Lugn hemmakväll

Det är valborg men jag har inte så stor lust att hitta på någonting. Egentligen skulle jag till kviberg och grilla med några men det är så tråkigt väder så jag ska bara vara hemma och se på en film eller något. Vad ska ni göra?

Efter skolan idag så åkte jag och Catta in till stan och träffade Hamid.Catta ska till danmark imorgon så hon skulle växla pengar och jag skulle kolla på en present till Danne. Försökte hitta en billig variant av det jag skulle köpa men det var ganska svårt om man ville ha något fint. Så det fick bli en lite dyrare present nu till hans 20-årsdag. Ni får veta vad det är när han får den:)Sen gick jag och köpte en sån venusrakhyvel, den gamla. För den nya kostade 200 och det orkade jag inte lägga ut:P Catta köpte en Veet-hårborttagningsmedel. Får hoppas den funkar på henne för den hon köpte igår var tydligen askass. Det var någon vante som man skulle dra på benen eller något sånt. Skitkass. Imon ska hon till Danmark som sagt så då får jag inte träffa henne på ett tag:/ lite tråkigt.

Jag bloggar mer ikväll. puss

Har ni hört vad som hänt i österrike?

Ja det tror jag nog ni hört. Nu blev det ett tredje inlägg på väldigt kort tid men jag kom på att jag måste skriva detta nu för senare ikväll kommer jag inte ha tid.

För er som inte hört det som hänt så är det en 42-årig kvinna i österrike som har varit inlåst i en källare sen hon var18 år av sin pappa. Hur fan kan man hålla sin dotter inlåst så länge. O vad mer, jo hon har fått 7 barn med honom. Den yngsta är 5 och den äldsta är 19. Det är iaf vad jag har hört. Jag frågade mamma hur dom lyckades fly och jag tror det var 19-åringen som blivit svårt sjuk och behövde komma till sjukhus.

Det är väl bara att kolla på nyheterna eller gå in på aftonbladet så står det mer om det som hänt.
Att man kan hålla inlåst så länge utan att någon märker, jag förstår inte det:/ Som jag uppfattade det nu när jag kollade på aftonbladet så har mamman också bott i huset utan att ha märkt något men det vet jag inte om jag vill tro på. Jag kan bara säga att detta är hemskt.

Det närmar sej..

..till studenten:) Idag gick jag tidigare till skolan för att möta Catta och Peter för vi skulle köpa biljetter till studentfesten. Men när vi kom till ingången så satt ingen där. Så jag ringde Elle för att kolla varför. Fick ett sms senare av henne att det är imon som dom säljer så jag får väl gå lite tidigare till skolan imon igen då. Ska köpa biljetter till älsklingen och Fille. O mej då haha!

Efter skolan drog jag bara hem och gjorde inte så mycket. Nu måste jag börja göra iordning i mitt rum för det har jag inte gjort än. Snart kommer sängen! Ska bli skönt att sova i en ny säng!

Desperate housewives kommer idag också, det får jag inte missa så får hoppas på att dom inte kommer med sängen vid den tiden då det är på tv!

Ha en bra kväll.

Hjälp med present

Min älskling fyller ju år den 14 så jag måste köpa något snart. Kan inte skriva vad det är jag har tänkt ifall att han går in här när han kommer hem. Men jag är inte säker än, det beror på vad det kostar, jag tror att det kan bli dyrt. Det finns nog billiga ...(det jag tänker köpa) också men ah jag ska till stan imon och kolla. Men om ni har några tipps på någon personlig present som inte är alltför dyr så tippsa gärna!:)


Kan jag få en tusing?

Har precis kommit hem från ikea. Egentligen skulle vi aldrig dit utan vi skulle till backaplan o köpa en våg men på vägen hem från backaplan så tänkte mamma ta en genväg med bilen o gissa var vi hamnade? Jo just det ikea:P Så det blev en säng till mej och den kommer imorgon kväll:) Wiie! På vägen hem så skojjade jag med Melinda o sa att hon skulle säga till sin pappa att hon ville ha en tusing, så det gör hon. När han säger nej fortsätter hon att tjata men han säger fortf nej då säger hon -Va tråkigt
Men sen fortsätter hon och ber mej att fråga om hon kan få en tusing så hennes pappa säger ja okej du får väl det då men hon fattar inte att han just sagt ja så hon blir jättearg och fortsätter när vi kommer innanför dörren får hon en tjuga och blir nöjd haha:) Lite kul tycker jag:)

Saknar dej baby

Nu mår jag bra, klumpen i magen är borta. Fick ett sms inatt av Daniel, han bad mej ringa så jag trodde något hade hänt när jag inte fick tag i honom. Men nu har jag pratat med honom och han har det bra:)

image229

Saknar dej älskling<3


Förra sommaren

Jag är en ballong

Nu har jag precis duschat. Väntar på att Lena ska ringa så hon och hennes mamma kan komma och hämta loftsängen. Funderar på att gå o sola sen:) Behöver bli lite brun till studenten.

