Nya skor

Idag har jag varit i allum oh backaplan med Melinda och Dennis. Melinda fick en Fifi-mobil och jag fick nya skor =) Jättefina! Tack.
Sen åt vi på mc donalds, jag tog en sallad hehe, måste sluta tjocka mej haha!
Sen åkte vi hem och nu leker jag och Melinda att jag är en bebis så nu måste jag tydligen gå o leka med "mina" barbiedockor :P

Kanske lägger upp bild på skorna senare.

Hörs sen.

Skaffa inte 3

Neee skaffa inte 3 dom ställer ju bara till problem. Heeela tiden.
Idag ringde dom hem och snackade med mamma och sa att dom skickat ut en påminnelse och ett sms om att jag inte betalat min räkning. Dom e så störda. För jag fick betala min räkning TVÅ gånger i oktober. För först drog dom ju pengar trotts att dom skrev att det inte funka så mamma fick betala. Så fick vi tjata jättelänge på att få tillbaka pengarna. Men det var ju inte det ända problemet i oktober. för först så var räkningen på 200, sen helt plötsligt så var den på 300. O vet ni vad dom sa idag? att jag inte betalat min räkning få 450 kr. Va håller dom på med egentligen? Det står tillomed på hemsidan att dne är etalad haha. Vill väl bara tjäna pengar. Jag blir galen på dom!


gfgdfgd


Allum

Idag har jag inte gjort mycket. Skulle gå upp 11 men var så trött så låg till kl 1 hehe! Gick upp och åt o väckte Danne.
Sen åkte vi till allum, jag, danne, mamma och Melinda. Behövde en jacka. Har ju fan ingen haha. Jag hittade en, inte en sån jag hade tänkt mej men ska prova den lite hemma och se om jag behåller den :) Så åt vi på max också:)


Vissa av er har säkert märkt att jag tog bort det senaste inlägget. Det kändes inte rätt att ha det kvar!

...

Sitter och pratar med min bror på msn. Han har berättat att han inte tänker fira jul med oss  år. För att det är tråkigt? Så han ska åka till farmor istället för där är det ju så mycket roligare(?)
o seriöst så tror jag inte att du kom på den idén själv!

O så fick jag precis reda på att min kära pappa har blockat mej på msn. Moget!
Har antagligen varit blockad länge då han inte varit inne på msn på hundra år. O ja tror jag vet anledningen. Jag blev rejält sur på honom en gång då han slängt ut min bror o han kunde väl inte ta att han hade gjort fel!

Bio

Idag blir det bio med min bror. Han är här nu.
Vi ska se sexdrive. Den verkar rolig!

Idag har jagi nte gjort så mycket. Vaknat, suttit vid datan, hämtat Melinda och ätit mat. Nu ska jag snart åka. Bloggar mer när jag kommer hem!

Sjuka drömmar

Jaa, jag drömmer så sjuka drömmar varje natt. Jag vaknar alltid med ett ryck.
T.ex inatt så drömde jag att jag och min vän Nora skulle skicka massa kartonger med glass till marocko o så försökte vi smuggla med knark men så kom hennes kusin o märkte det o då dödade han Nora och jag var skiträdd o då kom han fram till mej o sa att han skulle döda mej också o då sa jag att allt var Noras idé och att jag inte hade gjort något, men då kom Danne o räddade mej.
O efter den drömmen kommer en ny sjuk. Jag satt hemma med Daniel, Vi gjorde inget specc. O helt plötsligt märker jag att ytterdörren står på glänt. Först tänkte jag att jag bara hade glömt o stänga den men sen kom tanken att det var någon som stod utanför. Så jag smög dit o sen drog jag tag i dörren för att stänga den. Men då tar någon tag i den och jag ser att det är Dennis (melindas pappa). Så jag sprang in i köket och hämtade en kniv för att försvara mej. Så säger jag "om du gör något kommer Danne att hoppa på dej). Men Danne står bara där och ler. Så jag börjar skrika att han ska göra något. Jag ger honom en annan kniv som han kan ha. Men den lägger han bara på köksbänken så tar Dennis den och börjar vifta mot mej men då kommer äntligen Danne o hoppar på honom o tar kniven.
Efter det vaknade jag!

Det går fan inte en natt utan att jag drömmer att jag ska dö eller liknande.

