snurrebba

Träffade Ebba idag. Det var trevligt. Längesen vi sågs nu.
Tog 3:an till ändhållplatsen o skulle gå igenom någon skog i mörket haha. Ebba fick koma o möta mej. Så gick vi upp till Niclas. Så där satt vi en stund sen drog vi mot Ebba för Niclas behövde sina grejer för han skulle till sin kompis.
Så jag o Ebba gjorde te och åt sallad. Gott!
Skönt o träffa dej min lilla snurrEbba. Saknar när det var du och jag.

Nu ska jag inte göra så mycket, kolla på tv bara haha :D Ha det bra!

grattis H:an

Fan skrev ett inlägg men så försvann alltihop haha.
Aja Hej på er:P Jag ligger i min säng och ser på en film. "new best friend" tror ja den heter. Är ganska bra.

Såå vad har hänt idag? Danne sov över här och vi gick upp ganska sent som vanligt. När vi gjort oss iordning så drog vi in tillstan. Jag hade fått ett presentkort på jc av min mormor och morfar. Hittar aldrig någinting där men idag gjorde jag det:)  Efter stan drog vi hem till Danne och spelade monopol. Haha ja undrar hur många gånger vi spelat det. Men ja måstefortsätta försöka o vinna för jag gör aldrig det.  :P
Sen drog jag hem för han skulle till en kompis somfyllde år:) Glömde min nyckel hemma hos honom också så jag får väl gå dit imon o hämta den.

o så måste jag ju säga GRATTIIIS till min vän H:an som fyller 19 år idag. Hoppas du får en bra dag där borta i London.Kom hem snart och stanna här för jag saknar dej!


Vill skälla ut hela bunten

Blir så besviken, ledsen, arg! Jag har sån jävla lust att skälla ut er hela jävla bunten. Visst jag kallade henne idiot. Är det så konstigt att jag blir arg när hon valde att inte tro på mej? O du trodde mej inte heller. Trodde bara det var tonårssnack. Jag vet vad jag snackar om.Det är inte jag som är sjuk det är han som är sjuk!
Visst, sure jag är tacksam över att jag får saker. Det är väl snällt av honom men vad är det han vill ha i gengäld då?

Nej, nu skiter jag i det här. O lägg ner med att säga att hon förstörde mitt liv för det gjorde hon inte!

Du valde hans sida!

Det är inte så konstigt att jag aldrig berättat något för dej. För igår bevisade du att när jag väl försökte så trodde du inte ens på mej. Du valde hans jävla sida. Det trodde jag inte. O när jag berättade att det finns så jävla mycket som du inte vet så bad du mej berätta o lovade att tro på mej.  Men varför skulle du tro på mej när du inte trodde mej första gången. Han skulle ändå neka till100 procent och få dej att tro på honom. Och om jag någon gång bestämmer mej för att berätta vem vet vad han skulle göra då? Fan ja orkar inte. O nu är du sur på mej? Jag fattar ingenting. Det är du som har gjort fel inte jag. Jag berättade hur jävla dum i huvudet han var men du verkar inte tycka det? Varför förstår jag inte. Han behandlar dej som skit hela tiden. Han borde inte ens få finnas helt seriöst.
O det ända du har att säga är - Du kan be honom om pengar och grejer, men det kan du sluta med om du ska hålla på så här.
Vadå hålla på såhär? Jag säger bara sanningen. Han är besatt!
Jag hatar honom så innerligt mycket! Jag kan inte komma på en enda grej som är bra med honom!