Vet inte om jag skrivit det men jag har ju fått min klänning. Den såg inte riktigt ut som på bilden, den skulle ju vara vit men denna var mer grå. Den sitter bra, jag som trodde den skulle vara för liten haha. Men jag känner mej som en ballong typ. Iofs så är det ju en ballongklänning :P

Fick inte i mej så mycket frukost förut, klumpen i magen är fortf kvar :/

Varför gick jag inte upp inatt?

Jag sitter med en klump i magen. Vill egentligen sova vidare då jag inte sovit så länge inatt men det går inte. Sitter i sängen och skriver och hoppas att tröttheten ska komma tillbaka.
Jag fick ett sms inatt men mobilen stängdes av så jag sket i det och satte på den imorse. Varför kunde jag bara inte ta mej upp inatt och hämta laddaren? Då hade jag sluppit ha denna klumpen imagen. Det sms:et behöver inte betyda ett piss men som jag är så tror jag alltid det värsta. Ne jag ska försöka sluta tänka på det här och gå upp och äta frukost...om jag kan.

Eva & Adam

Jag satte på Eva och Adam till Melinda men hon somnade, stackaren är sjuk. Så nu sitter jag och kollar på det själv haha:)
image226


Sitter och väntar på att mamma ska komma hem. Vi ska till IKEA och köpa lite grejer till studenten:) Men innan ska vi till kortedala och lämna tillbaka en film. Har inte sett den än o den ska egentligen vara inlämnad på torsdag men ja kommer säkert glömma så jag lämnar den idag.Så ska jag få pengar av Fille också så jag kan köpa en biljett till honom för min studentfest:)

Tagit ner sängen

Jag är ganska kass på att blogga märker jag. Men jag har ju aldrig tid känns det som. Men nu kommer det nog bli lite mer bloggning när Danne är borta haha. Jag saknar honom faktiskt redan. Antagligen för att jag vet att jag inte kommer få träffa eller prata med han på en vecka. Men jag får hålla ut. Hade svårt att somna inatt faktiskt.

Igår så kom min pappa hit och hjälpte mej att ta ner min loftsäng för jag ska få en ny. Jag vill ha en lika stor säng som innan en 140 men mamma tycker jag ska ha 120 för mitt rum är så litet men jag vill ha en stor haha. Sover just nu i min bäddsoffa och det var inte så skönt den var ganska hård men jag får sova i den i en vecka.

Jag måste sätta igång att söka jobb nu för snart tar jag ju studenten:)

Jag älskar dej

Idag åker min baby till Turkiet. Fan va jag kommer sakna dej. Jag har fått höra din röst varje dag i 8 månader och nu kommer jag inte få höra den på 1 vecka:/ Men denna veckan kommer gå fort och jag hoppas du kommer få det roligt.

Jag älskar dej<3

Nu kommer ett tredje...

..inlägg om Chicy.se haha. För det skedde ju en massa missförstånd med mitt köp där haha. Nu får jag iaf klänningen gratis utav dom vilket är jättesnällt så jag hoppas den passar:) Fick även 25% rabatt om jag vill handla där igen.

Idag var jag i stan för att köpa ett par mjukisbyxor som jag har kollat efter jättelänge. Det är sånna som går lite under knäna, köpte dom på bikbok. Träffade pappa och Christoffer i stan så fick jag pengar av pappa till att köpa dessa byxorna. Tack!

Är hemma hos älsklingen nu. Imon åker han till Turkiet:( Trodde han skulle åka på söndag men så var det icke:( Han kommer vara borta 1 vecka. Det är inte så länge men det kommer bli lite jobbigt iaf att inte veta hur han mår och så. Men det blir säkert bra så får vi sakna varandra lite:)

Hej

Angående inlägget innan så har dom nu sett att jag har betalat dom hade mejlat fel så nu är en ny klänning påväg. Det enda jag tycker var konstigt var att dom sa att det inte fanns fler sådana klänningar och nu fanns det det. Kanske har det kommit in vilket var bra isf. ¨Så nu vet ni.

Jävla idiotföretag

Åååh va sur jag äääär!! Beställde en klänning för ett tagsen av Chicy.se men den kom aldrig. Så jag har hållt på o mejlat dom och dom var ledsna över att det blivit fel och att dom inte hade fler sånna klänningar på lager. Men gissa va dom säger nu? Att jag inte har betalat o att jag måste göra det för att dom ska skicka en klänning.

ÅÅH IDIOTER, köp inte där säger jag bara.

