Idag, igår!

Sitter o dricker kaffe, måste bli piggare. Är skittrött. Jag sover för länge på dagarna haha!

Sitter och snackar med min bror på msn haha, han tycker vi ska åka till London o hälsa på H:an! Det skulle faktiskt vara roligt men måste skaffa mej ett jobb bara!

Igår gjorde jag inget specc, låg och kollade på tv hela dagen typ haha.
Ne för fan jag måste skaffa mej ett jobb nu, så här kan jag inte hålla på haha!

Aldrig velat såra någon

Jag antar att jag gjorde dej ledsen när jag skrev som jag gjorde. För jag tror kommentaren är från dej! Jag har aldrig velat såra någon men jag behövde få ur mej allting.
Jag önskar bara du kunde bevisa att jag betyder något för dej!

Trevlig kväll

Det var en trevlig kväll igår. Var på halta lottas med Danne, Peter, Malin och Linda.
Drog hem till Jocke vid 2 men var inte där så länge. Somna nästan på en gång när ja la mej i sängen haha.

Idag så var jag, Malin peter och Danne i stan. Malin behövde köpa en ny klänning. Hon skulle på kräftskiva hos Linda:) Hon skulle ringa ikväll!

Jocke, jag råkade få med mej din keps haha antar att du läser min blogg så hör av dej så ska du få den !

Ny design

Hej. Äntligen har jag en ny design. Jag älskar den!
Carin hjälpte mej med den, tacktacktack!

Va tycker ni?

rubrik?

Var i stan idag. Köpte ingenting, så är det när man inte har pengar haha. Tråkigt liv? :P

Imon vill Linda att jag ska följa med till mölnlycke-festivalen haha! Hmm ja vet inte jag sa att jag skulle med så jag får väl följa med. Malin kommer också så då känner jag 2 iaf :P

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, allt är ganska jobbigt. Bara en bra grej som händer i mitt liv just nu!
Mamma e jobbig, tjatar på mej att börja jobba. Men jag orkar inte ta tag i det just nu. Eller jag ska ju ringa dagiset, som jag lovade att jag skulle ringa idag. Jag vet inte varför jag inte gör det så svårt kan det väl inte vara! Jag e för lat!

Jaja hörs sen!

Det är försent

Jag läste en blogg för några dagarsen. Hon skrev om hennes relation med sin pappa. Jag kände igen mej i det hon skrev och har verkligen funderat på vad jag har för relation till min pappa.

Har vi ens någon?


Många gånger har jag kännt starkt hat mot dej, då menar jag verkligen hat. Jag vill verkligen inte hata dej, du är min pappa men du har aldrig betett dej som någon. Vi ses inte längre, eller på födelsedagar, på julafton o sådana grejer ses vi ju men du är inte där för att träffa mej. Jag har aldrig kännt det så iaf. När hade du senast med dej en present eller sådant till mej? Nu menar jag inte att presenter är allt men det hade iaf varit något, det hade visat att du tänkte på mej.
Jag kommer aldrig att glömma allt du gjort mej, alla gånger du sårat mej, men jag bara stått där och inte vetat vad jag skulle säga. Jag har aldrig vågat säga emot dej men när jag väl har skällt ut dej så har du alltid försökt ge mej skuldkänslor för att inte vi har någon bra relation. Som om det vore mitt fel?
Ebba var med en gång när du sa en grej, hon försvarade mej sa något fint om mej istället.
För hon har märkt att allt du gjort sårat mej. Du har kallat mej saker som du säger dej själv inte minnas. Men jag minns det som igår, jag brydde mej egentligen inte men bara det att ens pappa kan säga något sånt. Jag tänker inte ens nämna det här i bloggen.
Jag bryr mej egentligen ingenting om allt du gjort mej, du har gjort så jävla mycket fel mot mej så jag är van jag skiter i det. Fast ändå inte.. För jag skulle vilja veta hur det skulle vara o ha en riktig relation. Det kommer vi aldrig att få, det är försent vi har redan våran relation och den kommer det aldrig gå o ändra på. Ses på födelsedagar, vi pratar sen säger vi hejdå!
Jag har alltid känt mej ful i dina ögon, har många gånger undrat vad det är jag gjort för fel. Men jag vet att jag inte gjort något fel för det är du som gjort det.

Igår sa mamma "Du börjar bli allt mer lik din far".
Det stack till för jag tänker aldrig bli som dej, du har svikit mej du har svikit många.


