I'm gonna smile

I'm gonna smile like nothing's wrong, talk like everything's perfect,and act like it's just a dream.

Varit med Hanna

idag har jag varit med Hanna :) Hon kom runt 2 typ och vi drog upp till mej. Satt lite vid datan o kollade på high school musical som gick på tv. sen drog vi till pizzerian och köpte varsin kebabrulle. GOTT! :)
o till maten satte vi på filmen "min största kärlek". Hanna hade inte sett den haha, skitkul är den.
Hon drog ganska tidigt då hennes mamma ringde o sa att hon var tvungen att komma hem :/ bajs på det.
Men det har varit en trevlig dag:)

Imon vet jag inte vad som händer riktigt. Catta ringde o frågade förut om jag skulle med till trädgårn men orkade inte lägga 150 kr på inträde för har inte mycket pengar o då kommer la alla gå åt o så är jag pank sen. inte bra.
Men ska kanske med Ellepelle på någon fest. Hon skulle se om jag kunde följa med. Jaja får se hur det blir. Annars blir det väl bara att stanna hemma o ta det lugnt.

....

igår kom h:an hit. Vi delade på en flaska vin o sen drog vi ut :) det blev blvd för jag orkade inte betala något inträde haha.
Vi var ganska tidiga så var typ inget folk där. vid halv 12 började det väl bli ganska många men det var ganska tråkigt. haha. efter ett tag så började det gö skitont i mina revben. trodde fan dom skulle gå av haha.
jaja, vi drog därifrån ganska tidigt, fulla o glada. blev sugna på nattmat o då blev det burger king. tjocka som vi är haha!
sen tog vi 60 hem :) o då kom Lisa och hennes pojkvän på! Längesen man såg dej lisafisa, vi får ses snart :)

Jag och H:an somnade typ på direkten när vi kom hem haha. Gick upp vid 11 imorse, drog till medie markt med mamma för hon ville köpa en mobil haha. Jag köpte en mobil igår o hon ville ha ne likadan men sen ångra hon sej o valde en annan :P

Sen blev det ikea, o där köpte jag en bokhylla :) Finfinfin :)

Nu sitter jag här o kollar på depserate housewives:):) Kom precis hem, har varit på bio, såg "vi hade iaf tur med vädret...igen". den var rolig o början men sen blev den bara seg .


Nu ska jag fixa ihop ett bord :)


igår och idag

Igår kväll så träffade jag H:an:) Vi hade bestämt att vi skulle gå ut o ta en cider. Så vi tog spårisen mot prinsgatan men väl där så ångra vi oss., eller ah jag blev sugen på kebab haha så vi åkte tillbaka men då var pizzerian stäng :/ Så vi drog hem till mej och åt istället. Vi gick o la oss vid 2 typ o vaknade 9 för H:an skulle åka o träna:P

Vid 1-tiden idag så åkte jag in till stan med mamma och Melinda. Hittade inget kul så jag åkte hem till Daniel :)
O hos daniel fick jag julklappar :D fick en desperate housewives-box, en film o ett halsband o ett armband:) jättefina:)
sitter o kollar på desperate housewives nu :)

imon ska jag kanske åka o köpa en mobil. Danne hade fått en i julklapp o den var billig o snygg så jag ska nog köpa en jag med. behöver en ny då jag har en kass telefon..

Julafton

Hej. Orkade inte blogga igår då jag kom hem ganska sent.

Men igår så vaknade jag ganska tidigt av att Melinda kom in i mitt rum o skrek "idag kommer tomten, vakna nu". Men jag låg kvar en stund. När jag gick upp fick Melinda öppna ett paket från sin pappa. Det var så stort så vi orkade inte ta med det till mormor. Det var ett kök som hon har lekt med hela dagen idag:P
Jag fick också öppna en julklapp innan vi åkte till mormor. Fick ett bord från Ikea som jag velat ha till min tv :)
 
Vi åkte hemifrån vid kvart över 12 för att vara framme hos mormor i tid då vi alltid är sena haha. Men när vi kom till partille så kom jag på att jag glömt min julklappspåse så det var bara att åka tillbaka hem och hämta den. Sen åkte vi till floda. Var typ en halvtimma sena.
Vi åt massa god julmat och sen vid 3 så gick alla upp o kollade på Kalle Anka :) Sen skulle morfar gå o köpa tidningen ;) Tyvärr så missade han ju tomten :P

Jag fick lite smink, presentkort, en väska o en halsduk o lite andra grejer :) Sen var ju klänningen som jag visat i bloggen en julklapp också o hade fått skor i förskott också :P

Det var en trevlig julafton :) Kommer nog upp lite bilder lite senare :)

Julafton imon

Imon är det julafton:) Fast det är det väl ingen som missat:)
Ska bli mysigt :) Ska till min mormor o morfar o fira med hela släkten =)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, var i stan en stund med Elle, sen åktevi hem till mej och åt ägg o kollade på top model ;) Måste ses igen snart:)

Hej

Hejhej! Kände att jag måste skriva något här då det var några dagar sen jag gjorde det :P

I torsdags var jag på vårdcentralen pga att jag haft så ont i magen i 2 dagar. O jag fick komma in till en jätteknäpp doktor haha. Fick ta blodprov o sånt men han hittade ingenting. O sa att han skulle ringa dagen efter o kolla hur jag mådde. Då hade jag fortf lite ont men det gick över sen :P

Annars har det väl inte hänt så mycket i mitt liv.