The sims

Jag kommer antagligen bli en The-sims nörd nu haha. Fick det spelet idag av Catta. Tack gumman<3

Är hemma hos älsklingen nu, han kollar på fotboll och jag sitter här. Han köpte 2 påsar med jordnötsringar förut en till mej och en till honom men så kom han ju på att jag inte gillar jordnötter så då gillar jag ju inte jordnötsringar heller. Fast dom var väl okej, jag gillar inte lukten och eftersmaken på dom :P

Tipps på namn?

Jag har fortfarande inte kommit på vad kaninen ska heta. Min lilla flicka:) Jag och mamma funderar på Ninni fast är inte säkra så kom gärna med tipps!


Gissa vad jag har gjort:)

När jag kom hem idag från Daniel så sa jag till mamma att "kan vi inte åka o köpa kanin idag" o gissa vad, nu har vi en kanin. En liten flicka på 5 veckor. Jättesöt! Vi hade en bur redan så det behövde vi inte köpa. Allt vi köpte kostade 520:) Lilla tjejen. Om ni kan några roliga kaninnamn så säg gärna till. Hellst inga vanliga vill ha något mer ovanligt som ingen har :)

Söndag

Hej på er.
Tänkte berätta lite vad jag har gjort denna helg. Har ju inte bloggat så mycket.
I fredags bestämde sej jag och Catharina att dra till Kortedala. Vi ville grilla och spela fotboll. Men killarna var sega och drog hem när vi kom så jag, Catta och Peter gick upp till honom och såg på film.  Jag och peter somnade tyvärr så Catta kollade själv:P Vi vaknade vid halv 12, eller var det halv 1? Hmm ja kommer inte ihåg. Jag skulle sova hos Catta så vi drog oss hem till henne. Vi somnade väl runt 2 någon gång. På morgonen gick Catta upp klockan 9 men jag sov vidare. När jag gick upp åt vi frukost och bestämde oss för att vi skulle spela fotboll och grilla då istället. Så hon ringde runt lite och alla var på. Vi var väldigt slappa hela dagen satt i pyjamas i hennes kök och bara pratade om allting :) Vid 5 drog vi till kortedala. Mosse hade sagt att om vi var sena så skulle dom börja utan oss o massa grejer men vi var tidiga så haha:P Det var mysigt att grilla. Vid 8 blev det kallt så jag och några gick och satte oss i Dannes bil. Vi satt där ganska länge och fråga mej inte hur men jag och Catta fick igång billarmet 2 gånger haha. Catta fick världens skrattattack=)

När vi skulle dra hem så gick jag och Danne och hyrde American Gangster och drog hem till Fille. Jag somnade vilket var synd för filmen verkade bra men får se den någon annan dag. Nu är Danne och Fille o gymmar och jag sitter hemma hos Danne och kollar på Idol:)

Det har varit en mysig helg och jag älskar Cattas säng haha :D Det var längesen jag sov hos en kompis och var där hela dagen och gjorde ingenting så det får vi göra om :)

Saknar älsklingen

Sitter och kollar på våra bästa år nu. Det var längesen jag såg det. Men det är ju inte så svårt att hänga med. Man kan missa hur många avsnitt som hellst man fattar ändå.
Ska nog inte göra så mycket idag, bara vara hemma tror jag. Lite tråkigt så om någon vill hitta på något, säg till!!

Imon funderade jag och Catharina på att grilla men killarna verkar inte vilja det så det blir kanske fotboll, vi får se. Det ska ju vara fint väder hela helgen!

Jag saknar min älskling:( Han ska på inflyttningsfest idag med Fille och imon ska han till boråsbadet med sina kompisar men efter det får jag träffa honom:)

Det gör ont

Herregud vad jag inte orkar mer.
Hur kommer det sej att allt blir mitt fel hela tiden? Du vrider och vränger på allt och tillslut är det jag som blir felet.


Den som man kallade sin bästa kompis vet jag inte om jag kan kalla det längre. Det har hänt så mycket nu så det kommer väl inte ens få plats att skriva här.
Det gör ont. Så jävla ont. Förut kände jag att vad som en hände kunde jag ringa dej. Jag känner inte så längre.
Jag får inte plats i ditt "nya" liv. Det hade jag nog inte velat heller för jag hade inte passat in där.
Men jag är glad för det jag har nu. Otroligt glad även fast det fortfarande gör ont att jag vet att snart har vi förlorat varandra. Jag vet inte hur du känner men jag tror inte du orkar känna efter. Jag ber dej, känn efter tänk på vad mycket du har att förlora om du inte redan har förlorat det...

Avundsjuk

Jag kan säga att jag är väldigt avundsjuk. Jag kan inte säga på vad men ååh nästan så jag blir arg. O det är verkligen något som jag säkert aldrig kommer ha råd med. Visst det kostar ju inte flera miljoner men iaf runt 30 tusen haha. Om man bara kunde vara nöjd.