Du kommer alltid vara min pappa, oavsett och jag kommer aldrig hata dej, inte på riktigt även om jag ofta känner hat.
Jag är typ den mest förlåtande människan ivärlden men allt du gjort mej förlåter jag inte. Du har aldrig ens försökt få våran relation att bli något bra, du har inte ens försökt säga något bra om mej.
Du kan ju skylla på minnet som du alltid gjort. Jag bryr mej inte längre.

Idag kommer ...

Idag kommer det nog inte hända så mycket. Skulle egentligen till Olle ikväll med Linda men han jobbade inatt så han hinner inte fixa vin, lite tråkigt så jag vettefan om jag orkar åka ut dit! Måste sitta ute på hans altan och göra...ingenting?
Då hade det ju varit bättre med lite vin. Men vi får väl göra det någon annan dag!


Jag har precis gått upp.. Jag veeet klockan är 3 och jag vet inte varför jag sover så länge. Antagligen för att jag fortf har "sommarlov" haha jag borde egentligen jobba. Nu lovar jag mej själv och alla mina få läsare att jag ska ringa dagiset imorgon!!! Nu vet ni det annars så får ni slå mej eller nåt!

Funderar på att baka sockerkaka, men jag borde egentligen dra ner på alla sötsakerna jag äter för mycket haha!




Saknar...

Det går bra nu!

Jag är glad ! =) Det kännns bra haha! Ska ha roligt i veckan hoppas jag! Även om jag saknar allt gammalt och det kanske känns dåligt ibland så känns det bra just nu!

Vi e kompisar, och jag är glad för det.
Har varit rädd för att det inte ska funka o vara kompisar men det gör det även om det vissa stunden kan kännas jobbigt.
Du har alltid en del av mitt hjärta, det kommer du ha hela mitt liv för du var den första jag någonsin kännt så stort för.


Det går bra nu o jag är glad!

fanfanfanfanfan

Det blir bara FEL hela jävla tiden och jag orkar snart inte mer! Jag vill bara försvinna just nu, bort från detta helvetet. Jag saknar dej, hela tiden! Jag var på rätt väg men sen svängde jag antagligen fel och hamnade i helvetet igen. Jag orkar inte vara ledsen mer, jag orkar inte att du inte är här och torkar mina tårar längre. jag orkar inte ligga själv om kvällarna och tänka tillbaka när du låg bredvid mej och bara höll om mej! FANFANFANFAN!!!!

När jag vaknade imorse så var mina ögon svullna, det såg ut som jag nyligen blivit opererad jag har aldrig sett så hemsk ut det betyder väl att jag aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv!
Kan vi inte gå tillbaka i tiden och göra allt bra igen!?


JAG SAKNAR DEJ VARJE SEKUND

bara för att jag saknar dej

Jag saknar att kunna ligga i dina armar och höra din puls slå.
Jag saknar hur du bara kunde titta på mej och märka att någonting var fel!
Jag saknar att kunna ringa dej när jag vill bara för att säga hej
Jag saknar mycket med dej, med oss!
Jag kände mej trygg när jag var med dej, för jag visste att när någonting gick fel då kunde jag falla tillbaka på dej, för du stod alltid där och tog emot mej!
Ibland rinner tårarna och då undrar jag om dom någonsin kommer försvinna.
För allt jag vill är att ha dej vid min sida, bara kunna ligga o kolla på dej hela natten och veta att du är min!

Jag kommer precis ihåg känslan när du ringde klockan 5 på natten, mitt hjärta gick i tusen bitar och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Ibland känns det skitbra och jag är lycklig men ibland faller jag tillbaka och förstår inte hur det kunde bli så här. Förstår inte vad som gick fel. Fast det vet jag egentligen men jag vill inte tro på det!
Jag kan säga ärligt att ibland så trodde jag att det skulle vara du och jag för alltid. Jag ville det! Ja det ville jag så oändligt mycket. Men nu är det som det är och jag får lära mej leva med det. För det var väl antagligen inte meningen att det skulle vara vi två.

jag fick en kommentar av någon jag inte känner. Det värms verkligen när någon bryr sej

"Bara ett lite insikt, det är tuff skit när man blir sårad, men låt inte det göra att du tappar tilliten till andra killar, du kommer bli sårad många ggr till innan den rätta kommer förbi, men det enda som kommer vara kvar sen, när du äntligen hitta rätt, av alla som sårat dig är att du blivit starkare och klokare."