Min ipod

Vaknade runt halv 1 idag. Gick upp o duschade. Så hade jag fått en lapp på posten att min Ipod hade kommit. O när jag skulle dra ut o hämta den så kom min bror med bilen så han skjuttsade upp mej :D Var jätteglad men sen märkte jag att den var fejk haha. O min bror e ju världens bästa så han köpte en riktig till mej istället haha. Fast först gick vi upp och åt mat med mormor och morfar fick lite presenter och sånt. Sen åkte jag o min bror till backaplan och gick i 3 olika affärer och letade efter ipoden som jag ville ha. Slut överallt förutom på det sista stället haha. Men han som jobbade på det andra stället sa att dom var slut överallt.
Men iaf på det sista stället så visa han att det kommit in en ny ipod för bara 300 kr mer. Usch vad jag fick svårt att bestämma mej. Men jag tog den nyare, för det var 8 gb på den o 4 på den andra så :)

När vi köpt den drog vi hem o käka tårta, sen skjuttsade min bror mej till Danne :D Ska snart hem igen för Danne ska på träning. Tråkigt. Men först ska han lägga in lite bra musik på min Ipod :D
Bästa presenten jag fick :D

Happy birthday to me!!!

Happy Birthday to me! :D Nu e klockan över 12 så alltså är jag 19 år nu haha :D


Har inte gjort ett skit idag, gick upp ganska tidigt åkte hem till Danne en stund sen drog jag hem. Andra avenyn var på tv idag också. YEY!
O idag blir det kalas, inget stort. Mormor och morfar kommer o min bror! Blir säkert najjs!

Hmm, ja undrar hur många som kommer ihåg min födelsedag haha. Jag får vänta o se ;) Jens har iaf redan sagt grattis haha fick ett sms förut :P Tacktack!

Igår hade jag kul!

Sitter o kollar på Celebrity Rehab på MTV :) Finns ingenting att göra. Ska bara vara hemma ikväll.

Igår hade jag roligt. Jag var hemma hos Danne, vi drack lite vin och cider. Haha eller lite och lite det blev lite mycket för min del. Vi gjorde inte så mycket jag kollade på en film som hette.. ne nu kommer jag inte ihåg vad den hette haha men den var bra iaf! Vi gick o la oss ganska sent så vigick upp vid 4 halv 5 och åt frukost haha!
Bara slappat idag. När jag gick till affären förut så träffade jag på Catta,det var längesen! :)Hon skulle till Kevin och dit drog Danne sen också. Han frågade om jag ville följa med men jag hade ingen lust. Känner mej inte direkt omtyckt i det gänget haha!

Halv 1

Klockan är halv 1 och jag sitter och kollar på seinfeld, haha är skittrött men jag orkar inte lägga mej i sängen för jag vet att jag inte kommer kunna sova ändå. Imon är det fredag..Eller? Kommer väl bli en tråkig helg finns ingenting att göra. Fan!

Hade mys idag iaf. Danne kom vid 7, sega rumpa. Då hade Melinda gått o lagt sej men hon fick gå upp.O gissa om hon var glad :P Hon är ju helt kär i honom haha!
Vi drog ner till ferarri och käka kebab. Eller Melinda tog pommes som vanligt men hon åt fan ingenting. Så blev hon arg när hon inte fick coca cola till maten för Danne köpte det så ja var tvungen o köpa en till henne också, men drack hon? nee! Sen när vi skulle gå fick hon en klubba av dom som jobba där. Den var god antar jag haha!
Sen drog Danne vid 10, han hade glömt sin mobil hos enkompis. Klant!

Blä, ingen rolig inne på msn heller. Bara Bennie haha. Han sa att han ska köpa en Ipod till mej om han kommer till sverige om jag inte hunnit få någon innan dess. Nejtack! Men snällt ändå!

Myskväll med min sötnos

Hej. Sitter och kollar på desperate housewives, alltid lika kul :)
Ska strax göra mej iordning och sen hämta Melinda.
Vi ska ha myskäll idag. Ska ner och köpa godis och hyra en film o så har ja lovat henne att vara uppe tll 8 haha, vi får se om hon inte somnar innan det. Hmm kanske ska baka en kaka också då blir hon nog glad.
Danne kanske kommer också, Melinda har saknat honom. Hon pratar mycket om honom. Varje gång ja ska träffa honom så vill hon också följa med haha :D Min lilla sötnos!

Plastikoperation?

