Vad kan man göra för skojj?

Klockan är kvart i 1 och jag är uppe? Haha det är inte likt mej. När jag inte har något att göra så går jag och lägger mej och sover. Men nu är jag uppe? O jag är inte trött heller. Lite tråkigt att sitta här själv iofs. Vill sätta på en film, försökte alldeles nyss men jag blev uttråkad... Så vad kan man göra för skojj nu mitt i natten? :P

Sing-a-long

Sitter och kollar på sing-a-long med mamma nu. Det är faktiskt ganska kul:P

Egentligen skulle min kompis Markus komma hit men jag fick ont i huvudet så vi får se sen. VI båda sitter bara hemma ikväll så vi tänkte se på seinfeld, han har alla boxarna =)

Nu ska jag spela lite, nördig som jag är:)

Just like heaven

Sitter här i t-shirt, orkar inte ta på mej. Men varför ska jag göra det haha jag ska nog ändå inte göra något idag. Eller jo jag ska med Melinda o köpa lördagsgodis annars inget:P

Kollade färdigt på "just like heaven" förut. Love it!.
Den handlar om en kille som flyttar in i en lägenhet men så kommer det en tjej eller ah en ande, eller kalla det vad ni vill:P Hon säger att hon bor där o han säger att han bor där. O sen försvinner hon. Men så kommer hon tillbaka några dagar efter. Han säger att hon är död,och bara är en ande men är hon verkligen död?
Ja veeet, jag är sämst på att förklara, men har ni inte sett den så se den.

Sen så har jag bara kollat på pippi långstrump med Melinda.

Bara vara hemma?

Jag har precis vaknat och ätit frukost. Ska se färdigt en film nu "just like heaven" åh den är så bra. Skriver sen vad den handlar om :)

Kanske ska träffa Ebba idag, eller jag vet inte. Beror på om hon kan. Hon hade nog andra planer förresten:P Så isf ska jag väl bara va hemma, tror inte att någon orkar hitta på något eller ah, jag orkar inte ta mej någonstans just nu.

Vad ska ni göra idag?:)

Juno

Nu har H:an och Ebba gått. Ebba var inte här så länge.

Vi kollade på en film, jag och H:an. Juno hette den. Tror den går på bio eller gick där nyligen. Jag tycker den var sådär. Lite seg.Den Handlar då om Juno  16 år som blir gravid och hon bestämmer sej för att inte göra abort men hon ska adoptera bort det iaf. Det hände inte så jättemycket i filmen men jag tycker nog den ändå är värd att se:)

image214

Nu ska jag nog lägga mej snart, gonatt.

Nu har jag äntligen något o göra

Jag är med H:an. Så nu slipper jag ha tråkigt. Vet inte vad vi ska göra, men något kommer vi nog på.

Bilden är tagen för jättelängesen, vet inte hur gamla vi är hahaha kanske 13 typ. Hade inte bilden på datan så fick gå in på lunarstorm där bilden låg haha:P

Jag har tråkigt

Jag förstår inte hur man kan gnälla så mycket som du gör, ååh jag orkar inte vill göra något nu. Pallar inte o vara hemma. Men det verkar inte som om någon kan just nu :/

Give me some money

Vad är det med bloggen. Ibland är det omöjligt att komma in:P

Sitter här med blött hår och väntar på att jag ska orka göra mej iordning.
Älsklingen gick för typ en halvtimmesen. Han skulle lana med sina kompisar hela helgen haha. Hoppas det blir kul. Igår satt jag och Daniel o kollade på Naruto och seinfeld:) Jag fick låna boxen nu, wiie! Men han ska ha tillbaka den nästa gång vi ses.

Idag vet jag inte vad som händer... Som vanligt.
Vill ut och festa men jag har inga pengar och det är lite tråkigt. O ja tror ingen har lust att gå ut heller. Lena ska iofs ut men som sagt jag har inga pengar.

Håller tummarna

Nu är jag ensam, eller ah Melinda är ju här. Vi sitter och kolla på pongo och dom 101 dalmatinerna. Hon kollade lite igår så vi såg färdigt den idag men nu skulle hon kolla om på den haha.

Älsklingen gick precis, han ska till någon kompis och spela poker. Håller tummarna på att han vinner!!!
Melinda ska lägga sej om någon timme och då ska väl Ebba komma hit tror jag.