Men som jag alltid sagt, det blir bättre för det har jag ju redan märkt att det blivit. Även om saknaden efter dej tittar fram då och då!








Dom senaste dagarna

Dom senaste dagarna har det inte hänt särskilt mycket! I förrgår var jag och Linda hos Jesper, drack lite vin och sen spelade vi Risk. Eller ah jag var inte med utan kollade mest på haha! Drog hem ganska tidigt men Linda var kvar!:)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Om 2-3 timmar ska jag möta Linda vid redbergs antagligen så ska vi åka ut mot lindholmen för att käka pizza. Mumma! Gratis är alltid bäst!

Såg Ping-pong-kingen häromdagen! Ganska tråkig film. Jag trodde den skulle varit mycket mycket bättre än vad den var. Det hände ju typ ingenting haha! Men nu har man sett den iaf.

O igår såg jag Jumper, skitbra film enligt mej! Trodde den skulle vara mycket sämre än vad den var men den ska jag se igen! Kanske tillomed ska gå o köpa den haha!

Skriver sen :) <3

GLÄDJE OCH SORG

Haha, en fjortis! Kanske inte på insidan men hon ser ut som en och det roliga är att det är inte bara jag som tycker det! Men det blir säkert jättebra!
Jag kan äntligen känna lycka, jag kan äntligen känna att jag är på väg att gå vidare, i början trodde jag aldrig att jag skulle kunna ta mej upp ur sängen men jag klarade det och jag är lycklig! Ibland känner jag att tårarna kan komma men det går över lika snabbt för det är bara o tänka på hur du beter dej mot mej så blir jag glad att jag lever mitt egna liv nu!


Jag och Linda snackade igår.
Båda tycker att det kommer bli svårt att låta in kille komma in en på livet igen. Även om vi kanske inte kommer träffa någon kille riktigt än men när vi gör det. Båda har blivit sårade, då menar jag verkligen sårade. Men båda har tagit sej upp och klarat det men vad händer sen då? När man ska öppna sitt hjärta igen? Det blir aldrig på samma sätt igen, för du sket verkligen i mej när du gjorde som du gjorde! Du tänkte bara på dej själv, på vad du ville!
Och jag tänker aldrig mer låta någon göra så mot mej. Nästa gång ska jag inte låta någon annan ta över mitt liv! Jag ska kunna ha kontroll! ja nästa gång ska jag ha kontroll över mej själv, för det hade jag inte denna gången. Det var som om någon annan tagit över min kropp, någon bestämde över mej och det var inte jag!



And I'll never give myself to another the way I gave it to ya
Don't even recognize the ways you hurt me, do ya?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you are the one to blame
Cause now I feel like - ooh!

You're the reason why I'm thinking
I don't wanna smoke on these cigarettes no more
I guess that's what i get for wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
'Cause now I'm using like I bleed

Bara för att dom sover

Jag gick upp precis. Är gaanska trött kan jag säga men har inte kunnat sova särskilt bra inatt. Låg inknökad i väggen, ajj!
Så nu är jag uppe. Får se till o väcka folket snart för jag vill ut o röka!

Ska kanske träffa Hanna idag! Min gamla barndomskompis, det ska bli kul att se hur hon är jag vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något:)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag var på riktigt flumhumör igår! Skrattade åt allting typ.
Bakade kaka och fick hönökaka, gottans!
Såg på en film också tror den hette "The messenger" eller något sånt. Jag tycker den var skitbra för jag satt och ryckte till ett antal gånger! Fast jag brukar ju bli rädd för typ alla skräckfilmer men inte på detta sättet haha:D

Nej nu ska jag väcka sömntutorna!
Ojj nu fick jag sms, kanske blir fika idag stod det men inte från vem. Jag antar att det är Challe eller Lisas kompisar så jag får se om jag kan fixa pengar då:)