Dumma telefonförsäljare:P

Min mobil ringde nyss jag var inte säker på om jag skulle svara för jag kände inte igen nummret. Men så gjorde jag det. O direkt fattar jag att det är en telefonförsäljare som säger att jag fyllt i någonstans att jag är intresserad av datorer så nu skulle jag få prova på 2 PC-tidningar och så får jag en duschkräm som är värd 250 kr. Haha och jag behövde bara betala 69 kr. Men ja ba neejj jag har inte råd jag har inga pengar hejdå.

En bild från igår

En bild som Catharina tog igår:) Jag är inte så nöjd med mej själv med Catta är söt:)

image224

Jobbigt att komma på rubrik.

Just nu sitter jag och kollar på bolibompa men Melinda vill inte kolla på det hon vill se på pippi långstrump på datan så då får väl jag sluta med det jag håller på med haha
Imorse vaknade jag hos Fille. Jag och Daniel hade sovit där för jag ville inte vara hemma hos mej för Melinda och mamma var sjuka. Jag kollade på desperate housewives och efter det gjorde vi våfflor. Fast jag åt inte för jag blev på lite dåligt humör haha.
Sen kollade vi på "Rena rama Rolf" Shit va längesen det var man såg det. Det var roligt.
Jag och Danne fick sova i Filles mammas säng för hon är aldrig hemma haha. Mys. Jag kunde verkligen ligga och kolla på Daniel hur länge som hellst. Världens sötaste.

Skolan idag var seg som vanligt hade gympa. Fotboll!! Usch säger jag bara haha det var jobbigt. Jag och min kondis iaf. Mitt lag la inte så många mål men det gjorde det andra men sen sa Janne "den som lägger sista målet vinner" Gissa vem som la sista målet? Mitt lag. Haha! Förresten så halkade jag på gympan. Fick ett litet blåmärke på armbågen och jag kan gissa på att jag kommer få ett blåmärke på höften också.

Efter skolan gick jag hem och mamma ville åka in till stan så det gjorde vi. Hon skulle byta en tröja och Melinda hade fått en tjuga av sin pappa så hon köpte en klubba och bokmärken :P

Nu ska Melinda se Pippi, vi hörs sen:)

Köpte jacka idag

Efter skolan idag så åkte jag och Catharina in till stan för att kolla på jackor. Jag hittade en på pepper för 360 kr tror jag. O Catta hittade en för 100 kr! Ååh varför kunde inte jag hitta en sån billig? haha.
Vi gick runt i stan ganska länge, motion säger jag bara!!! Det är ju massa barn nu som säljer majblommor. Haha det gillar inte Catta märker jag. Det var 3 jobbiga barn som verkligen tjata på oss men vi sa nej men dom fatta inte så vi blev lite arga. Jävla mc donaldsögonbryn haha. Sen kom det två till barn som sa "men tänker ni inte på barnen" Jooo, men har man inte pengar så har man inte. För att bli av med dom sa vi att vi var faddrar redan.

Sen drog vi till vasa för att gå till något Café men det fanns inte kvar så vi gick till ett annat (kommer inte ihåg namnet) vi tog varsin pastasallad med kyckling. Gott var det! Det kändes som om jag åt skitlångsamt men sen när jag var färdig så hade Catta typ hälften kvar haha. Men det var mysigt att bara sitta o ta det lugnt när vi gått så länge haha.

Kanske lägger upp en bild på jackan sen.

Vet ni vad? Idag börjar depserate housewives igen! JIPPI! Två avsnitt också, missa inte!

500 kr

Nu har jag fått 500 kr av min mamma:) Så imon ska jag och Catharina til stan efter skolan o kolla på jackor. Var i allum idag också med mamma o försökte hitta en. Jag hittade faktiskt några stycken men hade lite svårt o bestämma mej :P Men imon kommer jag nog hitta någon :)

Rip Engla

Det är verkligen skithemskt. Jag kan knappt läsa om det. För man tänker hur man skulle känna om det hände en själv. Jag tänker på min nu 3-åriga lillasyster. Om något skulle hända henne vet jag inte vad jag skulle ta mej till.

Jag är glad att dom tagit fast mördaren.En 42-åring erkände mordet på Engla och mordet på en annan år 2000. Nu förhörs han tydligen om ett till mord som han tros ha begått.

Skriv ditt namn på namninsamlingen till Englas föräldrar här!

