag vågar haha:D

Lite senare ikväll kommer nog lite fler bilder från Turkiet:)

Sen måste jag gå och köpa fil också. Den var slut imorse så jag blev lite sur. För det är ofta det enda jag äter till frukost. Så det fick bli mjölk och cornflakes istället.

Hmm undrar om det kommer något bra på tv ikväll(?)
Ja nu hörde jag att pussycatdolls kommer på tv ikväll. Det ska jag se då om jag inte hittar på något annat haha:P

Desperate housewives

Sitter och kollar på desperate housewives nu.
Det verkar som om det börjat om från början (?)
Det var ett tagsen jag kollade. Aja jag vet inte:P

Bilder från Turkiet

fg
Haha Snyggt:P

gfgf gfg gfg gfg

Mer bilder kommer sen<3

Snart kommer bilder

Idag kommer jag lägga in bilder från Turkiet. Har precis lagt in dom på datan.
Men först måste jag duscha Melinda för hon vägrar låta någon annan göra det haha:)

Så snart kommer bilderna upp:)

You made my day

Kollade min hotmail så stod det att jag fått något nytt meddelande på nattstad. För en gångs skull orkade jag kolla. Tur det:P Jag hade fått ett meddelande av min älskling. Så nu är jag jätteglad:) han är i USA och kommer vara där i circa 2 veckor till:( Jag saknar honom som attan! Låt det gå fort.


Har precis kommit hem efter en promenix med H:an. Vi gick igenom kyrkogården och pratade massa gamla minnen. Sen gick vi till våran gamla skola, dom håller på o göra om där nu, lite tråkigt tyckte vi haha.  Sitter och äter en knäckemacka nu och kollar på tv och är som sagt jätteglad:)

puss på er

11 månader

Ja igår hade jag och min älskling varit tillsammans i 11 månader. Jag älskar dej så otroligt mycket:)

Bara 1 månad kvar tills våran 1-årsdag
gfdgd
du är det bästa som finns<3

Du är saknad:(

fdgfd
Jag tänker på dej ofta,på våran vänskap! Jag saknar det vi hade. Vi umgicks i princip varje dag, gjorde allt tillsammans. Ibland undrar jag varför det blev som det blev. Egenltigen vet jag varför, och det vet du också.Båda gjorde nog fel. Det har hänt så mycket och det blir aldrig som det var.Den vänskapen vi hade kommer vi inte få tillbaka. Vi har så många minnen. Ibland undrar jag om allt var mitt fel, du säger att det inte var det. Du förändrades så mycket och du tycker att jag förändrats. Många tycker till det bättre men du verkar tycka till det sämre och det gör mej ledsen.
Men du ska veta att jag älskar dej hur fel det än blev mellan oss.

Sjuka mamma

Har typ bara suttit inne idag. Passat Melinda lite för mamma har blivit sjuk. har fått kraftiga magsmärtor. Måste varit något hon ätit.

Vid 4 någon gång åkte jag, dennis och Melinda till backaplan för att äta på mc donalds. Jag tog en sallad, har ätit för mycket fet mat nu haha. Sen gick vi till Toys & Rus för Melinda ville tydligen ha en gitarr så det fick hon. Sen åkte vi hem igen och kollade på tv. Nu sover Melinda och jag sitter här.

När mamma går upp sen så ska jag be henne om sladden till kameran så jag kan lägga upp bilderna från Turkiet:)

Tävling!

Jag är med i en tävling om en bikini i Tinas blogg! <--länk!
Jättekul tycker jag som verkligen behöver en bikini haha!
Var med du också:)

gfg

Veckohoroskop

Tror ni på horoskop? Det gör jag iaf:) Jag är jungru, vad är ni? :)

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan under denna period känna att du göra ett antal förändringar. Nya vänner, nya intresseområden, ja nästan allt kan behöva en uppfräschning i dina ögon. Se bara till så att du inte ändrar för just ändringens skull, det finns många saker i ditt liv som är mycket bra nu och där du faktiskt inte behöver någon omväxling.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du måste jobba hårt den här veckan om du skall se framsteg på dina intresseområden. Det är små saker som strular hela tiden och detta får både ditt humör och din arbetslust att svika. Med vänskapsrelationerna ser det ut att fungera bättre den här veckan. Du och några av dina vänner gör antagligen något roligt i slutet av veckan - något som du verkligen behöver för att kunna släppa problemen.
Väduren (21/3- 19/4)