Så, vad har jag gjort idag? Jag har vaknat o en stund efter kom älskling:) Det enda vi har gjort typ är att äta. Eller jag ska nog säga det enda han har gjort är att äta. Jag förstår inte hur han får i sej så mycket haha.
Han kommer senare ikväll

Nej nu fick jag ett sms, Ebba kommer inte. Så jag får sitta här själv tills Daniel kommer.

Jag är sämst..

..på att spela kort. Jag förstår inte hur jag kan förlora hela tiden. Jag och Daniel har spelat skigubbe och han vinner hela tiden. Fast nu sista gången vann jag men han gjorde sej väl till eller nått för att vara snäll haha.

Ikväll kommer Ebba hit, vi ska se på någon film:)

Tvingades att simma med pirayor

Hemskt. Jag var nu inne på aftonbladet.se och läste om 2 stycken systrar som hållits som slavar på en cirkus. Den ena blev tvingad att simma med pirayor, när hon försökte ta sej upp så blev hon nerputtad igen. Den andra systern blev tvingad att ligga i en glasbur med ormar och tarantellon. Hon fick skador i magen när en orm hade ringlat sej hårt runt hennes kropp. Hon blev också biten i benet.

Det var publiken som larmade polisen.

Läs hela artikeln här



Massa te idag

Gomorron. Hoppas allt är bra med er. Jag mår inte så jättebra. Har ont i halsen. Usch jag hatar det. Ska dricka massa te idag så jag blir bättre.
Sitter och väntar på att Daniel ska höra av sej. Han är och gymmar med Fille. Dom skulle drao gymma vid halv10 vilket jag tvivlar på att dom gjorde. Daniel ligger nog och sover kan jag tänka mej. Men han kommer en stund sen iaf. Tråkigt att sitta hemma själv ikväll, får väl gå ner o hyra en film eller något. Vill se saw 4, men vågar inte se den själv så jag får se:P

puss

Det värsta som finns är..

.. när man förväntar sej något men så blir det inte så. Enligt mej är det så iaf. Jag hatar det. När man har bestämt att man ska göra vissa grejer och det inte blir så sen då blir jag så jävla besviken. Man ska hålla det man lovar. Jag kan inte säga att jag alltid är den bästa på att hålla grejer men jag gör så gott jag kan. Men man märker på vissa att dom inte ens försöker hålla det dom lovar. Många tycker jag är ganska känslig när det gäller vissa saker. Men när vissa grejer händer gång på gång och man har förväntat sej något varje gång då blir man ledsen. Man känner sej bortglömd.

Vad händer idag?

Hmm, ingenting vad jag vet. Jag gillar inte riktigt att bara sitta hemma när det är lov. Då vill jag hitta på saker. Men idag finns det inte mycket att göra. O imon finns det inte heller mycket att göra. Jag ska passa min syster, från 5-? Ah hon går iaf o lägger sej vid 7. Någon som har lust att göra mej sällskap haha. Usch jag vill hitta på något men vad?

Snöbollskrig

Älsklingen kom hem i måndags:) Så då åkte jag till honom, är fortf kvar här men ska strax hem. Ska hämta Melinda vid halv 5 ringde jag till mamma och sa:) Saknat den lille plutten:)

Nu tycker jag våren ska komma fram. Det är väl mysigt med snö men inte för mycket. Men igår var det roligt. Då gick jag och älsklingen ut och hade snöbollskrig. Jag antar att jag var ganska kass då jag fick all snö på mej och han fick väl nästan ingenting haha. Mys:)
Sen gick vi till "mitt kök" och delade på en kebabrulle. Det var gott kan jag säga! Älskar deras kebab:)

Dom senaste dagarna har jag verkligen proppat i mej godis haha. Jag tog med mej mitt påskägg hit till Daniel i måndags för jag hoppades att han skulle vilja ha det men ha nahde ett eget så det blev att jag åt upp mitt och sen började äta på hans. men vi såg på film och då får man faktiskt äta godis haha:)

Min lillasyster fick för sej att...

...platta håret:) Hon fick självklart hjälp av mej för hon kan ju inte göra det själv. Hon har jättelockigt hår så det går inte att få helt rakt men det blev fint tycker jag.
Bilderna jag tog blev inte dom bästa för jag tog dom med min mobilkamera för jag hittade inte mammas:)

image211
image212
image213

Den e lås?

Jag ringde Daniel nyss, äntligen fick jag svar. Jag vet inte hur jag lät men jag kan inte ha låtit specc glad. Men ska prata med han när han kommer hem. Tror han skulle ta båten nu. Det var iaf skönt att få höra hans röst igen.

