Min mobil

Jag lämnade ju in min mobil på lagning för ett tagsen. Igår fick jag hem brev där det stod att det skulle kosta nästan 900 kr att laga den. Det var ju nästan va mobilen kostade så nej det tänker jag inte betala. Men så stod det att för att få tillbaka mobilen så skulle det kosta 300 kr. Så jag ringde upp mediemarkt och sa att dom lovat att jag skulle slippa betala den avgiften så det slipper jag nu. Skönt. Får tillbaka mobilen nästa vecka. Fast luckan kommer fortfarande vara av så jag kommer typ inte kunna använda den, lite synd. Får se om jag kan låna Dennis mobil lite längre nu när han ändå köpt en ny mobil.

Nu ska jag, Melinda och Danne åka till lek&buslandet :) Först mådde Melinda dåligt så vi bestämde att inte åka dit men 10 minuter efter mådde hon bra igen. Nu ligger hon här bredvid mej. Hon målar och sjunger =) Min lilla docka :)

Love


Daniel <3

GRATTIS

Klockan är över 12, det betyder att Daniel fyller 21 år nu :D GRATTIS :D <3

Ska sova strax så jag kan åka till honom tidigt imorgon.. Eller hm idag menar jag :P



ajjajj<3

godmorgon

Gick upp för en stund sen, har precis ätit frukost :)
Funderar på att gå ut och springa vid kyrkogården. Det behöver jag. Yes!

Imon fyller Daniel 21 år =) Då blir det till att fira honom. Jag har inte köpt någon present än :/ Har inga pengar då försäkringskassan inte betalade ut till mej. Men så fort pengarna kommer in så ska han få något fint.. Men vad vet jag inte. E jättesvårt att komma på vad jag ska ge honom.. Hmm. Och han vill inte säga vad han önskar sej heller.
Jaja jag får väl tänka efter lite extra höhö.

Nu ska jag ut och springa. puss

För morfar

Pratade precis med min mormor och morfar i telefon. Morfar klagade lite på att jag inte bloggar så jag får väl skriva ett inlägg så han har något att läsa haha :)

Vad har hänt idag ?
Jag lämnade in min mobil. Luckan har gått av. Men killen som jag snackade med sa att om dom som reparerar den anser att jag gjort sönder mobilen själv så måste jag betala för reparationen men jag kan också välja att bara få tillbaka den men då måste jag betala en avgift på 275 kr.. Nejtack.. Men killen var schysst och sa att han kunde ta bort den avgiften så tack för det.
Fick även en lånemobil tills jag får tillbaka min.

Annars har jag bara varit hemma med Melinda och myst. Vi har bakat kladdkaka och lite sånt .

Imon ska jag ringa kortedalas ålderdomshem som segar med att ringa mej.. Ska se vad det är som händer.. Om jag får jobbet eller inte. Hoppas !!!

Känner att jag har en förkylning på G också. Usch jag vill inte bli sjuk..
Jaja.. Vi hörs när vi hörs.



 


RSS 2.0