bo på gatan?

Hahaha min mamma tänker slänga ut mej imon.. Tycker det är ganska kul trodde inte riktigt att hon ville att jag skulle bo på gatan men tydligen ville hon det.
O så gillar hon också att ringa o skvallra till folk. Nu gäller det bara o vänta på att hon ringer nästa person också :)
Anledningen till att hon är sur är för att hon vill ha pengar av mej. Vilket hon egentligen borde ha för det får hon varje månad. Men denna månaden fick jag mindre pengar än vanligt så om jag ger henne pengar och betalar mina räkningar så har jag 200 kr kvar. Vad hon inte förstår då är att jag kommer behöva pengar efter det o kommer gå till henne.
Men en annan rolig grej är att Dennis ger henne pengar om hon behöver. Han skulle kunna komma nu o ge henne pengar men då säger hon nej det gör han inte alls det haha.
ooookej if you say so.

Nu vet jag att mormor och morfar kommer läsa det här och ni får tycka vad ni vill om saken spelar nog ingen roll vad jag säger haha, mamma ska ju alltid ha rätt.
Livet är som vanligt.

varit med Ebba

Sitter just nu o kollar på mumin med Melinda :) Kom precis in från affären. Vi var och köpte lite godis.

Innan det så träffade jag Ebba. Det var skitlängesen så det var mysigt. Vi satte oss på ett cafe i olskroken och tog varsin te och snackade massa :) Sen tog vi en promenad och satte oss på kyrkogården haha.
Efter det så drog vi och hämtade Melinda. Det var ju jättelängesen Ebba såg henne:)Sen skulle Ebba åka o träffa Niclas så vi får nog ses någon annan dag :)

jflödjflsdf
Ebba & Jag (gammal)

Godmorgon

Sitter och kollar på våra bästa år :) Men nu vart det reklam.
Skulle egentligen gått i stan idag med Daniel men jag märkte inte när han ringde imorse så det sket sej.
Men måste ändå gå o handla lite grejer, bröd o sånt :) Så efter våra bästa år så får jag göra mej iordning o gå ut i det kalla vädret. Kan det inte bli sommar snart?!

Igår fyllde ju Melinda år. Hon fick en cykel, en dammsugare, en bok och lite andra grejer av mamma och sin pappa. På lördag blir det barnkalas och på söndag blir det släktkalas.
Jag o Joanna ska vara lektanter haha. Det blev lite mer barn än vad mamma hade räknat med så då är jag o Joanna snälla o hjälper till ;)

Imon kommer H:an hem också. Fast hon är bara hemma tills på söndag sen åker hon tillbaka till London.
ååh jag vill att hon ska stanna här hemma haha.

jkfdlksf
En gammal bild från i somras på H:an

GRAATTIIS

Grattis till min älskade ängel som fyller 4 år idag. :)

gooos
Du är världens bästa<3

sjuk

Min röst är cp :/ Blivit sjuk . Mår bättre idag än vad jag gjorde igår. Hade ont i hela kroppen igår.. Inte kul.
Men ska strax gå ut ändå haha. Ska bara duscha först, sen ska jag gå och äta :)

Finns inte så mycket att skriva så jag bloggar mer sen när jag kommer hem :)

puss

Bilder

meeeliiinda

Melinda o mamma
Mamma ville också åka :P

åker pulka

kfdköfd

Ska kanske ut och åka snart igen :)

klant

Haha jag förstår inte. Jag är alltid bra på att hålla tider och sånt men nu dom senaste veckorna har jag bara varit klantig när det gäller tider. Kommer ju alldeles för tidigt till universitet varje gång.
Idag jag jag upp halv 7 för jag skulle vara vid universitetet kl halv 9.. Trodde jag. När jag kom fram var det tomt, som alla andra gånger när jag varit för tidig. Så jag gick och kollade i pärmen och då stod det att föreläsningen började halv 10 haha. Så jag kollade i min mobil och japp den skulle börja halv 10. Så segt.
Nu får jag sluta klanta mej så här haha.

Annars så har jag, mamma och Melinda varit ute och åkt pulka idag :D Är ju inte så jättemycket snö ute men det var roligt :)
Ska lägga upp bilder strax ska bara se färdigt på våra bästa år som är på tv just nu :)

Jag dog inte inatt

haha, jag trodde typ att min tunga skulle svullna upp så jag inte kunde andas men som tur var gjorde den inte det:P
Fast den är ganska svullen just nu. Vet inte vad det är, började igår..  Får hoppas att det lägger sej snart för jag tänker inte ta bort min piercing. Fast det kanske inte ens är den har haft den i 1 ½ år..