H:an har kommit hem!!! Jag är så glad! Har saknat min skumpidumpi! Hon åker tillbaka till london den 5:e januari. Blä. Ska försöka få henne att stanna haha =)

Ont i magen

Jag har så ont i magen. Ibland försvinner det men sen kommer det tillbaks. Har haft det så här sen kl 3 typ :/ Får hoppas det blir bättre snart.

Ska ringa Daniel nu snart o fråga om han vill komma hit. Ringer när det blir reklam i Titanic som nu går på 3:an :)

Är hos Dennis

Hej. Sitter hos Dennis nu, skulle vänta här tills det kom någon gubbe som skulle fixa något här haha o nu har han varit här så jag kan gå om jag vill men jag sa försöka få tag i mamma o fråga om hon kan hämta mej :) orkar inte ta bussen. Är hungrig, hann inte äta frukost innan jag drog hit förut o här finns ingenting att äta.

Min bror är en skit som lovar saker men sen inte håller det!!!

Godnatt

Är skittrött så ska snart stänga av datan o lägga mej i sängen o se på tv. Jag önskar jag hade en dvd i mitt rum så jag kunde se någon film men tyvärr :P

Igår ringde Daniel mej typ sent? haha jag hade somnat iaf o jag var så trött så jag märkte inte ens att jag hade svarat i telefonen. Så vi bestämde att jag skulle komma till honom så jag sov över där och vi gick la upp runt 3 och vid halv 6 kom mamma och hämtade mej. Vi åkte till Dennis pizzeria och åt lite sen åkte vi till maxi o sen hem. Har kollat på Harry potter som gick på tv haha =) Imon så ska jag till allum tror jag o handla julklappar till Melinda :)

Neee nu ska jag lägga mej innan jag somnar. Inte för att jag kommer kunna sova när jagväl lagt mej men iaf.

Natti

Låt den rätte komma in

Har varit på bio med min bror och Pumba, kom precis hem. Vi såg "låt den rätte komma in". Den var ganska seg men annars var den bra. Jag trodde den skulle vara bättre.
Efter bion skjuttsade Cricke hem Linda o sen mej:)

Sitter och snackar med H:an på msn. HON KOMMER HEM SNART=D Fast hennes lilla puff har dött. (en fågel). Han levde jävligt länge haha, varje gång jag var hemma hos henne så trodde jag att han hade dött för han såg alltid död ut. Men nu tycker jag H:an får köpa en papegoja som lever ännu längre :D

Stan idag

Ska strax dra mej in mot stan med Daniel. Ska försöka hitta någon bra film o köpa ^^ Jag är skittrött för jag blev väckt kl 7 imorse för Melinda behövde hjälp med sin chokladkalender o sen blev jag väckt typ hlv 11för att det ringde på porttelefonen , först sket jag i det men personen fortsatte ringa på så jag gick upp o svara. O då var det Jehovas vittnen som ville komma upp o visa mej bibeln o grejer men ja sa att jag låg o sov o då sa dom förlåt o att dom kommer tillbaka sen haha.

Nu ska jag ringa Daniel o kolla om han e klar:)

Min klänning

Det var ju några dagarsen som jag sa att jag skulle lägga ut min nya klänning här men har bara inte orkat ta kort på den men nu så.

jkgjlkds
Ville egentligen ha den i svart men det var ju slut överallt :P Fanns bara en lila kvar =) Det är en julklapp från mamma :)
Ska nog ha den på jul o nyår om det ens händer något på nyår haha!

Gratis saker :D

Hej :) Vad gör ni? Jag kollar på någon film som går på 5:an hehe. Är sjukt uttråkad finns ingenting att göra.
Har varit i allum idag med min bror och köpt julklappar =)

O till en annan sak, bli medlemmar på länken :) Finns massa roliga saker. Om du värvar 7 pers t.ex så får du ett presentkort på MQ eller Kicks på 500 kr :) --->Gratis Saker

Ny klänning

Hej. Nu var det ett tagsen jag skrev.
Har inte så mycket att skriva mer än att jag är glad för att jag hittat min klänning som jag letat efter överallt. Köpte den igår. Kom på att det fanns en till H&M butik som jag inte kollat i. O där fanns det en kvar:D I min storlek. Vilken tur jag har.
Ska lägga upp bild på den och skorna som jag fått när jag får tid :)

Hörs sen :) Ska se klart andra avenyn

RSS 2.0