En shoppingtur med en vän ser ut att bli väldigt lyckad och givande om du gör den tidigt på veckan. Det ser ut som om ni hjälper varandra med att ta bra beslut. I mitten av veckan eller till helgen kan du drabbas av en lindrig förkylning. Du blir inte sängliggande men du måste kanske avboka en aktivitet som du har planerat.
Oxen (20/4- 20/5)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Ta ett par lugna dagar i början av veckan för att reflektera och ladda batterierna. Allra bäst är om du får lite tid för dig själv, även om det kanske kan vara svårt att ordna. Försök under denna tid att knyta ihop alla lösa trådar som du har i huvudet. Om du lyckas med detta kommer du snart att upptäcka att det är en enorm stressdämpare och du kan ta dig an resten av veckans utmaningar med förnyad energi.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din vilja att utforska världen omkring dig är större än vanligt den här veckan och du kan lätt få lust att planera framtida äventyr och resor. Bli inte besviken om möjliga reskamrater inte helt och hållet delar din entusiasm. Låt inte dem hålla tillbaka dina högtflygande planer utan planera själv om så krävs, så får de ansluta senare när de ser hur roliga dina framtida äventyr faktiskt kommer att bli.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Vågen (23/9 - 22/10)

Du är riktigt motiverad under veckodagarna och känner att du skulle kunna arbeta eller studera hur mycket som helst. Men ta i inte i för hårt, i slutet av veckan ser det ut att slå tillbaka på dig. Då är energin körd i botten och du vill nog bara sova dig igenom hela helgen. Tyvärr verkar det inte som om dina planer tillåter det.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan lämpar sig mycket bra för alla slags möten. Om du har något viktigt möte inom ditt arbete så bör du försöka att planera in det redan nu. På något sätt har du just nu en förhöjd förmåga att övertala människor. Även på kärlekens område är du framgångsrik för tillfället. Kanske finns det ett möte som kan planeras in även på detta område?

Gå,gå,gå

Hej, nu sitter jag och äter frukost. Har precis varit ute och gått med H:an i en halvtimma. Igår gick vi i 2 timmar. Vi e så duktiga. Hon sov över här i natt vi gjorde inte så mycket, busa,busa:P
När vi vart ute och gått gick hon hem hon var tvungen att packa för hon skulle någonstans imorgon med sin pappa:)

Idag vet jag inte vad som händer, jag tror Catta kommer hem iaf, får prova ringa henne ikväll någon gång:)

Dagens fråga

Om du fick resa vart du ville i sommar, vart skulle du resa då och med vem? :)

gfg
Kleopatra Beach i Alanya där vi var!

Turkiet 2

På kvällarna när vi var i Turkiet gick vi antingen till lekplatsen som låg ganska nära hotellet eller så gick vi in mot stan. Det var fortfarande väldigt varmt på kvällarna men man kunde iaf vara ute och gå :P
Så fort man gick förbi en affär så stod det alltid någon och sa "special price for you" och visade upp något. En dag var det någon som sa att han ville att vi skulle kolla på en parfym vi kunde få 3 betala för 2 men mamma sa att vi inte hade några pengar så frågade han hur mycket vi hade med oss o då sa mamma att hon bara hade 20. Men då säger han att han kan skjuttsa oss till hotellet så vi kunde hämta mer pengar haha men mamma sa nej så han sa "okej det räcker väl med 20". Då bestämde vi oss för att gå till en annan affär och fråga vad samma parfym kostade då sa dom 60 lire. Haha! Gud va dom höll på med att vi skulle köpa den. Man kunde inte fråga vad någonting kostade för då var man fast i affären haha.
Sen gick jag och köpte en present till Daniel men jag skriver inte vad det är för då kan ju han se det :P
Köpte även lite alkohol men när jag kom till hotellrummet så hade all dricka runnit ur i väskan så jag gick tillbaka och sa att jag ville ha en ny men då sa gubben "det finns ingen garanti du får en liten cider istället". Jaha tack för den du.

Fick 2 gratis armband också. Jag stod och kollade på ett i en affär som jag ville ha så vi tänkte gå hem och hämta pengar men då kom han fram och sa att jag kunde få det:) Då blev jag glad!