Såg en dokumentär förut. Kommer inte riktigt ihåg vad den hette men den handlade om två 17-åriga tjejer som ville plastikoperera sej. Den ena ville göra fettsugning och något mer som jag inte kommer ihåg och den andra ville göra bröstförstoring. Hon som ville göra bröstförstoring kan jag förstå för läkaren sa att hon inte kommer få större bröst. Hon hade haft anorexia och sen gått upp i vikt igen men inte fått tillbaka brösten. Men den andra tjejen ville inte läkaren plastikoperera för han ansåg inte att hon var redo. O enligt hennes pappa ville hon bara ta den "lätta" vägen. Hon hade inte ens försökt träna eller äta rätt o gör hon det så får hon väl antagligen snyggare kropp.
Aja dom två tjejerna fick vara med nära 2 andra opererade sej och fyfan va äckligt det såg ut USCH säger jag.

Jag vill själv göra bröstoperation bara att det är så jävlans dyrt. Jag skulle få mycket bättre självförtroende om jag gjorde det men vart ska man få dessa pengar.
Har 2 kompisar som gjort det och dom är nöjda.

Vad anser ni om plastikoperationer?

Du ser mej!

Ja och det känns så bra. Jag kände en glädje sprida sej ikroppen när du frågade mej hur jag mådde. Jag kan inte berätta för dej. Det har alltid varit så och kommer nog alltid förbli så. Varför vet jag nog inte jag kan bara inte berätta för dej. Jag vill så gärna bara lägga mej i din famn och gråta. Men jag kan inte.
Jag är glad att du frågade iaf och jag tror du vet att jag inte sa som det var. Men det är nog så jag vill ha det. Iaf nu!

Idol

Sitter o kollar på Idol. Dom är i göteborg hehe! O så satt ja o tänkte att det skulle vara kul om man kände igen någon och det gjorde jag. Ayda heter hon. Hon gick i min förra paralellklass hehe det var lite kul :)
Det är reklam nu så jag satte mej här.

Igår kom Danne till mej vi drack lite vin och åt sockerkaka haha! Gick upp vid 3 haha. Dåligt!

vinkväll

Sitter osminkad i mjukiskläder och blött hår. Ska strax gå ut, jag känner mej såå snygg haha. Men vad gör det? Klockan är 23:00 och det kan väl inte vara så många på spårvagnen nu haha.
Ska till kortedala. Video-city är nog det enda som är öppet nu.
Fan jag vill också ha en affär som har öppet till 24 varje dag här vid mej! Men nejnej.
Danne ska iaf möta mej o följa med mej hem.
Ska dricka lite vin. Namnam!

Passade Melinda förut, och när hon hade somnat så bestämde jag mej för att baka. Det blev en sockerkaka.! Den var god ska jag säga er haha! Ne men jag vet iaf någon som kommer käka upp den! ;)

Aa just det. Tack Hanna för vykortet!<3
Så fort jag kom hem såg jag kortet ligga innanför dörren jag visste direkt att det var Hanna som skickat det haha. Blir ju lite avundsjuk. Hon har varit i Spanien i en vecka med sin pappa och bror! Jaja hon skrev att hon solat och badat för mej också så jag är nöjd haha:D

1 vecka kvar

Sitter och kollar på Nono med Melinda. Verkligen en mysig film. Melinda älskar den. Det var längesen vi såg den nu, ja tror hon hade glömt bort den haha. Förut kunde hon se den flera gånger per dag!
Jag sitter nog mest o kollar på melinda, hon ser så gullig ut när hon kollar på film, sitter och ler hur stort som hellst! Lilla sötnosen!

Kom hem för typ en timmesen. Har varit hos Danne idag och igår. Vi har inte gjort så mycket jag har nog mest suttit och kollat på tv haha!

Fyfan va kallt det har börjat bli ute, blä känns som om det snart är vinter och om 1 vecka fyller jag år Asså det känns verkligen inte som det. Under alla år så har jag alltid gått o tänkt typ 1 månad innan -Nu fyller jag snart år. Men nu har jag typ helt glömt bort det. Tiden går för fort! O ja känner på mej att det inte kommer bli någon bra födelsedag ändå. Antagligen därför jag inte orkar tänka så mycket på det!