Jaja, jag blev väckt alldeles för tidigt imorse. Min bror försökte tvinga upp mej vid typ halv 9 haha. Men jag sov vidare till halv 10 iaf :P

Ska strax ringa Daniel o kolla om jag kan komma till honom :)

Broken strings


James Morrison ft Nelly furtado

Dom är trötta

Har precis lagt Melinda som var jättetrött. Somnade på typ 1 sekund :P
o sen när jag skulle gå in i mitt rum och kolla vad min bror gjorde, ja då hade han också somnat.
Riktiga sömntutor.  Melinda brukar inte somna förrän typ vid halv 8 och min bror, ja iofs så förstår jag honom haha, har man inte sovit på natten så...

Annars jag inte gjort allt för mycket idag:P Vaknade kl 9 av att Christoffer ringde.. För han skulle komma hit och följa med mej till universitetet. Men först drog vi och åt pizza :P eller jag tog en sallad:)
Men sen på föreläsningen så höll jag fan på att somna, Christoffer också. Gubben snackade ju bara om sånt som alla redan visste så vad var det för mening med att gå på den ?.

Nu ska jag nog försöka väcka min bror. Har tråkigt:P

jdjlkfdsklöfdkfölsköd
Två stycken sömntutor ;)

Igår

Åkte till Daniel igår runt 9, eller han mötte med vid runstav så drog vi till hans kompis Dennis. Såg på någon film som jag inte minns namnet på fast såg aldrig slutet haha för då skulle dom börja med någon frågesport. Jag var med på dom 6 första frågorna typ, tråkig som jag är haha men kunde ju fan inte en enda fråga typ :P
Sen spelade vi neger o president o där var jag inte lika kass ;P

Vet inte vilken tid vi drog hem men det var inte så sent. O när vi kom till Daniel så la jag mej i sängen för att se på någon film som gick på tv, tror den hette brown sugar. :)

När jag vaknade imorse så ringde jag mamma och bad henne att hämta mej men hon skulle jobba så Dennis fick komma.
O min lilla älsklingsmelinda har fått vattenkoppor :P Fast det var ju det mamma ville så nu har hon äntligen fått det haha. Fast hon är fortfarande pigg och glad :)

Nu har jag hängt upp min ros som jag fick av Daniel igår :) Hänger inte särskilt fint för jag vet inte hur jag ska hänga den men det blir säkert bra :)

Alla hjärtans dag

Sitter här med blött hår. Håller på och gör mej iordning, ska strax åka till Daniel tror jag :)

Idag vaknade jag hos Daniel, sen mötte jag mamma, Melinda, Marina, och Nadja vid torget.För dom skulle åka skridskor. Melinda var inte särskilt sugen på att åka så hon gick med skorna haha. Sen åkte vi hem till Marina en stund så Melinda och Nadja fick leka :)

Hoppas alla har en bra alla hjärtans dag :)

ffgdfgf

otur

Hmm. Gick upp runt halv 1 idag och duschade. Sen väckte jag Daniel så han också skulle hinna göra sej iordning innan jag var tvungen att dra till universitetet.
Tog spårvagnen halv 3 och vid halv 4 var jag framme. Satt inne i universitetet i 10 minuter sen kommer en tant fram och frågar vem jag ska träffa, så svarar jag Marie. O då säger hon att Marie är sjuk och att hon hade försökt få tag i mej hela veckan för att berätta det. Hon hade alltså mitt gamla nummer. Konstigt då Marie har mitt nya. Så det var bara för mej att åka hem igen.
Så nu har jag alltså varit på universitetet två dagar denna vecka utan att jag behövt det. Det känns ju lite segt haha då det ligger ganska långt bort:P

Imorgon är det alla hjärtans dag :) Ska inte göra något specc, vara med Daniel hemma hos honom, så kanske vi skulle köpa lite vin också :)
Vad ska ni göra ?:)

benjamin buttons otroliga liv

Igår var jag på bio med min bror. Haha vi går alltid på bio.
Men igår såg vi Benjamin Buttons otroliga liv. En väldigt bra film får jag säga. Tyckte den var liite seg vid vissa ställen men annars så.  Handlar om Benjamin som föds som gammal, med med åren bli yngre och yngre. Orkar inte berätta mer vad den handlar om haha, så lat är jag men se den iaf :)

hgfgdfgd

:D

Sitter o väntar på Daniel nu.. Får hoppas han inte glömmer mina filmer som kom till han på posten idag :D.
Vill äta på nobel, är grymt sugen fast jag borde inte. Har blivit så mycket skräpmat det senaste. inte bra..