Vi skulle åka hem torsdag natt men dom ringde från resebolaget och sa att det var något fel på flyget så vi skulle få åka på lördag istället. Men vi hade ju inga pengar kvar för vi trodde inte att det skulle vara så dyrt som det var där nere det var väldigt många som var förvånade över priserna. Det var många här hemma som sagt att det skulle vara billigt.
Men dom kunde inte göra någonting så vi fick ringa hem och be Dennis skicka mera pengar.
På fredagen ringde dom igen och sa att vi inte kunde resa på lördagen heller för det var fullt på planet men då blev mamma skitsur och skällde lite på dom för så kan dom inte göra. Så vi fick åka ändå. Men tydligen var det 3 killar på flygplatsen som inte fick åka med, vet inte varför? Kanske dom fick åka med sen ändå? Jag vet inte.

När vi kom till flygplatsen igår så stod det att det var försenat 1 timme. Haha men det var det inte det var ännu mer försenat. Först skulle det gå 17:20 sen skulle det gå 18:05. Vi fick gå på planet 18:30. Sen satt alla på planet och svettades ihjäl för vi kunde inte åka än. Sen började det lukta bränt, lite rädd blev jag men det var ingen fara. Många blev arga för att ingen informerade vad det var som hände.
Jaja vi var hemma runt 12 igår iaf. Fast egentligen skulle vi vara hemma på fredag morgon:P

Jag har gått upp lite i vikt också, Trotts att jag aldrig drack någon läsk eller godis eller nått. Antagligen all fet lunch haha. Men nu när jag börjar äta bra igen så ska jag väl gå ner dom i hope:P

Förresten Chefen på hotellet var blää. Höll på hela tiden "party tonight?" Heeela tiden. Jag sa kanske och han sa "i really hope you come" Sen när jag började undvika honom började han flörta med mamma istället. Han höll säkert på så med alla gäster. Usch. Så ska väl inte en chef hålla på haha!


Det kommer säkert komma upp massa grejer som jag kommer på sen om resan men det berättar jag då. Snart kommer bilder också:)


Tipps! Färga håret?

Ja jag funderarpå att färga mitt hår. Har en ful utväxt. Men jag har skitsvårt för att välja färg! Står alltid hur länge som hellst och väljer. Jag vill ha mörkmörkbrun, nästan svart. Men varje gång jag köper mörkbrun så blir det inte så mörkt som jag vill ha det. Så nu funderar jag på att köpa svart hårfärg för det kanske blir mörkbrunt med tiden då?
Har ni något tips på någon bra hårfärg som ger bra mörkbrun färg, eller tycker ni jag ska köpa svart?

fdfgfd
Den hårfärgen e snygg!:)

Turkiet

Jag mamma och Melinda åkte till Turkiet den 11! Det var inga problem med flyget eller någonting så det var ju bra.Tog 4 timmar med flyg o sen 2 timmar med buss.När vi kom fram så checkade vi in på "Celine" hotell. Första dagen gjorde vi inte så mycket, vi gick ner till havet för att känna på vattnet sen gick vi och åt sen läggdags. Melinda var jättetrött!:)

Resten av dagarna solade och badade vi varje dag. Shit va varmt det var. Man dör ju nästan i den värmen.
En störande sak med stranden var att man måste betala för att vara där:/ 7 lire som är ungefär 30-35 svenska kr.
Det gick inte att gå på sanden på stranden för man brände sej, det var ganska jobbigt haha fick ju springa ner till havet:P
Melinda badade aldrig i havet hon föredrog poolen haha och jag förstår henne det är ju lättare för henne att vara där.
Frukosten var skitgod på hotellet. Eller ah jag åt ju oftast bara cornflakes, macka och ett ägg men det fanns mycket att välja på.
Vi åt ofta buffen till middag på hotellet för vi ville ha riktig mat och inte bara massa skräp. I slutet började jag äta sallad för vi hade typ ätit pommes och sån skit.

En dag bestäma vi oss för att gå till en park. Det var någon som sa att den låg en bit bort men inte allt för långt. Men i den värmen kändes det jävligt långt.
Vi stannade vid en restaurang och blev bjudna på äppelte, gott!
Så tog jag en vatten så jag inte skulle dö också. Man kunde inte dricka vanligt kranvatten  i Turkiet var tvungen att köpa hela tiden annars kunde man bli sjuk!
När vi kom till parken så gick vi och köpte kebabrulle för 2 lire typ 10 kr:P Vi var inte där så länge för det var alldeles för varmt så vi tog en taxi hem, det var skönt.