Nu sitter min lillasyster i mitt rum och skriker "den e lås". Hon håller på o försöker få bort ett parhörlurar som hon har sättit på något konstigt sätt. Men nu har den tydligen låst sej som allt annat som hon inte får loss:)

Ska gå o sminka mej nu och torka håret. Orkar inte sitta här i flera timmar och inte göra någonting.


Ni vet inte hur det känns

Igår var jag Lena och Ameli hemma hos Ebba. Vi gjorde en jättegod kycklingsallad och hyrde film. 2.37 hette den. Hm ja den var inte specc bra men inte jättedålig heller. Men det är iaf inget jag ser igen:P

Idag är jag på pisshumör. Det var jag väl på ett sätt igår också. Men det är lättare att vara glad när man är med någon. Vissa vet inte hur det känns när dom säger det dom säger och det gör mej ledsen.
Vi får se hur allting blir idag, jag hoppas på det bättre men jaghar svårt o tro det. Det är bättre o tro det värsta.

Chokladkanin

Sitter och äter på min chokladkanin som jag fick av mamma igår + massa annat godis. Ja sa till henne att jag bara ville ha kaninen för jag ville inte hamassa godis men så fick jag godis ändå.

Nu ska jag sminka mej lite o sen ska jag till Ebba en stund.
Pallar o va själv o sitta o tänka på massa dumma grejen :P

Seriöst, jag blir arg

Jag blir seriöst arg på att du inte svarar. Dåligt av dej! Kanske har du inte pengar men det är gratis så. Ah jag tycker det verkar konstigt...


Idag vet jag inte vad jag ska göra, men ikväll ska jag träffa Lena och hitta på något tror jag.

Igår var jag och Lena hos Ebba. Vi gjorde inte så mycket. Kollade på tv satt vid datan var ute och gick o så. Senare på kvällen kom Nicke dit:) Jag och Lena ville göra anden i glaset men vi var nog lite för oseriösa så det funka inte haha:D
Kom hem typ vid halv 2, fick skjutts av Lenas mami :)

Glad påsk på er

Har precis gått upp. Sms:Ar Daniel och försöker få honomatt svara på varför han skrev som han gjorde igår, antagligen var han full. Hope so.

Ska till mormor och morfar vid 1 och fira påsk. Bara jag inte får för mycket godis. Usch. Eller det är ju gott men jag vill inte haha.

Glad Påsk på er!
image210

Vår lilla hemlighet

Har precis kollat på Let's dance med mamma. Jag gillar det inte men hade inget bättre för mej har suttit o smygtittat lite medans jag suttit här vid datan:)
Jag ska nog lägga mej snart, klockan är snart 10 och jag är skittrött.

Ska lägga mej och läsa min bok "vår lilla hemlighet". Åh den är så bra men hemsk. Rekommenderar den. Den handlar om en tjej som växer upp med sin mor och far. Vid 6-års ålder våldtar hennes pappa henne.Under flera års tid håller hon tyst men vid 15-års ålder blir hon gravid och blir tvungen att berätta. Självklart får hon skulden för allting. Jag tycker det är så hemskt. Folk trodde att hon hade gillat o bli våldtagen pga att hon höll tyst så länge. Helt stört. Det är en sann historia.
image209

Min dag

Hej:) Kom precis hem från allum och dennis pizzeria. På allum köpte jag ingenting, jag är pank som vanligt men hittade en jättesöt klänning som jag funderar på att ha på min student:) Mamma köpte en söt body till Ricardo (mammas kompis nyfödde). Åh jag längtar tills jag får se honom:)
Sen köpte vi en liten present till Annika (min morbrors fru) för hon fyllde tydligen år nyligen haha:P

Sen efter allum åkte jag hem till Ebba och hämtade min telefon:) och efter det åkte vi till Dennis pizzeria där jag åt kycklingsallad. Jag känner att jag måste sluta äta kebab nu haha äter ju det typ flera gånger iveckan. Är besatt. Men det är ju så gott:)

Nu ikväll ska jag inte göra någonting bara chilla. Eller ah får se om något annat händer men det är så fruktansvärt kallt ute såjag orkar nog inte ta mej ut:)