Vad ska jag göra?:)

Sitter och kollar på top model! Roligt!
Ja vet inte vad jag ska göra, funderar på att skicka sms till Malin o se vad hon gör.
Nu frågade Elise om jag skulle med ut, synd att man inte har pengar då haha! Stackars mej!

Fy va arg o ledsen jag var igår, men det känns bättre nu!

Jaja hoppas något kul händer ikväll, jag vill göra något ! :D
jfkdjlf
Min blogg är så tom på bilder så här får ni en på mej!

Fel i huvudet

Jag blir så arg!!! Malin ringde nyss o vi pratade lite. Hon hade fått massa sms avsitt ex o han e ju verkligen dum i huvudet! Det måste ju vara något fel i huvudet på killen!
En dag kommer du ångra allt du sagt, o du kommer undra varför du gjorde som du gjorde! Du har gått miste om något riktigt bra!! Det kan jag lova dej!

åååh va arg jag blir, även om jag inte känner killen så tycker jag han är dum i huvudet för jag vet hur han har betett sej!

Lilla Malin, det är bara att ringa om det är något! Skit i honom säger jag bara, han är inte värd det!

Hämtade sin bok

Igår gjorde jag inte mycket. Var typ bara hemma! Olle kom typ hit 3 på natten för att hämta en bok hahaha! Aah nu slapp jag lämna den iaf!  Sen drog han igen. Jag kollade på tv sen somnade jag.

Skulle egentligen dragit till haltas igår men jag var inte riktigt på det humöret så det får bli någon annan dag :)
Linda ringde o väckte mej förut haha, ja skickade ett sms o skrev att ja ringer när ja vaknat. Orkade inte prata varså trött. Men nu har ja sms.at henne iaf. Får se om hon svarar då hon inte gillar sms o jag gillar inte o prata i telefon haha!

Vad händer ikväll då? Jag har ingen aning. Men ja längtar tills imon om det blir som det är tänkt!

puss

Jag gav upp för längesen

Ja, det känns så. Jag gav upp för längesen. Jag orkar fan snart inte mer. Nu vet jag inte varför jag gråter, det bara kom. O ja vet inte vem ja ska ringa, för det är ingen som orkar med det just nu skulle jag gissa. O jag är inte den som ringer till folk o gråter.
Varför kommer detta nu! Jag har mått skitbra det senaste och bara nu helt plötsligt kände jag bara hur jävla ledsen jag blev.
Jag vill bara komma iväg, iväg från all jävla skit!
Ibland känns det som om jag förlorat allt! Jag har ingen som hellst kontakt med människorna från gymnasiet, det är synd för vissa av er trodde jag att jag skulle vara kompis med livet ut! Men det hände så mycket! O Det känns som om allt blev mitt fel!
Men när man förlorar något så kommer det ju alltid något nytt! Men det känns som om jag kan förlora det när som hellst också! fan också! Kan inte allt bara vara bra för en gångs skull!


Ibland känns det som om det bara är en person som lyckas hålla mej vid liv. O den personen är fortfarande så liten. Men hon är verkligen värd guld i mina ögon! Lilla Melinda. Världens bästa lillasyster! Jag älskar dej o utan dej så hade jag inte varit här idag!

idiotmänniskor

Jävla idioter! Orka hålla på som ni gör, hur gamla är ni?
Folk kan ju tydligen inte ens prata i telefon utan att ni ska hålla på!
Jag blir bara så jävla trött på allt!


Efter ja pratat i telefon får jag veta andra grejer om en gammal kompis. Usch jag hade ingen aning, har inte ens frågat hur hon mått!

Blä på allt säger jag bara!

Jävla msn

Gaah! Har försökte logga in på msn hur länge som hellst nu haha. Går fan inte. Provat webmessenger också men ingenting funkar. BLÄ!

Jag e hungrig också ska nog gå o ta en macka!