Väcka somntutorna var det:P

Helgen

I lördags så drog jag, Elle och Linda, till kungälv. H:an och hennes kompisar skulle ha "hejdå-fest". Så vi drog dit. Hade ingen dricka men H:an var så snäll och bjöd lite! Det var ganska kul, satt i köket typ hela kvällen haha åt lite mat o sånt. Vi tänkte ta bussen vid halv 12 för bussarna gick inte så ofta men så missade vi den så fick ta bussen som gick en timme senare. När vi väl var på bussen så tänkte jag betala biljett med mobilen men det gick ju inte där så biljetten kostade 88 kr!!!! DYRT säger jag bara!
När vi väl kom in till stan så drog Linda hem så då var det bara jag och Elle kvar. Vi hade ingen lust att betala inträde på något ställe för det var ganska sent så vi drog till något ställe o frågade vad det kostade att komma in han ba hur gamla är ni, har ni leg - ni får gå in gratis. Haha så vi gick in beställde en drink o sen drog vi till nästa ställe.
Efter det tänkte vi smyga in någon annanstans så vi ställde oss bland alla rökare o gissa vem jag träffade där. haha jag hamnade framför en barndomskompis. Nino (Nicolas), haha ja ba - jag känner igen dej. Så vi snackade lite. Brukar se honom ibland men vi hälsar aldrig så vi bestämde att nästa gång vi ser varandra ska vi hälsa haha!
Sen fick Elle sms av sin mamma so mvar på väg till trädgårn för att hämta oss så vi fick lite bråttom och började springa. När vi kom fram så var hennes mamma inte där. Så vi satte oss bredvid en tjej som hade däckat haha. Försökte väcka henne men det gick inte. Så kom hennes kompis iaf så det var ju bra.

I går så drog jag och Linda till kba för att hälsa på Malin. När vi kom dit åt vi lite mat och sen drack vi lite vin och åt chips. Sen skulle vi ta tåget kvart i 11 tror jag men det missade vi ju för att Malin inte hittade sina grejer haha. Så det fick bli bussen som tog 1 timma o 10 minuter in till stan haha! Så det var lite jobbigt.
När vi kom in till stan skulle vi hem till Linda mn jag valde att åka hem istället och sova.

Utgång ikväll!

Jao, jag och Elle än så länge haha! Jag hoppas på att Linda följer med men jag får inte tag i henne. Undrar om det hänt något:/
Jaja vi ska nog förfesta på PC o sen dra vidare till "The Cave" eller "underbar". (?) Ingen av oss har varit på någon av dom ställena så om någon varit där, var det bra?

Jag vet att jag var ute igår också, och det kanske blivit lite mycket det senaste men så länge jag har kul eller hur?
Det ska bli skitkul att träffa Elle idag, inte träffats sen studenten :P Varför vet jag inte det har bara inte blivit av!

Nu ska jag nog äta lite sen försöka på tag i Linda igen vi får se hur det går:)Skål!

Min kväll

Det blev en lyckad kväll. Var på trädgårn med massa folk!
Träffade Linda istan typ vid 3 någon gång så åkte vi hem till henne och åt sen åkte vi till mej och förfestade lite! Vid 10 drog vi till trädgårn! Riktigt kul! Lite tråkigt att Linda drog, men jag förstår henne och jag finns här för dej gumman!
Var ganska mycket med Charlotte och hennes pojkvän. Har inte träffat Challe på hundra år! Alltid kul att ta upp kontakten med gamla kompisar. Vi dansade ganska mycket. Challespojkvän drog vid 1 någon gång för han skulle upp tidigt o dyka men vi stannade. Vi träffade hennes ex så det var kul. Han räddade mej från en kille iaf haha. Det var roligt han kom fram o sa - Hej älskling ska vi dra snart eller.
Jag fick världens asgarv så killen fattade nog att vi inte var tillsammans men han drog iaf.
Sen satte vi oss vid ett bord och tog det litelugnt så kom det fram en till kille haha. Så ja ba- Dricker du mycket ikväll.
Så sahan nee så bad ja han bjuda Challe på en shott han ba javisst så tänkte ja att då kan han ju bjuda mej också så vi fick varsin haha! Sen drog vi ifrån honom men vi blev bjudna iaf!
I garderoben så stod det en kille som gått i våran förra skola så han började vi snacka med det slutade med att vi hamnade på mc donalds med honom haha! Sen blev det bussen hem, skönt gick ända hem till mej men Charlotte fick ringa sin pappa för hennes spåris hade slutat gå :P Hon kom hen iaf!

Ne,nu blir det sängen så nattinatti!



Jag hatar mej själv och jag hatar dej! Hur jag nu kan göra det? Orkar inte förklara men jag skiter i er nu. gör vadfan ni vill, för jag tänker inte fortsätta så här!

Seriöst?