Underbar låt



Fick låten igår av Catharina, tack:)
Jag säger bara, lyssna och njut
Jordin Sparks, Chris Brown - No Air

Min dröm

Jag drömde så konstigt inatt. Iofs brukar jag oftast drömma att jag ska dö och det gjorde jag inte nu,
Ni vet den klänningen jag har beställt? Jag drömde om det. Att den hade kommit och jag provade den men speglade mej inte men efter ett tag kom jag på att jag måste få se hur jag såg ut. Och det var inte fint kan jag säga. Jag hade fått enorma former typ så klänningen blev jättekort.Så om jag lyfte på armarna så visades alltihop.Sen började jag tänka på vilken färg jag ville ha. Den jag fått var svart (hade beställt en vit) men jag var jävligt seg i drömmen så efter ett tag så kom jag på SHIT DOM HAR SKICKAT EN SVART KLÄNNING. Panik fick jag.Okej ni kanske inte fattar me ndet gör jag:)

Alingsås

Idag åkte jag och Danne och hans föräldrar till alingsås för att hälsa på Dannes morfar som ligger på sjukhus. Det var trevligt. Danne körde.
Vi var inte där så länge.
När vi kom hem igen så ringde vi Fille så kom han. Dom spelade pes och jag satt vid datan. Vid 8-tiden skjuttsade Daniel hem mej. Det är skönt nu när han har körkort. Fast iofs så kan han ju inte alltid låna bilen haha.
När jag kom hem blev jag ganska förvånad för Melinda var vaken haha. Hon ligger här brevid mej och kollar på tv hon med haha:)

Nu ska jag spela lite tror jag.

Jag börjar nästan gråta av att tänka på det

Igår var jag och Linda hemma hos Catharina:) Hon hade bakat kladdkaka den var skitgo:) Sen satte på vi Surfs Up och drack vin. :) Vi bestämde att efter filmen skulle vi dra till sorento och träffa Daniel och dom:) Vi sa till peter att det var en halvtimma kvar av filmen o 2 timmar senare var vi klara:P haha.

Vid 1-tiden drog jag och Danne hem till honom.
Det hände lite grejer på vägen och så som jag mådde då vill jag aldrig må igen. Den känslan går inte att beskriva. Det gjorde så jävla ont och jag visste seriöst inte vad jag skulle ta mej till. Jag börjar nästan gråta av att tänka på det.
Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, jag ville bara långt därifrån. Men det fanns ingen jag kunde ringa.jag var rädd att ingen skulle bry sej ändå. Klockan var nästan 2 på natten. Jag ville inte gå hem heller för jag skulle ändå inte kunna sova.

Nu är jag hemma hos Daniel och jag ska gå o sminka mej nu jag ser inte direkt fräsch ut.

Lång lista

Kan nog tänka mej att ingen orkar läsa igenom hela denna:P

1. Hur gammal är du om fem år?
23 år:P

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Linda:)

3. Hur lång är du?
167

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
The perfect man:)

5. Vem ringde du senast?
Älskling:)

6. Vem ringde dig senast?
Ebba

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
Comviq mobilen: 317 Tremobilen:Just det vi måste till syon också:O

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Sms:a gillar inte o ringa folk:P

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Mina föräldrar var aldrig gifta så separerade?

10. När såg du senast din mamma?
Sitter o kollar på tv med min mamma nu

11. Vilken ögonfärg har du?
Blågröna

12. När vaknade du i dag?
Halv 8

13. Vilken är din favoritjulsång?
Ingen aning.

14. Vilken är din favoritplats?
Vet inte:P

15. Vilken plats föredrar du minst?
Skolan:P

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Haha jadu.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Var mörkrädd och ja trodde alltid att det var någon i lägenheten som skulle komma o döda mej.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När ja träffade Ebba och hennes kompis kom o berättade om när hon övningskörde.

19. Hur stor är din säng?
160 cm bred

20. Har du stationär eller bärbar dator?
bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Utan

22. Hur många kuddar har du i sängen?
4:P

23. Hur många landskap har du bott i?
Ett

24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Alltihop

25. Är du social?
Både ja och nej

26. Vilken är din favoritefterrätt?
Kladdkaka

27. Tycker du om kinamat?
Ja, jag har börjat gilla det nu

28. Tycker du om kaffe?
Hehe japp!

29. Vad dricker du till frukost?
Ingenting

30. Sover du på någon särskild sida?
Det är olika

31. Kan du spela poker?
Haha njaa.

32. Tycker du om att mysa/kela?
O ja

33. Är du en beroendemänniska?
Japp

34. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ne ja tror inte det.

35. Vill du ha barn?
Jaaa!

36. Kan du några andra språk än svenska?
Ja engelska

37. Har du någonsin åkt ambulans?
JJa när jag gick i 5:an då jag bröt benet

38. Föredrar du havet eller en bassäng?
Får nog säga bassäng för jag gillar inte havet så mkt.

39. Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder och mat

40. Äger du dyrbara smycken?
Ne ja tror inte det.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Desperate housewives o Seinfeld o How i met your mother

44. Kan du rulla med tungan?
Nej, hur gör man då?

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Oj det är nog många

46. Sover du med gosedjur?
Ja:P

47. Vad har du för ringsignal?
When youre gone

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Mamma har

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Min mobil ligger på mej

50. Flirtar du mycket?
Nej

51. Kan du byta olja på bilen?
NOOO

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Har inte körkort

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Håller på med Vår lilla hemlighet