Falling down

Har verkligen inte gjort någonting idag haha. Bara legat i sängen och kollat på tv/film.
Filip&Fredrik är ju så kul haha :) Fast han som ska försöka vinna över dom är ju inte så bra :P
Innan Filip&Fredrik så såg jag filmen Falling Down ja tror den hette så iaf. Den e skitbra! Orkar inte förklara vad den handlar om :P

Sitter hos Danne o spelar lite o kollar på SATC samtidigt :)

Vi hörs imon för mer bloggande blir det inte ikväll :)

Det blir säkert bra

Har precis gått upp. Eller ah för typ en timmesen. Min förkylning känns bättre faktiskt. Förutom att jag nyser ganska mycket haha! Men så e det.

Fick ett sms imorse av Linda från Malins mobil. Först tyckte jag det verkade lite konstigt då Malin sa igår att hon inte kunde träna med mej för att hon var sjuk, men så hade Linda åkt hem till henne för vinkväll .jag frågade varför och hon sa att Linda bara hade vägarna förbi och att hon fick stanna, fast det stod på Lindas blogg att hon skulle till Malin på kvällen för vinkväll. Aja skitsamma jag bryr mej inte så o jag kunde ju inte heller träna pga min förkylning. Men det blir säkert bra haha :)

Blivit förkyld

Idag gick jag upp tidigt haha. Typ halv 10 tror jag.
Är skittrött men orkar fan inte gå o lägga mej nu för då kommer jag vara ännu tröttare sen hehe.

Var o snackade med en som hette Camilla idag. Vi snackade om allt möjligt,  typ varför jag inte jobbar och massa grejer. Det var skönt att prata av sej. Hon hjälpte mej att faxa iväg en grej till polisen, ett sånt utdrag om att man inte gjort något mot något barn eller något sånt så man kan få jobb på dagis.
Ska träffa henne nästa vecka också.

Igår var jag på halta lotta (som vanligt) med Danne, Jocke, Malin och Linda. Det var trevligt. o Tack igen Jocke för att du bjöd haha:D
Malin drog hem ganska tidigt för hon mådde dåligt. Lilla gumman, hoppas du blir bättre snart.
Typ en halvtimma innan det stängde hände det massa grejer. Orkar inte ta upp det här men det blev lite knas!

Jag har blivit förkyld, stackars mej haha!  Snart börjar våra bästa år iaf, det ska jag se på haha!

Hejhej

Sitter o kollarpå Dr-phil haha! Finns inget bättre just nu på tv, tror jag inte iaf!
Ska strax göra mej iordning och åka in till stan!
Jag är så jäävla sugen på mc donalds haha, om jag bara hade pengar.!!

Ne ja ska klä på mej så skriver jag senare kanske!

skyll fan inte på mej

Haha jadu, undrar vem det var som började skita i vem? Kom inte o skyll dej på mej ! Blir så arg. Visst, jag slutade åka till dej, hm konstigt? nee det tycker jag inte. Hade en anledning och det vet du men du säger ju att du inte kommer ihåg. O det är klart som fan jag sket i dej när du sket

färgat håret

Har färgat håret på Dennis nu. Tror inte det kommer bli så bra för han har svart hår och ville typ ha ljusblond hahah! Nee men antingen blir det ingen skillnad eller så kommer det se skitkul ut!

Jaja idag händer ingenting.
Kanske följa med Danne till Allum igen. Han hittade ett par byxor igår:)


Åh jag blir så sur på allting!
En person verkar tycka ganska illa om mej men jag vet inte!
Känner inte personen. Aja skitsamma.

Hörs sen

Det är inte vårat fel

Jag loggade in nu och såg att jag fått en kommentar, när jag läste igenom hela kommentaren förstod jag inte vem det var som skrev den förrän i slutet. Jag blev glad!
Läste kommentaren flera gånger, och jag blir så arg på hur man kan bete sej som han gjort.
O Jennie,du ska veta att det är inte ditt fel och det kommer aldrig att bli det heller!
Aldrig!!
Det är han som har gjort fel, han valde att skita i allting, du och jag hade aldrig något val, och jag antar att du har hoppats lika mycket som jag att det kommer bli annorlunda, någon gång! Men det blir det aldrig! Jag har slutat hoppas. Jag är 18 år nu, snart 19 och det är ingen idé att hoppas för det blir aldrig annorlunda.
Du har antagligen haft sämre kontakt med honom än vad jag har haft. Jag blir ledsen och arg när jag ser att han inte ens ringer dej, eller att han gett dej något! Han har väl inte ens försökt?