Jag orkar inte det här. Seriöst, jag ber dej respektera mejmer än vad du gör. Jag undrar ibland om du ens vill vara min kompis. Du visar det inte så bra när du beter dej som du gör.Vi anser olika om typ alla saker. Som t-ex de du inte gillar att jag gör just nu, det jämför du med att du ska kunna göra en annan sak. Det är 2 helt olika saker. För jag gör min grej för att sluta tänka på allt, sluta gråta. O sluta klaga på det jag gör för det du håller på med är inte så mycket bättre.  Ibland undrar jag om man ens kan bli dumpad för en sån sak som du dumpade mej för. Det kanske var något annat. Om det ändå vore så.. Men jag bryr mej om dej även om jag inte borde göra det. Det kommer iaf vara lättare att komma över dej nu när du håller på som jag gör! Ändå tänker jag att du kanske håller på så här för att komma över mej vem vet!
Jag saknar dej varje minut, och jag hoppas även omjag egentligen har gett upp hoppet. Det är väl lika bra såslipper jag bli mer sårad. och jag hoppas att det här går över snabbt. O jag ber dej sluta prata om det jag bett dej sluta prata om för det gör mej ledsen.

Ne linda, nu ska vi leva livet. Jag är glad att jag har dej, att vi börjat ses nu.  Vi går igenom i princip samma sak så vi har varandra<3 kärlek till dej!

Är hos Linda

Är hemma hos Linda just nu. Ska strax dra till en kompis:)
Vi har lekt lite med hennes mammas kamera idag också. Tog lite roliga kort. Så har vi fixat lite med färger och så i photoshop, inga stora förändringar men det är kul:)


gfgfdgf

Försökte lägga upp en bild på linda också me ndet gick inte knepigt.




Jag känner mej ganska sur nu, sviken och sårad. Du sa att du inte kan ljuga för mej, det har du visat jävligt bra att du visst kan så kom inte o säg att du inte kan ljuga för mej igen!!!!!!

Ut imorgon:)

Just nu kollar jag på våra bästa år! Alltid lika bra haha!
Har precis ätit frukost typ också. Det fick bli spagetti och skinka:P Fanns ju ingen hönökaka eller ost så :P

Har ingenting att skriva men imon ska jag ut. För det är väl fredag imon? Hmm jag har lite svårt att hålla koll på dagarna nu när jag varit ledig så länge. Men om det är fredag imon så ska jag ut med Elle, det ska bli kul. Har ju inte träffats sen studenten:)


.
fgfdgf
Linda till höger, sweeet! Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg!

Gett blod

Kom hem för typ en timmesen. Har varit o gett blod med Linda. Första gången. Trodde det skulle göra jätteont när Linda berättade hur stor nålen var men det gjorde inte så värst ont, o hon som tog blod från mej var jättetrevlig. Sen fick jag ett presentkort på 50 kr i hela stan typ haha.
Linda skulle träffa sitt ex nu och snacka lite så vi ska nog ses senare. Funderar på att ha vinkväll hon och jag. Har druckit lite mycket nu på sistone men det är inte så att jag är ute och festar precis utan tar det mer chill.

Förresten, ett jobb ringde mej idag.Dagiset i landvetter dom sa att jag kan börja jobba nästa vecka.. SKÖNT! Äntligen ett jobb. Jag behöver ett jobb har inga pengar går bara o lånar hela tiden så det är lite jobbigt. Men nu så :)

skiter i allt

Hej. Spelar tv-spel med Linda och Olle. Eller jag sitter här och bloggar lite.


Mitt humör går upp o ner hela tiden. Ett tag kändes det faktiskt bättre, det gick åt rätt håll men nu är jag tillbaka där jag började. Det känns som om jag slits sönder inifrån. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är väl saknaden efter honom.Att veta att jag måste försöka gå vidare men det blir bra, det vet jag. Du kommer alltid finnas i en del av mitt hjärta!

Liseberg

Ska strax till liseberg med mamma och Melinda. Ska försöka o inte glömma kameran så jag kan ta lite kort haha!

Jag längtar till nästa helg, för då ska jag träffa Elise=) Hon sa att det kanske blir fest så det ska bli kul! Kommer äntligen få träffa hennes pojkvän haha:D

Jaja nu måste jag gå, hörs sen!