If I were a boy

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone its brokenffgdfgf
So they think
that I was sleeping alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waiting for me to come home

But you're just a boy
You don't understand
How it feels to love a girl
Someday you'll wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy

En trevlig helg

I fredags gjorde jag inte så mycket. Försökte lägga mej tidigt men kunde inte sova. O på lördagen följde jag med Hanna till hennes mormor och morfar:) Tog tåget. Men hon visste inte hur många kuponger det var till floda så vi satt o vänta tills kontrollanten skulle komma. Men så kom han när det typ var en halv hållplats kvar och då kändes det onödigt o betala så vi låtsassov haha o han gick förbi :P
Hennes morfar hämtade oss på hålllatsen. När vi kom fram så fråga dom om vi ville åka till alingsås så det gjorde vi. O hanna hittade en jättefin klänning som honska ha på något bröllop:) Sen hyrde vi film och godis Världens sämsta film haha. Jag hade kunnat göra den bättre. Kommer inte ihåg vad den hette. Sen efter filmen gick vi till min mormor och morfar istället för dom bor typ grannar så spelade vi pictionary, fan va kass jag är på att måla. Jag och Hanna förlorade haha!=) När vi gick tillbaka till hennes mormor och morfar så satte vi på en ny film "marie antoinette". Sett den innan och den är bra:) Vi somnade inte förrän typ halv 4 och vi gick upp halv 11. Båda har varit jättetrötta hela dagen.
Det har varit en mysig helg<3

En bil körde över min väska

Min ipod är böjd o hörlurarna e krossade. Skärmen på min mobil är fuckad så jag ser ingenting. Igår körde en jävla bil, eller 3 jävla bilar körde över min väska. Fyfan va arg jag är. Jag lovar att han såg att jag tappade den. Eller ah den gick sönder o nbara lossna. Jaja det finns inte mycket mer att göra än att ringa 3 och fråga om jag kan få en ny o åka till affären där jag köpte ipoden o fråga om jag får en ny där också haha! Hoppas!!

Annars såg jag och Daniel Bond på bio. Den var bra:) Förutom att det var lite väl mycket skjutande och sånt. Det gick ju inte 2 minuter utan att dom skjöt varandra haha. Men annars så ;)

Bio idag

Jag ska på bio med Daniel ikväll. Har ju gratisbiljetter så jag bjuder;) Men vi vet inte vilken vi ska se. Det e så svårt o bestämma sej. Det blir antingen, saw 5, Bond, eller Låt den rätte komma in!
Jag får väl tvinga Daniel o bestämma för jag kan verkligen inte!

Insider

Sitter och kollar på insider på tv3. Handlar om människor som har sex med djur. Fyfan va hemskt säger jag bara!

Ska kolla färdigt, hörs sen!

Dåligt humör

Jaa usch vad arg jag var imorse.Jag var inte arg på något specc egentligen jag var bara arg. Kände mej så dum efteråt för jag hade ju inget att vara arg på.:S
O så lät jag det gå ut över dej :( Förlåt.<3 Det bara blev så.
Jag är så dum ibland.

Tisdag

Gick inte upp så sent idag. Skulle till arbetsförmedlingen. Var inte där så jättelänge men sparade lite grejer iaf.
Sen gick jag in mot stan och försökte hitta en klänning jag vill ha men det finns ju fan inte haha. Blir arg snart. Jag får väl beställa den på internet istället! Jag vill haaa!
Efter stan åkte jag hem och hämtade Melinda och så åkte vi till IKEA. Vi hade inte tänkt och köpa något men plockade ändå på oss lite smågrejer men sen när vi kom till kassorna så var alla skitlånga så vi bara lämnade allting och gick haha. Köpte 3 chipspåsar på ikea bara, det är ju så billigt så varför inte? :P

Sen har jag bara slappat framför tv:n. Sett på andra avenyn och desperate housewives:)


Skräckfilmer

Har precis kollat på en film:) Vet inte vad den heter men det är typ 4 små skräckfilmer i en :) Den var ganska bra.

Har inte gjort mycket idag, vaknat, ätit o åkt till Danne.
Imon ska jag till Ikea med mamma hoppas jag, fast innan måste jag till arbtesförmedlingen. Blää!

Har ingenting o skriva nu haha så vi hörs imon.

Min dag

Jag vaknade hos Daniel typ runt 2 Gick upp och åt lite mat hehe! Sen kom Dannes morfar dit och vi fikade lite med tårta och så, fast jag åt ingen haha, mååste gå ner i vikt nu! :P

Sen gjorde vi väl inte så mycket mer. Vid halv 5 så blev jag hämtad av Melinda och Dennis. Vi åkte hem och åt lite. Melinda visade mej lite grejer hon hade fått. Någon grej från mc donalds och ett hopprep. O så hade hon varit i allum och kollat på Agnes Carlsson och fått hennes autograf+skiva. Så den satte vi på och dansade runt i köket haha!