Men glöm aldrig att det var och kommer aldrig bli ditt fel att han inte finns där! Det är den han är och han valde att skita i allt!

O även om du och jag inte setts sen du var liten så kan du prata med mej om du vill, jag finns här! 

Singstar

Igår åkte jag och Danne in till stan för att titta på en present till hans bror som fyller år imon! Hittade ingenting. Men jag fick ett halsband iaf haha, jättefint!! Rea också, det gillar vi ;) Sen tog vi tåget till Kba för att hälsa på lilla Malin. Vi åt lite mat och sen blev det singstar haha, helt omöjligt o vinna mot Malin! Men jag vann en gång iaf. Egentligen skulle det vara one tree hill kväll men så blev det inte men nästa gång så :P Vi skulle egentligen sova där men så ringde Malin till Linda och Linda ville att vi skulle komma till henne o sjunga singstar haha. När vi kom dit satt dom o kolla på film och när den var slut skulle dom sjunga men då drog vi, trötta som vi var! Nuuuu så sitter jag här och gör inte ett skit! Ska kanske till Allum, vem vet:)

Kul kväll!

Kul kväll igår, eller ah inte riktigt lika kul när man kom hem. Usch säger jag! Ja sa ju att jag inte skulle dricka något men jag fick tag i lite pengar haha så det blev lite mycket. Men kul var det! Träffade Joanna på vägen hem till Danne, eller hon jobbade så hon stod på balkongen o snacka lite! Ska strax in till stan men vi hörs sen. Haaajj!

Haha

sitter på halta nu skriver på kockdes telefon mkt fel bara för telefonen haha nu kommer snart mitt Cai hejdå

halta ikväll!

Idag bli det nog haltas. Jag, Linda,Malin, Danne och mirko blir det nog som ska dit! Det blir roligt!Ska inte dricka:/ Lite tråkigt när alla andra dricker, men har man inga pengar så har man inte! Men jag får göra det roligt på något sätt haha!

Har preics duschat så jag måste nog göra mej iordning nu, så att jag inte sitter här när alla ringer o säger att vi ska dra. Iofs ligger haltas 5 minuter från mej så:P

Pratade med Joanna förut hon sa att dom behövde folk där hon jobbar så jag ska ringa dit imon o säga att jag känner Joanna o att jag vill börja jobba! haha man kan ju hoppas på att dom är snäll! Det är inte direkt ett drömjobb, - ålderdomshem! Usch jag fasar för att typ byta blöja på dom! :O Ne fy vd äckligt jag skippar nog den delen haha! Jag får typ rymma när gamlingarna skiter!

jaja jg kanske skriver sen när jag kommer hem från haltas!

Hos Danne

Är hemma hos Daniel. Gör inte så mycket, har precis ätit frukost.
Hmm va händer idag då? Jag har ingen aning! Usch jag trodde det var fredag idag, men det är tydligen torsdag. Lite synd:P

O angående inlägget igår så tror jag inte jag kommer få veta vem det var som kommenterade. Visst det var ingen jättestor kommentar och blev ju inte jätteledsen o började gråta direkt jag vill bara veta vem idioten är som inte ens våga stå för vem den är!

idiot

Orka vara anonym o inte stå för vem man är! Jävla idiot! Vadå skriva om hela sitt liv, det kan jag säga att jag absolut inte gör! Stå för vem du är istället!

Danieeel


jkhgfjhgkd

jkhjkds

Varit med Danne dom senaste dagarna så här får ni 2 bilder på honom. Sötnos!

Grattisgrattis!