Ska kanske träffa joanna någon dag denna veckan. Var verkligen hundra årsen sist :) så det ska bli kul. O så ska jag ju träffa Catharina någon dag också :)

Finns inte mycket mer att skriva. Min blogg har blivit så tråkig på sistone haha. Samma sak dag ut och dag in. o typ inga bilder. Tråkigt. Får försöka bli bättre:P

En dag med Elise.

Kom precis hem. Har varit på arbetsförmedlingen och stan med Elle :)

Vaknade hos Daniel imorse, hade sättit väckarklockan för att jag skulle möta Elle. Men trött som jag var så sov jag vidare haha. Sen vaknade jag av ett sms från Elise som snart var klar. Så det var bara att gå upp och göra sej iordning. Sen mötte jag henne vid kortedala torg så åkte vi in mot stan.
Var la på arbetsförmedlingen en halvtimma hehe men sökte några jobb iaf.
Sen drog vi till stan, köpte inget specc bara en ögonbrynspenna då min är borta..

Nu sitter jag bara här och väntar på att mamma och Melinda ska komma hem. Funderar på att åka till Daniel sen då han hade fått post imorse och jag hoppas att någon av paketen är till mej haha.

O så kommer ju Andra avenyn idag. WIE =) Det får man inte missa :P



puss


im up!

Klockan är 11 och jag är uppe ? haha. Ne men jag gick upp 6 imorse för att åka till universitetet. Var skittrött men måste man så måste man.
Men när jag väl kom fram så var det typ helt tomt det var bara Marie där o hon fråga vad jag gjorde där o då sa jag att jag skulle på rekryteringen men då får jag som svar att den inte är förrän kl 1. Haha segt är väl det enda man kan säga. Satt på en spårvagn i 50 minuter o när jag kommer dit så har jag skrivit fel tid så det var bara o sätta sej på spårvagnen i 50 minuter igen o åka hem.
Slipper iaf åka tillbaka sen kl 1, för jag strök mej från det mötet o går nästa vecka istället :)

Bloggar sen.

freeport

Mamma väckte mej vid 12 imorse. Hade inte sovit särskilt länge o var väldigt trött. Hon frågade om jag skulle med till freeport men det hade jag ingen lust med haha. 5 minuter senare så ångrade jag mej och var tvungen att göra mej iordning på 10 minuter :P

Nu är jag hemma, köpte ingenting på freeport. Det var bara Melinda som fick lite grejer. Ett paraply och en tröja och byxor :)
Är grymt trött just nu men det vänder väl snart. Har precis gjort kaffe så får hoppas att det piggar upp mej :P

Ska kanske träffa Daniel sen och äta lite :)

Nu ska jag se på Madicken :P

trött

Japp, är väldigt trött. Men det är ingen idé att jag går o lägger men än, för då kommer jag bara bli pigg o ligga i flera timmar o vänta på att jag ska somna haha.
Ligger o kollar på Shes the man. Har sett den skitmånga gången men den e så rolig :) o samtidigt sitter jag i telefon med min jätteroliga bror som bara sitter o skrattar åt ingenting (tydligen)... hmm.

Nu ska jag se färdigt på filmen. O bara för att min blogg e så tom på bilder så lägger jag upp en nu :)

jklfdjlkds
En gammal bild på mej och Catharina :). Vi får ses någon dag din rumpa. Din födelsedagspresent ligger här och ruttnar bort snart haha.

dålig på att uppdatera

Fan vad jag är dålig på att uppdatera här då haha. Men har ju inte så mycket o skriva.
Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Varit med Danne mest.
Igår var jag på universitetet o lyssnade på någon som kom från Coop. Ska tillbaka imon o prata med Marie som ska kolla om jag gjort mina läxor haha. O efter jag varit där imon så ska jag in mot stan, ska köpa en ring till läppen. Vill pierca mej i sidan av läppen men vill se hur det kommer se ut :) O så vet jag inte om jag vill ta ut den som jag har i mitten. Jag får se hur jag gör.


Har funderat på att köpa en dvd till mitt rum men idag så fick jag Daniels =) wie . Jag lånade ut pengar till honom förra veckan eller något men så sa jag att han inte behövde betala tillbaka om jag fick hans dvd höhö:P



RSS 2.0