Skriver sen!

Jobbigt

Jag gick o la mej vid 12 inatt. Var ganska trött. Men jag kunde inte sova så jag låg o kolla på tv en stund o försökte somna samtidigt men det gick inte. Vid halv 3 försökte jag tvinga mej själv o sova. Men det gick inte. Helt plötsligt var klockan halv 7 och jag visste inte om jag hade sovit eller inte.. :S Blir ju så ibland att man inte vet om man har sovit. Så jag vet inte om jag har sovit länge eller inte men det märker jag väl ikväll.

Sitter och busar med Melinda hon ska strax till mormor och morfar o sova där inatt för mamma jobbar kväll!

Kanske ska ut idag:)

tjockis

Jaa, sitter o kollar på den med mammi! Jag tröttnar inte. Trotts att jag sett den så många gånger:P
Annars händer nog inget mer ikväll, lägger mej nog efter filmen...om jag är trött. Jag hoppas jag är det för annars kommer jag bara sitta här helt uttråkad haha

Nee usch, nu har jag ätit godis o kebab i flera dagar, eller veckor? Jag får fan sluta nu.Börjar ju bli fet! Ne imon är det slut på allt ätande ;P!

jkjkljkl

Möblerat om

Blev väckt typ vid 12 av Danne idag. Usch va svårt det var att gå upp! Jag hade ändå sovit ganska länge men var ändå skittrött. Gick upp o gjorde fruskot och såg på våra bästa år =D Sen hjälpte Danne mej med att möblera om i mitt rum. Alltid kul med lite förändring. Förutom att min bokhylla är för jävla ful haha så nästa måna ska jag köpa en ny på Ikea :)
Har städat hela lägenheten idag också. Var på städhumör haha:P

Linda ringde förut o frågade om jag ville komma till henne, men jag vet inte om jag orkar haha. Det är så kallt ute:P
Men imon ses vi nog hoppas jag :)

Ha kvar eller inte?

Nu har jag fixat så jag har mitt namn efter varje inlägg. Jag vet inte om jag ska ha kvar det så, vad tycker ni?

om du lämnade mej nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten kgjfklg
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Ebbush

Snart ska jag gå ner till spårvagnen och åka o hälsa på Ebbush! Ska bli trevligt.
Vet inte vad vi ska göra, ta det lugnt bara antar jag :)


Jag har hittat en klänning som jag vill haa! :D Finns på H&M, ska se om jag hittar en bild på den senare för jag hinner inte leta efter den nu för nu ska jag gå :)

Arbetsförmedlingen

Varit på arbetsförmedlingen idag. Alltid lika tråkigt. Orkar inte vara där men måste ju. Ingen ide egentligen kan ju ändå inte söka nått jobb där. Blä på det!
Efter åkte jag in till stan, hittade ingenting att köpa..Som vanligt. så gick och åt buffé istället :)

Idag kommer desperata housewives :D Wie! O andra avenyn såklart ;)

rec

Jao, i eftermiddags kom Dannes föräldrar och hämtade oss här hemma hos oss. VI åkte till gamlestan för jag ville kolla på fåglar haha.
Jag hittade en jag ville ha, en liten papegoja men den kostade ju såklart alldeles för mycket. Typ 5000 kr. Men den var söt haha! O så hade dom jättekaniner där också.Belgiska jättar haha=D

Igår så hyrde vi ju film. Rec! Den var inte så bra som jag trodde. Men den blev läskig i slutet men det var ju inte så länge haha!

gfdf

Nu ska jag se färdigt på Prison Break

Can't wait

Såg på andra avenyn nyss. Spännande. Kan inte vänta tills nästa avsnitt haha. Men på tisdag igenså.
Ja skulle ju kunna kolla på svt.se men jag orkar inte ens prova haha för jag känner på mej att det bara kommer att hacka!

Jaja, vad har jag gjort idag? Ingenting haha. Gick upp vid 1 typ, gjorde mej iordning o sen har jag bara lekt med Melinda.
Nu sitter jag o väntar på att Daniel ska sluta sega sej o komma hit. Vi ska äta o hyra film :) Wie!

fan

Jag hatar mej själv för att jag går in på den där bloggen.
För varje gång går jag sönder inombords!
fan.
Kan man hata någon man inte känner? Det är ju inte ens hennes fel att allt som hänt har hänt!


Aja, ska nog lägga mej snart. Finns inte mycket annat att göra.


RSS 2.0