Hej. Jag har precis vaknat! Ser ni vad klockan är? 12:10:) Haha bara för att väckarklockan var på annars hade jag nog sovit till tre. Men jag ska sluta med det nu! Bra marre!
Danne kom igår, vi gjorde inte så mycket, slappade mest. Han hade svårt att sova, klagade på min säng o mina kuddar. Fast min säng är större än hans haha!

jaja idag fyller min morbror år, så får väl skicka ett sms till honom sen o säga grattis. Så fyller Dannes mamma år också haha, så grattis till henne! Ja oDanne ska baka tårta sen om inte hans pappa hunnit köpa någon!

Nee nu ska jag in i duschen o göra mej iordning!

ÅÅÅÅH

Kan jag få leva mitt egna jävla liv utan att du kommer o lägger dej i! Jag blir galen! Jag vet precis vad det är jag måste göra kan du bara sluta tjata! O vem fan ska jag prata med? Vad ska ja säga till henne? Jag fattar ingenting!
När någonting börjar bli bra då är det någonting annat som inte är bra! Kan inte allting vara BRA!!


Jaja nu fick jag avreagera mej lite haha! Sitter och kollar på the perfect man nu som går på 3:an. Undrar hur många gånger jag kollat på den filmen? Jag tycker den e mysig!
Nu ska jag dricka kaffe! pusshej!

bara för att

Jag har tråkigt!

hfgfd

Besviken

Blev ganska förvånad imorse. Jag hade fått ett sms av en kompis som jag inte snackar med så mycket längre. Blev ganska glad. Men efter några sms blev jag bara besviken. Besviken på att hon ens kunde mej o fråga en sådan sak. Det lät verkligen inte som henne. Tänker inte skriva om vad hon fråga mej eller vem det var men vissa av er som läser min blogg förstår nog vem jag snackar om. Visst, hon får göra som hon vill jag har sagt att jag fortf e hennes kompis men att hon frågade mej? Det kändes bara konstigt. O javisst jag kan inget om sån skit ja vet bara att jag aldrig skulle hålla på med sånt och det vet du också

Jag är inte arg, bara förvånad och besviken!


Pratade med Hanna!

En gammal barndomskompis ringde mej för typ en timmesen! Riktigt trevlig att prata med henne!
Man tänker ju alltid på hur en person låter och sånt men när hon ringde så lät hon inte som jag trodde haha. Hon är ju mycket äldre nu och det är jag också så det var roligt.Vi ska nog ses på fredag för på lördag åker hon till Spanien! Jag vill också!
Jag är ju inte direkt den som gillar att prata i telefon med folk jag aldrig pratat med innan ellersom jag inte pratat med på evigheter men det flöt på och det kändes som om det inte alls var flera årsen vi snackade sist! Snackade ganska längemed henne, vi pratade om allt möjligt! Hon skulle göra en spanskaläxa haha skriva om tacos! Knas!:P

Ses på fredag;)

Orka va otrevlig

Orka vara otrevlig. Visst du kan ju fråga men på sättet du skriver på? Aja jag har inte gjort dej ett skit men du kan ju hålla på om du vill!
Om du tycker det är så creapy så kan väl du säga det till mej istället?
Jag vet att jag inte alltid är sån som går o säger saker till folk när jag tycker någonting om dom men jag ska börja göra det nu istället för att det ska gå massa omvägar o komma fram på annat sätt.Ja nu vet ni det!


Och till"dej" som gillar att kommentera i min blogg, jag antar att jag vet vem du är så du kan skriva ditt namn istället!



Räkning?

Ska strax hem. Sitter hemma hos Daniel.
Tänkte hämta Melinda. Det var så längesen jag lekte med henne nu! Hon blir nog glad får jag hoppas haha!

Min mobilräkning skulle betalas igår också. Mamma skickade sms nu. Men hon sa att hon eller Dennis skulle betala den denna månaden så har hon inte gjort det. Nähe? Jaja jag får prata med henne när jag kommer hem!

Nu ska jag kolla västtrafik sen går jag.

<3

RSS 2.0