Lite senare ska jag berätta vad vi gjorde på kvällarna och så kommer lite bilder senare också:)

Hemma från Turkiet

Nu har jag äntligen kommit hem från Turkiet. Eller ah äntligen och äntligen jag hade nog gärna stannat några dagar till. Även om jag längtade hem ganska mycket. Imon ska jag berätta mer om resan för nu är jag skittrött :P

Btw res aldrig med flygbolaget anatolien, haha de var inge bra:P

Gonatt

Nu ska jag sova. Ska försöka blogga imorgon när jag kommit fram till hotellet:)
Ni får ha det bra nu när jag åker till värmen:)

Bara för att jag har tråkigt

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x ] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x]Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ]Jag ser på nyheterna.
[x] Jag dödar inte insekter
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.-
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[/] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har kört sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ]Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[/] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken

12 timmar

Nu är det circa 12 timmar kvar tills jag sitter på flygplanet påväg mot Turkiet!

Älskling och Mirko var här förut för att säga hejdå:( Blää jag vill inte åka haha. Jo det vill jag men jag vill inte lämna Daniel. Han åker på måndag till USA, den jäveln:)
Jag har med mej min Daniel Junior iaf :P

Anledningen till inlägget innan

Många kan säkert tycka att det är dumt av mej att använda ordet "hata". För hat är ett så starkt ord.
Men jag kan verkligen säga "jag hatar dej". till en viss person.
En vuxen människa som beter sej som 5 år det går inte ihop! Jag önskar att jag kunde slippa dej i resten av mitt liv men det är helt omöjligt.
Vissa vet vem jag pratar om, vissa inte! Många kan nog tro att det är någon av mina föräldrar jag snackar om iochmed att jag skrev att det är omöjligt att jag kan slippa personen i resten av mitt liv men nej det är det inte.

Väx upp någon gång!!


Nu blir vi telefontrakasserade också! Jippi!

hatar dej

Fan va jag hatar dej, du är dum i huvudet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6,6 miljoner

Haha det är någon som har glömt att hämta ut sina 6,6 miljoner som personen vann på lotto. Om 3 dagar går pengarna upp i rök!
"Problemet är bara att den lyckliga vinnaren troligtvis är en turist - som inte känner till sin vinst."
Så står det i aftonbladet.
Haha stackaren. Tänk att ha vunnit så mycket pengar utan att veta om det:P

överraskning=)

Idag fick jag en överraskning. När jag och mamma skulle åka och hämta mitt pass ringer mammas kompis Anita och säger att hon är utanför. Så vi går och och där var Charlotte också. Shit när träffades vi sist. Haha jag kommer faktiskt inte ihåg det var så jävla längesen! Båda har nog förrändrats mycket sen sist! Så dom fick komma upp en stund det var kul! Sen bestämde jag och Charlotte att hon ska komma och sova här efter Turkiet när mamma åker bort igen! Hon bor så långt bort så det är nog därför vi aldrig ses. Men nu är det bestämt och det ska bli skitkul!!!

Nu har jag nästan packat ner allt tror jag, bara lite småsaker kvar+ att jag måste sy min kjol och försöker göra ett par shorts av ett bar byxor. Ja vi får se hur detta går. Om det blir bra kanske jag lägger upp det här i bloggen! :)

Dagens.

Väder : Solsolsol!!
Glass/Godis : Vet inte vad det heter haha!
Utstyrsel : Tajts o tröja, som vanligt typ:P
Tråkigaste : Hämta passet
Roligaste :  Charlotte och hennes mamma kom hit, surprise!
Träning : Haha nej!
Tv : Väntar på att "superfat vs superskinny" ska börja :P
Överraskning : Ja som sagt Charlotte och hennes mamma kom hit. Flera årsen sist jag såg Charlotte=)
Musik :
-
Saknad : Baby!

I'm back

Ja, det blev ju inte så mycket bloggande igår pga att jag och min pojkvän ville umgås för igår var ju sista dagen vi kunde ses. Sov över hos honom och åkte vid 1tiden idag. Måste packa och sånt nu snart har bara börjat lite smått.
Jag både längtar och inte längtar tills imon. Jag längtar för att det ska bli så jävla härligt i värmen och det kommer bli så kul i Turkiet. Jag längtar inte för att jag kommer sakna min älskling jättemycket vi kommer ju inte ses på typ över 3 veckor:( Men det klarar vi, eller hur älskling?:)

Vad har ni gjort idag då? Hittat på något roligt?:)

GRATTIS!

Sitter och väntar på att Daniel ska komma till Datan så vi kan se på One Piece! :)
Dagen har varit väldigt seg idag typ halvsovit i Dannes säng när han spelat haha:)
Nej One Piece som sagt!