54. Läser du dagstidningen?
Jao

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nej

56. Dansar du i bilen?
haha?

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lyssnar inte på radio

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Hmm

59. När var du i kyrkan senast?
Ingen aning det måste väl varit någon gång med Joanna när vi lagade mat:P

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
PC

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
1 natt:P

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Hmm :P

Helloooo

Hej! :) Hoppas allt är bra med er, med mej är det bra:)

Har inte hänt så värst mycket vaknade hos Daniel vid halv 8 och åkte hem (jag började skolan halv12). Jag var skittrött så gjorde lite kaffe till mej. Men kaffe hjälper inte värst mycket haha blir nog ännu mer trött.
Aja första lektionen var stresshantering, hade prov:O För jag hade inte gjort det senaste så dom som hade fått IG och dom som inte hade gjort det gick göra det nu. Men jag blev ju helt förvånad för jag är 100 på att Janne sa till mej förra veckan att det var om 2 veckor så jag blev lite pissed.

Efter stresshanteringen så skulle klassen till Röhsska Museet (Stavning?). Jag, Catharina och Linda gick in iförväg och skulle svara på massa frågor men vi hittade inga svar så vi drog hem haha.

Imorgon ska jag och Linda hem till Catharina och se på film o dricka vin. Som Catta sa igår "Man kan ju göra en komedi ännu roligare" :P Vi ska se Surfs Up och jag tror den kommer vara bra:)

Snart kommer Daniel och hämtar mej med bilen:)

Körkort

Grattis till min älskling som fick körkort idag=)
Bäst är du!

Lagat mat

Jag hade inget för mej så jag lagade mat till mej mamma och Melinda för mamma slutade jobba halv 5. O när jag väl skulle börja laga mat kom jag på att jag skulle göra en kladdkaka och kaffe också:)
Det blev makaroner o köttbullar, inget speccielt så men det blev gott. O kladdkakan var skitgo. Va längesen jag åt det:)

Ska till Daniel ikväll o sova där, men måste upp tidigt för han ska ha uppkörning! Håller tummarna på att han klarar du.

Nu ska jag kolla på bolibompa med Melinda:)

Sugen på att baka

Idag började jag 9 i skolan. Klassen skulle ha projektredovisning för någon 2:a. Det höll på ganska länge kan man säga, slutade vid 2 ungefär. Det gick faktiskt bra. Tyckte det var kul att kolla på dom andras redovisningar också. Jag blev jävligt sugen på att baka iaf haha. Kanske ska göra mej en kladdkaka ikväll vem vet;)

Idag ska jag inte göra någonting. Min mobil kommer snart stängas av för jag har inget batteri o min laddare är hemma hos Danne. Jag för sluta vara så glömsk.

Kanske bloggar mer sen:)

Förresten så har jag beställt min klänning nu. Min mormor och morfar betalar. Tack!


Vad tycker ni om klänningen?

image223

Min kompis visade mej en hemsida med massa klänningar. Chicy.se.
Jag funderar på denna klänningen till min student, tycker den var jättesöt. Det är One Size också 34-36. Fast ja vet ju inte om den kommer passa. För det räknas väl som storlek S? Den kostar iaf 345. Så vad tycker ni, ska jag köpa den?

Bamba om 50 år

Jag la upp en liten kul lista igår men nu märker jag att det inte kommit upp. Aja jag får fixa det när jag kommer hem:) Är nämligen i skolan nu. Sov hos Danne inatt och det var ingen kul morgon. Fick ingen frukost. Kanske inte är Daniels fel men han fick mej att inte vilja hämta iaf.

Bamba om typ 50 år då ska jag proppa i mej mat får hoppas att fiskpinnarna är goda haha.

Köpte skor idag igen!

Var i stan med älsklingen idag. Skulle lämna tillbaka mina skor. Helt trasiga. Men dom var helt klantiga i affären dom tappade bort kvittot så säger dom att dom hade gett tillbaka kvittot till mej. Men jag fick mer pengar tillbaka iaf. Köpte 2 par skor också. Love them! Man ser inte så bra hur dom vita ser ut men det är ett slagt mönster där framme:) Kostar 200 styck:)
image218image219 image220 image222 

Sen gick jag och köpte tajts för mina är försvunna och en tröja som ja trodde var på rea för dom hängde där rean var och ingen annanstans. Fanns en likadan svart tröja som var på rea men den hände inte på rean, jag blir så sur. Men jag köpte den ändå för 129 kr!! Får lägga upp bild på den någon annan dag:)

Skorna jag köpte

det blev inga snygga kort när jag fotade med mobilen. Så om ni vill se skorna jag köpte, gå in på denna länken--->http://www.dinsko.se/Dam/Farger/Vit.aspx?art=234566&image=_A



Vad händer ikväll då? För mej händer det nog ingenting. Trååååkiigt:(

Sorento

Igår kväll var jag också på sorento. Det var jag, Ebba, Ameli Danne, kevin o några fler:) Jag orkade först inte gå dit, pank som jag är men Danne bjöd mej på 2 cider:) De stängde runt 1 så då drog jag och Danne hem till honom.
Vi kollade på Seinfeld och åt chips o Ostbollar.