Jag är hemma

Japp,  är hemma nu. En lyckad kväll kan jag väl säga. Synd bara att Lisa och några fick dra. Störda vakter som inte släppte in Lisas pojkvän och Johanna för att dom var 90:or. Dom är 18 det är jag också alltså borde inte jag heller kommit in. Jaja vi får festa någon annan gång, right?

Förfestade hos Lisa, kom dit vid 7. För en gåns skull är alla tillsammans. Dom flesta förfester jag är på sitter alla i olika rum men nu gjorde vi ölspelet allihop och det var roligt!
Jag drack lagom mycket så det var bra, blev inte för full, jag blev lagom.
Sen är det ju som vanligt killar som kommer fram på krogen dom inte fattar att man inter är intresserad. men jag drog varje gång, jag orkar inte.

Nej nu ska jag kolla klart på scrubs sen blir det sängen.

Hoppas alla haft en kul kväll för det har jag och GRATTIS TILL LISA!!!!!





jag saknar dej<3

Jag är sur

Om ni har något o säga så säg det direkt till mej, eller är det för svårt?

Trädgårn imon?

har inte gjort så mycket idag. Var på mc donalds förut med mamma och Melinda.gott! Fick två Cola-glas också haha:)

Imon ska jag antagligen till trädgårn med Lisa och några andra ska bli kul. Ska försöka fixa gratis inträde också för jag har ju inte pengar får försöka tigga lite av mamma haha:) Vill komma ut och ha lite kul!
O det är ju alltid kul att träffa folk man typ aldrig träffar:D
jag hoppas verkligen jag hinner fixa pengar!!!

jkfdjklfjslkd
Snodde en bild från bilddagboken på Lisa fisa! Sweet!

halta lotta

Vi drog till halta lotta igår jag och Linda. Ligger ganska nära mej. Har alltid tänkt när jag går förbi där att det är ett gubbställe. Men det var mysigt. Vi beställde in en halv vin hade inte så mycket pengar. Men den tog slut lite fort så vi ringde våra föräldrar o bad om lite mer pengar så köpte vi en hel vin istället. Sen kom Lindas kompis Jesper och vi satt och snackade. Jag drog hem ganska tidigt men gick och la mej vid typ 4 haha.
Det var kul o träffa dej Linda, årsen sist ju haha:D

<3

Gammal bästa vän

Ska strax gå ut o möta Linda. En gammal kompis som jag inte sett på flera år. Vi var bästisar förut gjorde allt ihop sen gled vi ifrån varann men nu ska vi ses. Ska bli roligt. Ska nog gå ut o festa lite. Eller ah ska nog sätta oss på något chillställe. Jag behöver ha lite kul nu, inte bara tänka på deppiga saker. å vi hörs imon.

Rolig dag?

Njaa, jag kan säga att tv:n har stått på hela dagen. Har legat i sängen hela dagen. Jag orkar inte riktigt gå upp. Det känns lite bättre nu faktiskt. Men det går ju lite i perioder. Får gråtattacker ibland och jag undrar om dom någonsin kommer gå över. Jag känner fortfarande tomheten, men det kommer gå bra. Det kommer ta ett tag men det måste väl bli bra någon gång. Right?

Vi ska snacka lite. Gå igenom allt. Komma fram till något. Det blir bra. Ja det blir bra!

Kärlek till er som stöttar mej, ni är värda guld!

Det var inte som jag trodde

Det har börjat om. Det var inte som jag trodde. nejnejnej! Varför? jag orkar inte.Jag gör verkligen inte det.
Direkt nu när jag vaknade på morgonen kände jag en sån enorm tomhet.
Du har ändå gett mej lite hopp tillbaka men jag vågar inte hoppas.Det där kan ju ta hur lång tid som hellst. Jag tror det ligger något mer i det du säger. Du har inte gett mej alla svar.

Tårarna är där hela tiden

Varför gjorde jag som jag gjorde? Varför kan vi inte gå tillbaka i tiden så jag kan ställa allt till rätta. Om du bara kunde lita på mej att det aldrig hänt någon annan gång. Jag lovar.
Jag antar att "jag lovar" inte betyder någonting för dej just nu men jag vet inte hur jag ska få dej att förstå. Jag klarar mej inte utan dej det är du som har fått mina dagar att gå. O tårarna är där, varje dag, hela tiden. Det är saknaden av dej som är så stor. Om du bara kunde ge det en chans till. It's all i need.
Jag frågade dej och du sa- nu är det som det är.
Jag kände hur det brast inom mej. Hjärtat gick i sönder. Jag hade ändå en liten gnista hopp kvar men det har nu slocknat. Jag får helt enkelt inse att du vill gå vidare...utan mej.
Jag är så glad att jag har fått ha dej i mitt liv att jag har fått bli älskad av dej. Men det här är nog det jobbigaste jag varit med om. Men det blir bättre, det måste det bli...Någon gång.