Förresten så måste jag ju säga GRATTIS till Charlotte som fyller 17 år idag=)
Hoppas du haft en bra dag:)

gtfgf

Vi hörs imon!:)

Idag blir det nog inget mer bloggande tyvärr. Ska vara med älskling hela dagen efter som det här är sista dagen på typ 3 veckor som vi verkligen kan vara med varandra:(

Men vi kanske hörs imon, ska hämta mitt pass och packa ner alla kläder och sånt så det blir nog bloggande på kvällen isf:)

puss

2 dagar kvar!!!!

Det är onsdag idag alltså är det bara 2 dagar kvar sen åker jag till Turkiet!
Senast jag var där för några årsen var det ju inte direkt kul. Bodde i en by, fanns inget hav eller någon sjö så man dog fan av värme. När vi väl skulle åka o bada så tog det hela dagen att komma fram.
Men detta året kommer det bli härligt ska ju bo på hotell och precis vid havet:) Me like!

Bloggnörd

Nu sitter jag hemma hos Daniel, kom precis hit:)

Igår när jag och Catta satt o kollade på tv så kände jag på mej att hon skulle säga "åh kan vi inte gå o köpa godis" haha så gjorde hon det. Innan vi gick la vi in en vinflaska i kylen sen gick vi och köpte en jättepåse haha! Men gott var det. När vi kom hem kollade vi på SATC sen satte vi oss vid datan och kollade på massa bloggar haha! Vi både är bloggnördar:)

Nu ska jag gå och pussa på min älskling som jag saknat så mycket:)


Bilder från öckerö

Jag var ju på öckerö igår, så här kommer lite bilder:)

ttgfg
Jag och Melinda på färjan mot öckerö

ffdf
Melinda på färjan

gdfgfg
Vi åkte till Fotö och åt glass på Café Boa

Lotta på bråkmakargatan

Nu har jag kommit hem. Vi var och köpte trosor och lite kläder till Melinda. Sen så köpte mamma ett par flipflops till mej:) tack!

Nu ska jag och Melinda se på Lotta på bråkmakargatan, sen ska jag nog till Catharina så det blir inte så mycket mer bloggande idag. Men jag är tillbaka imon igen. Skriver nog ett sista inlägg innan jag går:)

Inte betalat?:O

Snart ska jag till backaplan med Mamma,Melinda,Carol och Steffi:)
Ska inte vara där så länge bara titta runt lite.
Nu sitter Melinda och hoppar på mej hon vill väl leka, trotts att hon har en kompis att leka med haha.

Alldeles nyss ringde flygbolaget och frågade om vi verkligen skulle åka till Turkiet. Mamma blev jätteförvånad och sa "ja vi har ju redan betalat allting". Men dom hade inte fått in någon betalning. Men mamma har ju kvitto på det och så. Och tydligen så var det fullbokat på vårat hotell nu också, trotts att vi betalat det också. Hmm det här är konstigt. Dom sa att dom skulle ringa upp om några minuter men dom ringde inte upp så nu försöker mamma ringa dom. Bara det inte blir något fel nu för jag vill åka haha!

Dagens fråga!

17 år och trebarnsmamma!

Rebecka Pedersen, 17, är förmodligen den yngsta trebarnsmamman i Sverige.

- Det går nog inte att förklara hur bra det känns nu, säger hon.
Läs artikeln här!

Vad anser du om unga föräldrar?


Lite frågor :)

VAD:
Gör du just nu:
Gictk precis upp och sitter här och svarar på det här
Ska du göra imorgon: Ingen aning, börja packa kanske?
Har du med dig in på bion: Popcorn o cola:P
Är det för färg på dina byxor: Har inga byxor nu
Är det för väder hos dig just nu: Regn:(
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ansiktet
Skulle du göra om du vann på lotto: Haha ingen aning!


dffdf

Godmorgon

Nu är jag vaken, Egentligen vaknade jag vid 9.Gick upp och åt frukost sen gick jag o lade mej igen haha! Det är sånt som händer, Jag trodde faktiskt inte jag skulle somna.

Så vad händer idag? Jag ska nog till backaplan med mamma och Melinda o köpa trosor till den lille hon har ju precis slutat med blöja hon är så duktig. Sen vill jag ju gå på bio fick ju hem min biobiljett igår från gratisbio.se:)

Nu är det läggdags

Japp jag är inte så jättetrött men som jag skrev i det förra inlägget så finns det ju inte så mycket att göra.