Roligt igår

Det var kul igår hos Ebba. Det var jag, Linda,Ameli och Nicke o Ebba då så klart. Vi började dricka vin med sprite, jag brukar inte gilla det men igår var det gott. Vi satt o snackade och spelade kort o så. Sen hade Ebba fått rött vin också så då började vi dricka på det. Vid 11-tiden tänkte vi dra ut så vi går mot spårvagnen. nicke skriker att han ser 1:an så jag o Nicke o Linda springer ner nicke sätter sej på spårisen men Ebba och Ameli är segast i världen så jag o Linda försöker på Nicke att gå av men han hinner inte. Så vi går mot 17-bussen och tar den o då ringde tydligen spik o sa att han var på väg till munkebäck igen haha.
Sen fick jag lite halvt panik, jag trodde att jag hade tappat min comviqmobil. Fan orka tänker jag, jag vill inte ha min3-mobil den är för dyr.
Men nu imorse så hittade Ebba den i soffan så det var skönt:)

Jag hände aldrig med ut på krogen för jag fick skitont imagen så jag drog hem. Lite tråkigt för jag ville gärna hängt med ut.

Snart ska jag till Allum med mamma och Melinda och köpa någonting till mammas kompis nyfödde son:) Men innan ska jag kolla på våra bästa år som börjar om 20 minuter:P

duschat

Nu har jag precis duschat, ska göra mej iordning nu och så för att åka till Ebba. Sa till henne förut att jag ville komma lite innan 8 men nu märker jag att jag inte hinner det. Vad har jag gjort idag egentligen? Det brukar bli så här att jag gör mej iordning 1 timme innan jag ska gå, visst de brukar räcka för mej men jag blir alltid så seg men ah vi får se. Ska ringa H:an snart också hon ska också med till Ebba.

Nu kommer nog mamma och Melinda hem snart, Melinda har varit hos mormor och morfar över dagen så mamma ska få lite egentid. Hon har ju bara varit hemma nu i över 3 veckor för att Melinda varit så sjuk, men nu mår hon mycket bättre!!


Det är inte långt kvar till studenten nu, det kommer bli så jävla skönt.

Vilken hund är du?

image207
Jag är tydligen en Cocker Spaniel

Cocker spanieln är en av världens mest uppskattade och populära hundraser. Det är en sportig och aktiv sällskapshund som passar bra i de flesta familjer. Den är robust, snäll och barnvänlig men kan också vara något egensinnig. en det är också en ras med ganska stor arbetsvilja, energi och livsglädje så den rekommenderas helst till familjer som är lika aktiva som hunden själv. Rasens särprägel kan väl beskrivas att vara dess utpräglade sociala och livliga väsen. Det är en hund som alltid följer sin ägare med stor hängivenhet och glädje. Dessutom har den en enorm aptit på livet och de flesta ägare kommer att upptäcka att den har lika stor aptit på mat! Detta är en ras man måste vakta annars äter den sig lätt till en övervikt. Cocker spanieln har också ett stort behov av kroppskontakt och närhet.

Gör testet du med här

Idag åker han till danmark

Sitter hemma hos Daniel. Håller på o gör mej iordning, eller ah nu har jag hamnat där för Danne är på toan och fixar sej. Snart ska han till Danmark, ska åka om typ 20 minuter:/ Blää i will miss him.
Men det är väl bra på ett sätt också att vi får sakna varandra lite. Men vi har pratar med varandra varje dag i 7 månader (japp det är 7 månader idag) och nu ska vi inte prata på 5 dagar. Men det kommer säkert gå bra.

Ska hem o duscha o så nu o senare ikväll ska jag till Ebba o ha det trevligt haha hon är ju ensam hemma hela helgen så det blir najjs:) Tror Ebba ska ut på krogen sen men jag har fan inte råd med det så det blir väl att jag drar hem när jag varit där.

Den perfekta killen?

♥ Han älskar dig för den du är, hur mycket du än skulle såra honom skulle han aldrig svika dig. 
♥ Han visar och säger alltid hur han känner. 
♥ Han skickar gulliga sms på kvällen och säger: - Godnatt älskling, jag saknar dig <3 
♥ Han tycker ALLTID du ser otroligt bra ut i hans ögon, no mather what.
Han är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
♥Han vill visa upp dig även om du har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
♥Han ringer upp dig tills du svarar om du har blivit sur och slängt på luren i örat på honom.
Han lever för dina kyssar. 
♥ Han håller vad han lovar. 
♥ Han skulle göra allt för dig. 
♥ Han trycker dig alltid närmare honom, tar din hand eller visar på annat sätt att det är just DIG han älskar,
när han pratar med andra tjejer på till exempel en fest.