Det gör ont att veta att om jag inte ljugit så hade det varit annorlunda idag. Jag skyller inget på dej för du har inte gjort något fel. Du är bäst.
Men som jag sa ger du mej en chans så kommer jag ändra på allt som gick fel.

Du är det vackraste jag vet.

Det kändes som om det var första gången jag såg dej. Ditt leende, så vackert. Jag ville bara krama dej hur länge som hellst och aldrig släppa taget om dej. Det var så skönt att få se dej. Tårarna rann. Det var så underbart när du höll om mej, torkade mina tårar. Jag ville stanna för alltid. Jag älskar dej så obeskrivligt mycket och jag önskar att du kunde komma hit nu och hålla om mej hela natten.

bio ikväll?

Jag och H:an har bestämt att vi ska på bio ikväll. Sex and the city. Men just nu känner jag att jag inte orkar. Är så rädd att jag ska börja storböla under filmen och det går ju inte. Tror H:an är på väg hit så vi får väl gå till bion och be om pengarna tillbaka för betalade med presentkort.

Jag saknar dej så det gör ont. Det är över 3 veckorsen sen vi sågs sist och du kom hem igår men nu får jag väl inte träffa dej på ett tag och det känns så ja jag vet inte det är jobbigt att inte få vara hos dej få krama dej. Jag önskar att allting bara var en dröm och att jag kunde vakna upp NU! Fan jag orkar inte ha det såhär. Att det skulle kännas så här kunde jag aldrig tro. och att det kunde gå så fort. fanfanfanfanfan. Kom tillbaka!

Kan inte äta heller. När jag äter mår jag bara illa får inte i mej någonting. Är inte det minsta hungrig Men jag vill äta jag vill inte svälta mej själv men det går inte.

Tårar

Så här mycket har jag nog aldrig gråtit i hela mitt liv. Det går inte över det bara rinner och rinner. När ska tårarna ta slut?
Jag är rädd, rädd att jag ska känna så här för alltid.

Om jag kunde göra det ogjort så skulle jag göra det. Skulle inte tveka en sekund. Jag skulle göra vad som hellst bara det blir bra igen.

När hjärtat gått i tusen bitar

Det gör så fruktansvärt ont. Jag kan inte sova vaknade av att jag grät.
Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Det kommer antagligen inte bli så mycket bloggning på ett tag.Det skulle bara bli en massa deprimerande inlägg.
Hur ska jag komma över det här? Vem ska nu finnas här för mej när allting går fel och vem ska torka mina tårar?

Om någon i min familj läser det här så vill jag inte höra ett ord om det jag mår dåligt som det är och det kommer jag nog göra ett tag.

varför?

Jag vet inte vad jag ska ta mej till vill lägga mej ner, somna och aldrig mer vakna upp igen. Iaf just för stunden. Kommer inte kunna sova inatt och kommer inte vilja gå upp för mamma har väl hört mej sitta och gråta här inne, kommer bara bli en massa tjat om varför och jag orkar inte.
Det är jag som gjort fel och jag vet inte hur jag ska ställa det till rätta igen.

Varför?

Gissa vem som är hemma?

Joo min älskling har kommit hem! Är jätteglad=) Åh vad jag saknat honom. <3Jag tror vi ska ses imon han var ganska trött nu han har inte sovit någonting på flygplanet hem.


Blev väckt imorse av Melinda klockan 9. Haha jag var ganska trött kan man säga men jag gick upp så bestämde vi oss för att åka till delsjön för att bada. Det är ju tydligen den sista varma dagen nu på ett tag så man fick ju passa på. Var där i typ 2 timmar men Melinda var inte så badsugen hon lekte mest med sina grejer.Sen ville hon inte gå hem för hon sa att hon skulle sola färdigt först och la sej ner haha.
Melinda och mamma är på IKEA nu, jag orkade inte följa med så jag sitter här. har försökt ringa H:an hela dagen men får inget svar varken på mobilen eller hemma. Undrar vad hon gör.

puss

RSS 2.0