Så gonatt på er <3

puss

3 dagar kvar

Sitter och kollar på SATC. Finns inte så mycket att göra vid denna tiden men jag är inte trött så kan inte gå o lägga mej för då kommer jag ligga där i flera timmar och ah bara ligga där haha:)

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Turkiet:) Skönt!

Dagens Fråga!

Klockan är över 10, lite sent men jag kör på!


Om du fick byta kön för en dag, vad skulle du göra?


Tävling!

Nu är jag med i en till tävling. Jag vann ju inte den förra och jag behöver ju en ny bloggdesig! Så vill du vara med och tävla om en ny design gå in på Emmas blogg då! :)

64-åring fick inte köpa cigg?!

Haha fan va löjligt, Var inne på aftonbladet så kom det upp en artikel om Karl-Erik som är 64 år gammal. Han skulle gå o köpa cigg på ica men hade inget leg med sej så han fick inte köpa! Asså visst om man är 20 o behöver visa leg men 64? Vem vet, kassörskan kanske var blind? haha!

Läs artikeln här!

Nu ska ni få se!

Var inne på en hemsida och gjorde om en bild på mej. Hahaha!

nhahah

Öckerö

Hejhej! Hela dagen idag har jag varit på Öckerö hos min mormor och morfar som hyr stuga där 1 vecka om året. Det var trevligt.
När vi kom dit fikade vi lite sen gick vi ner till havet och doppade fötterna:) Sen gick vi upp och åt mat. Efter det så gick vi på loppis, hittade ingenting där haha:P Sen så gick vi till Café Boa och åt glass och nu sitter jag här:)
Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll men får hoppas någon vill göra något.

Vad ska ni göra?

Tidsfördriv

Namn:   Martina
Vad drack du senast?   Vatten
Vad gjorde du igår kväll?   Var hos Niklas
Hur många hamstrar har du haft?   Ingen haha!
Kan du gå ner i spagat?
   Hahaha!
Vad ska du göra i kväll?
   Inte en aning.
Vad ska du göra i morgon?   Kanske åka ut till Öckerö med mamma!
Senaste inköp:   Kommer inte ihåg
Senaste film:   Jiddra inte med Zohan!
Vad har du i ditt fönster?
   En lampa o en blomma eller nått-
Tycker du om att cykla?   Nja
Vem sov du över hos senast?
   Daniel<3
Vem sov över hos dig senast?   Daniel<3
Vem pussade du på senast?    Daniel<3
Vad ska du göra nu?   I don't know
Vad ska du göra sen?
   Jag vet inte
Vem träffade du sist?   Är ju med Daniel nu så
Vem skulle du vilja träffa nu?   Melinda:P
Sjunger du i duschen?   Ibland.
Vem ringde dig senast?   Catta!
Vem ringde du senast?   Catta!
Hur länge sov du inatt?   För länge:P
Vad gjorde du för tre timmar sen?
   Låg o kollade på tv
Vad skulle du vilja göra nu?   Sova haha
Har du badat i år?   Nej
Tidsfördriv?
   Just nu det här.
Vad heter du just nu på msn?   - Martina  /Turkiet om 1 vecka
Hur många syskon?   3
Kär i någon just nu?   Ja!

Känner du någon som heter likadant som dig?   Nope :)
Morgontrött?   Jaaa!
När är du född?   22 september 1989
Var bor du?   Hemma
Nuvarande hårfärg?   Färgat mörkbrunt
Riktiga hårfärg?  Brunt
Ögonfärg?
   Blågrön
Vad läser du för bok nu?   Ingen!!
Humör just nu?   Glad
Vad har du för parfym idag?   ingen
Vill du ha barn?
   Jaa någon gång
Hur stort är ditt rum?   Inte stort
Har du tv/dator i ditt rum?   Japp!
Piercingar?   Tungan o i läppen!
Tatuering?
   Nej men vill ha!
Hur många Converse Allstar-skor äger du?   1 par tror jag
Skostorlek?
   37-38

Igår och Idag

Igår var jag på Liseberg med Daniel. Vi spelade lite. Han vann en flodhäst till mej och en liten fisk. Sen så vann han 1:a pris i "hus &hem" hjulet. Då valde han ett schack spel. Jättefint. Men när vi kom hem så var det helt trasigt så vi åkte tillbaka men då fanns det inga kvar så idag fick vi åka tillbaka o hämta ett nytt.

Senare på kvällen igår så drog vi hem till Niklas o chillade:)

Ikväll vet jag inte vad som händer ska antagligen sova tidigt :) ooo snart blir det Turkiet. Åååh va ja kommer sakna min älskling..