Idag har jag vart o köpt skor jag kommer lägga in en bild senare. Mamma betalde. De blev vita pumps till studenten:) Måste baa hitta en klänning också. Om någon vet vart det finns någon snygg klänning så säg till:)

Igår kväll

Igår hade jag bara tänkt vara hemma. Jag och mamma satte på en film "ciao bella". När det var cirka en halvtimma kvar så ringde catta mej:) Fast ja såg på film så ja svarade inte utan skickade ett sms om att jag såg på film. Hon frågade om jag ville komma till Sorento i gamlestan för hon var där med några:) Jag hade inget för mej så javisst jag åkte dit. Catharina mötte mej på hållplatsen. Så säger hon att Danne är jätteledsen och är skitfull och har slått sönder sin telefon o jag fattar ingenting haha. Men sen så var det bara på skojj:P

Jag hade trevligt, älskling bjöd på en cider för jag hade inga pengar:)
Kul att jag och Catharina har börjat prata mer, vi går o samma klass men snackar inte så mycket haha. Vi får ses mer:)

Nu ska jag till Fille med Danne, vi ska spela "vem vill bli miljonär" som jag köpte idag :)

Nu ska ja se på film

Idag var jag mamma, Melinda och min bror i backaplan. Vi skulle kolla på ett par skor. Jag behöver ett par till studenten. Men jag hitta tyvärr inga. Eller jag hittade ett par svarta men jag var lite osäker så vi får se hur det blir. Så åt vi på mc donalds jag tog en sallad. Jag måste sluta äta sån fet mat som mc donalds och pizzza o så.

Kolladepå high school musical förut nu ska jag se 2:an hörs kanske sen:)

en till tävling

jao nu är jag med i en till haha. Får hoppas att jag vinner något:) Gå in här och tävla du med:)

image217
Trodde bara att armbandet skulle komma med men nu kom all text in också haha:)

Tävling!!!Jättesöt klänning!

Det finns nu en tävling om en jättesöt tubklänning med blommor nertill. Jag vill verkligen vinna den var hur söt som hellst.
image216

Va tycker ni? Gå in och tävla ni också här!! Tävlingen är avslutas den 11 tror jag.

Kaffeee

Godmorgon. Jag sitter här och dricker kaffe och kikar lite på Oprah Winfrey. Vet inte vad det handlar om för jag kikar bara upp då och då. Jag väntar på att klockan ska bli 12:50 för då börjar våra bästa år haha. Ja tänkte gå upp vid 09:50 för dåvar det repris från igår men jag var så jävla trött. Men vi får hoppas att jag blir lite piggare nu när mamma har gjort kaffe till mej :)

Ska nog sätta på en film nu, shit va jag tittar på film varje dag nu, igår såg jag New york Minute, en film med tvillingarna olsen.
På söndag måste jag se flightplan på tv, fick det i läxa av mediekunskapen. Tror man fick välja mellan den och lejonkungen haha:)

Hörs sen:)

Raise your voice

Duschade Melinda.Nu är hela jag blöt, från topp till tå. Haha nej jag skojjar är lite blöt på byxorna och tröjan bara. Gud va rolig jag är. not.

Ska kanske träffa Ebba sen, men först ska jag kolla färdigt på min film "step up" har bara sett den en gång förut och den var skitbra.

Glömde igår att berätta vad Raise your voice handlar om.
Den handlar då om en tjej som heter Terri och hon har sökt in till en musikskola över sommaren. Men hennes pappa låter henne inte åka. Några dagar innan hon får brevet om att hon blivit antagen så dör hennes bror i en bilolycka så hon bestämmer sej för att skita i det. Men tillslut åker hon dit så händer det massa saker där. Från början är hon inte särskilt engagerad men det blir hon tillslut. Som vanligt är jag dålig på att förklara men ah hoppas ni fattar:P

Vad ska jag ha för rubrik?:P

Har precis ätit nu efter skolan. Hade bajsont i huvvet nyss men tog en huvudvärkstablett så det har gått över nu.
Hade stresshantering första lektionen fick sluta ganska tidigt så jag och Linda gick och satte osss i gräset o snackade. Sen hade vi mediekunskap. SKITTRÅKIGT!!!!! Asså Törbjörn är ju helt borta.