Har du!?

HAR DU:
Ett förhållande:
Ja
En bästa vän: Joo
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Hmm. njaa!
Skrikit åt en lärare. Ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nope!


Vad tycker ni?!

jfdf
vf
Vad passar dom bäst i? Långt eller kort hår? :)

Sool!

Nu ska jag nog gå ut lite i solen o försöka få lite färg :) Det är så skönt nu när solen är här. Lite synd att den kommer nu när jag snart ska åka till Turkiet haha! Den kunde komma tillbaka när jag kom tillbaka. Jaja vad ska ni göra idag?


Gammal bild

Jag har tråkigt, vet inte vad jag ska blogga om men ändå skriver jag.

Jag får väl gå in i duschen o börja göra mej iordning kan ju inte sitta inne i detta fina vädret. Sen är ju problemet vad man ska ha på sej också haha!=)

hihi
Gammal bild på mej när jag, H:an och några fler var på Keybar:P

5 olika val:)

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång.
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: Hmm nu när jag är 18 tror jag:)
Sova på sida, mage eller rygg: På sidan.
Kramar eller kyssar: Både och:)


Gick inte bra att sova

Idag vet jag inte vad jag ska öra. Måste väl antagligen till Danne för jag glömde lämna hans grejer igår när jag gick från honom. Dom låg i min väska. Klant som jag är!

Kunde inte sova förut, gick upp runt 9 men min lillasyster har skrikit hela morgonen så det gick inte så bra att ligga kvar. Hon blev lite lugnare när jag kom upp :P

Tävling

Godmorgon. När jag gick på bloggen såg jag att ja fått en kommentar om en tävling. Bloggdesign!!!
Så jag är självklart med o tävlar. Gå in i http://dld.blogg.se/2008/july/tavling-lottar-ut-en-design.html?_tmp=7617a8ece655e21beb663512745e2b90059fb298 om du också vill vara med o tävla!

hjhj
Sådär tror ja designen kommer se ut:=)

gonatt på riktigt

Nej nu var det alltför längesen jag skrev att jag skulle gå o lägga mej så nu går jag och lägger mej på riktigt haha.
Gonatt!

Inte direkt snyggt

Haha, jag har inte gått o lagt mej än :P Men försökte göra en liten header i paint. Inte direkt snyggt, bara text ja ni ser ju där uppe. Men det såg så tomt ut så jag får ha den där så länge tills jag hittar någon som hjälper mej :P

Vi hörs imon:)

Nu ska jag snart gå o lägga mej, finns ingenting att göra :P

Hörs imon nattinatti!

natti

Just nu,

..sitter jag och kollar på tv. Någon film eller något på 3:an. Följer den inte har bara på den. Jag vet inte vad jag ska hitta på, har såå tråkigt:(
Funderade just på att ringa älsklingspälskling men så kom jag på att han har ju ingen mobil just nu och jag vill inte ringa han hem nu ifall hans föräldrar ligger och sover. Men han ringer nog mej sen :)

Vad har ni gjort ikväll!?

Hjälp?!

Jag tänkte kolla om det finns någon snäll människa som skulle kunna hjälpa mej att göra en header. Har tyvärr inte photoshop så det blir ju lite svårt för mej haha! Så om det finns någon snäll där ute så säg till!
Min gamla header försvann ju på något konstigt vis, fråga mej inte hur för det vet jag inte haha!

Så här såg min förra ut iaf!

hfhgfh

Nu ska jag berätta

Filmen "Jiddra inte med Zohan"  handlar då om Zohan som är en agent, och han måste fejka sin egen död för att kunna uppnå sin dröm om att bli frisör i New York!
Filmen är väldigt rolig och den skulle jag lätt vilja se igen.

zohan

Berättar senare

Sitter just nu och kollar på Lotta på bråkmakargatan. Såg den igår också med Melinda. Lite tjatigt men vad gör man inte för henne haha=)

Var ju på bio igår ska berätta lite senare vad den handlar om och så men den var skitbra iaf:)

Vi hörs när Melinda har gått o lagt sej.

Innan jag går!

Väder : Soligt, ååh, me like!
Glass/Godis : Nej inte idag
Utstyrsel : Tajts och ett linne
Tråkigaste : Fixa mitt pass
Roligaste :  Inget än men snart blir det bio
Träning : Hahaha!
Tv : Emil i lönneberga:P
Överraskning :
Ne ingen idag:(
Musik :
Rihanna - umbrella
Saknad : -


Förresten, jag märkte nu att det är massa inlägg som har hamnat under kategori "dagens". Fråga mej inte hur dom hamnat där, det är väl jag som varit klantig men så är det:)
Nu måste jag gå.

Update: Nej nu såg jag att det inte alls var så äsch jag fattar ingenting.

Jiddra inte med Zohan

Om en halvtimma ska jag ner till spårvagnen, jag och Daniel skagå på bio. "Jiddra inte med Zohan".
Någon som sett den? Jag tycker den verkar bra iaf:)

Kanske hörs när jag kommer hem.

puss


Jag & mitt hjärta

Jag skrev nyss att jag skulle städa mitt rum...hmm jag ligger fortf kvar i sängen med laptopen :P Jag är så lat.

gfg
Jag & mitt hjärta när vi var i danmark

Nu är det bestämt, turkiet nästa!

Igår beställde mamma biljetter till Turkiet. Lite synd att Joanna jobbar dagen vi åker annars hade ju hon följt med. Men det blir nog kul ändå:)
Var och fixa mitt pass nyss, det gick bra. Lite segt bara för deras datorer funka inte o massa sånt. Jag blev inte nöjd med kortet eller någonting men det är ju bara jag som ska se det... typ! haha!
Jag åker den11. Usch va jag kommer sakna min älskling. För jag kommer ju inte få träffa honom när jag kommer hem från Turkiet för då är han i USA med sin familj i typ 3 veckor. Han åker 3 dagar efter mej:( Men båda ska skaffa kontant amigos haha så vi kan ringa varann ibland. Undrar om det är bra!(?)

Nu måste jag nog städa mitt rum, det var längesen nu. Mamma börjar bli trött på mej haha!

turkiet

48 hours mystery

Hej! Sitter vid datan hemma hos älsklingen, han spelar pes. Vi väntar på att 48 hours mystery ska börja på tv.En halvtimma kvar bara. Skitbra program, eller ah dokumentär kanske man ska kalla det? Har ni sett den, annars får ni göra det. Den går olika tider varje dag på natten kanal 9.
Det är en dokumentär där dom utreder mord och sånt. Vissa grejer är jättehemska. Senast tror jag det var en man som dödade sin fru för att hon ville skiljas. På morgonen hittade hennes 2 barn henne död. Dom sprang över till grannen och sa "pappa har dödat mamma". Dom bara kände det på sej. Usch det är hemskt!

Jaja nu ska jag kika runt på lite olika bloggar:)

diskat, + en bild på mej

Japp, nu har jag diskat hade inget bättre för mej. Orka sitta vid datan hela dagen igen haha:)
Har duschat också. Klockan är 2 och jag är som vanligt segast i världen.
Kan inte bara klockan gå lite fortfare så jag kan få göra något haha.

Lägger upp en bild på mej, ojoj. Lägger typ aldrig upp bilder på mej men här kommer en som Daniel gillar iaf haha!

hihi

Världens sötaste tjej

i love you
I love you♥

Gratis bio=)

Jag är medlem i gratis bio sidan där man samlar poäng och när man är uppe i ett visst antal poäng så får man en biobiljett. Jag beställde min nu, helt gratis! Happy!
Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort och tänkte att man var tvungen att göra saker man var tvungen att betala för men icke! Så nu kommer väl min biljett om några dagar! Gå in ni ockå och samla ihop poäng!:)

Gomorron!

Gick upp för en halvtimmesen och åt frukost. H:an sov över här inatt!:) Jag skulle aldrig våga sova själv efter jag sett 1408! Jag är så feg:P Var bara besviken på slutet för det var inte det slut jag hade sett men det finns väl på andra skivan då.

Vad händer idag då?
Jag ska ju bara följa med Melinda och fixa pass o så sen vet jag inte.

puss

grymt bra film!

Hejhej!
Idag har det inte hänt mycket gick upp runt 10-11 någon gång. Satt vid datan och väntade på att våra bästa år skulle börja. Segt,segt,segt. Jag gjorde mej en sallad till våra bästa år, mums! Sen har det inte hänt så värst mycket idag. Gick och hämtade melinda vid halv 5 och då gick vi till affären och köpte klubbor haha:) Fick bära henne hela vägen orkade inte ta vagnen:P Latmask e hon.
När vi kom hem åt vi mat o nu sitter jag här och väntar på att H:an ska komma så vi kan se på film. Det blir nog 1408, den filmen är grymt bra. Älskar den!

Kommer kanske ett inlägg senare, vem vet;)

1408

RSS 2.0