Imorse gick jag upp lite tidigare för jag hade bestämt att göra frukost till Daniel. Han ville ha äggröra cornflakes och mackor så det fick det bli fast inte mackor dom hade mamma slängt:P Han var lite seg att få upp ur sängen men tillslut kom han upp. När han skulle börja med sina flingor så hade dom stått för länge så det blev äckligt, segis. Så fick göra nytt till honom haha:)


Är väl lite småsur idag, eller sur är jag väl inte jag vet inte vad jag är, nog mer besviken.

Lista-Olyckan

Snodde listan av min klasskompis Catharina.

1. Har du trillat hemma? (x)
2. Har du trillat bland folk? (x)
3. Har du vält ner varor i en affär? (x)
4. Har du gått in i en lyktstolpe? (x)
5. Har du snubblat på dina skosnören ( )
6. Har du slagit ut någons tand? ( )
7. Har du tappat din mat? (x)
8. Har du sprungit in i genomskinligtglas? (x)
9. Har du trillat med cykeln? (x)
10. Har du trillat med mopeden? (x) (inte min egna)
11. Har du trillat med någon annans moped? (x)
12. Har du tagit två olika skor på dig? ( )
13. Har du halkat på hal is? (x)
14. Har du sprungit/åkt in i ett staket? ( )
15. Har du trillat med kläderna på ner i vattnet? ( )
16. Har du någonsin svimmat när du trillat? ( )
17. Har du råkat hälla ut läsk på bordet? (x)
18. Har du gått in i en dörr? ( )
19. Har du trillat så någon annan trillat? (x)
20. Har du tappat din mat på någon annan? (x)
21. Har du trillat i en trappa? (x)
22. Har du råkat sätta på dig 2 par strumpor? ( )
23. Har det sprutat läsk ur din mun när du har skrattat så mycket? (x)
24. Har du tagit fel på vad det är för dag? (x)
25. Har du gjort så maten blivit förstörd? (x)
26. Har du förstört något som inte är ditt? ( )
27. Har du tappat något i skolan så det har gått sönder? ( )
28. Har du gått in i fel klassrum? (x)
29. Har du trillat av en stol? (x)
30. Har du gjort bort dig inför människor? (x)


Jag fick 20. :P

Har du mindre än 10 är du inte klantig
Har du mellan 10-20 så händer det ibland att du är klantig
Har du mellan 20-25 så är du ofta klantig
Har du mellan 25-30 så är du en vandrande olycka


2 timmar att somna

Japp han kommer hit. Myspys. Jag börjar halv 12 imon så det är perfekt:) Kan vi sova lite:)

Tog mej över 2 timmar att somna inatt. Jag har alltid haft lätt för att somna på kvällarna, kunde lägga mej hur tidigt som hellst  förr kunde ändå somna på 5 minuter men det går inte längre. Men om jag sover med älsklingen då somnar jag hur fort som hellst, det är lite konstigt. Nu vet jag hur andra känner sej när dom inte kan sova på nätterna, för vissa tar ju ju ganska mycket mer än 2 timmar.

Ska nog kolla färdigt på min film nu "raise your voice". Den e så bra.
Kan skriva sen vad den handlar om.

höll i lektionen

Är hemma hos Ebba, har precis haft gympa. Eller jag var inte med, för jag och Linda höll i lektionen. Vi hade lite uppvärmning och sen volleyboll det gick bra:)

Ska äta lite lunch nu:)

hörs när jag kommer hem sen

puss

Hemma från skolan.

Var hemma idag från skolan. Eller ah jag var hos Danne för jag sov där. Har haft ont i magen och huvudet nu i några dagar så tänkt ta en dag ledigt:P Men imon ska jag gå för då är det gympa och jag och Linda håller i lektionen. Undrar hur det kommer gå:O Ne men det kommer nog gå bra. Ska ringa henne sen så ska vi planera lite.

Gick upp runt halv 1 och gjorde mej iordning. Så ringde Linda och sa att det var tydligen många som hade missuppfattat nationella provet alltså den skriftliga delen. Shit tänker jag, orka göra om allting. Men så smsade jag Ebba och vi hade fått g+ hoppas det går lika bra sen då :)
Aja jag och älskling åkte in till stan för han skulle köpa något spel, vet inte va de hette men det är säkert kul. Sen gick jag och kollade på lite kläder. Vill köpa ett par svarta stuprörsjeans. Jag använder aldrig jeans längre så skulle vilja ha ett par nya så jag kan använda det:P

Nu ska jag snart hämta Melinda, när jag druckit upp mitt te, såg att hon var ute och försökte cykla på dagis, söt:)

Äntligen

Äntligen kan man blogga haha:P
Hmm man kanske kunde göra det igår med vad vet jag.:)

Har inget specc o skriva nu så jag ska gå o lägga mej i sängen.

Eller jooo mammas kompis carol har ju fått världens gulligaste son. Han var så liten. Jag kommer verkligen inte ihåg att Melinda var så liten:)

RSS 2.0