Är den perfekta killen så?


Nu ska jag spärra telefonförsäljarna

u ska jag spärra så att inga telefonförsäljare kan ringa hit till oss, det är bara jobbigt. Jag brukar aldrig svara när jag tror att det är någon som som ringer men dom ger fan aldrig upp, ringer i flera dagar tills man svarar och säger som man alltid gör - Nej tack vi är inte intresserade.

Läste i GP idag att man kan ringa 020-277000. Så får man knappa in sitt nummer. För att sen aktivera spärren måste man ringa igen en gång till inom en månad. Spärren gäller sen i 3 år. Tjänsten är också gratis:)

Så det ska jag göra ni:)




Våra bästa år

Våra bästa år är på tv, sitter o halvkollar lite,fan att jag fastna här vid datan har inte sett det på skitlänge haha, besatt.
Det är jävligt segt har egentligen inte missat särskilt mycket fast jag inte sett på flera veckor, nu börjar dom fatta vem som är mördaren, segisar säger jag bara.

Jag älskar det ändå.

image206

Här och nu slutar jag äta godis

Jaaa! Imon är sista dagen sen är det lov. Härligt! Visst det är bara en vecka men lite ledighet är alltid skönt.
Så imon ska jag hem till Ebba för hon är ensam hemma så ska vi dricka lite och sen kanske vi ska ut får se om jag kan fixa pengar, i hope so :)

På lördag ska jag o mamma o Melinda till mormor för o fira påsk. I år hoppas jag faktiskt att jag inte får något påskägg, jag vill inte proppa i mej mer godis än vad jag redan gör. Nej nu är det faktiskt slut med det. Här och nu bestämmer jag mej att jag inte får äta något godis. Hmm ja tror inte det kommer funka men jag ska försöka o misslyckas jag så får jag väl skriva det då.


Älskling åker till Danmark imon med sitt handbollslag. Han kommer hem på måndag, ja kommer sakna ihjäl mej
:(

Mode genom tiderna - Foton på mej

Ebba gjorde ett fotoarbete "Mode Genom Tiderna"
Så här kommer några bilder:)

image201



   

Bild 1: Hippie. Bild 2:40-tal Bild 3:60-tal Bild 4:50-60-tal Bild 5: 70.tal

Det finns fler bilder men det är så himla segt att lägga upp här på bloggen detta tog mej en evighet haha:)

puss

Studentmössa

Min studentmössa kom idag:) O jag som var så orolig att den inte kommit haha. helt ärligt så trodde jag inte att den skulle komma för har hört att studentkompaniet är bajs, men vad vet jag..

Var på backaplan idag med Daniel. Han skulle köpa något spel, det blev två:P
Sen skulle vi kolla på djur, vi vill köpa fåglar hehe kostar typ 400 för 1 o vi ska ha 2.
Efter de så skulle jag in i toys o rus o kolla på leksaker haha hittade en sparkcykel som jag tycker att Melinda ska få, det var Fifi på den och ja hon älskar Fifi. För er som inte vet vad Fifi är så är det ett barnprogram:)

Hörs kanske sen:)

Så här ser min älskling ut ibland

image197

Snart ska jag till Linda

Om någon timme ska jag till Lindas nya lägenhet. Har aldrig varit där förut:) Hmm undrar hur länge hon har bott där nu. Aja jag ska sova där inatt iaf, ska bli mysigt:)
Usch jag orkar inte gå till skolan imon, men blir väl lättare o gå upp när jag sover hos Linda för när jag sover hemma så orkar jag verkligen inte gå upp.


Sitter nu med brun utan sol på mej så får se om jag blir lite brunare, jag är så blek :P

Får göra mej iordning nu.



Gretas

Kom på att jag kanske skulle skriva vad jag gjorde igår på Lenas födelsedag. Jo först så skulle jag Ebba, Linda och Jenny åka hem till Lena men Jenny och Linda missa bussen haha så jag och ebba åkte själva. Så bestämde vi oss för att gå den korta vägen men så kom vi på den långa vägen ändå, hur fan lyckas vi?

Aja när vi kommer till Lena så är hela hennes släkt där + Klara och Julia:) Vi ville att hon skulle öppna dom presenter hon fått men hon ville vänta tills alla kom. Men hon fick öppna min o Ebbas innan iaf, en liten kyckling med godis i :P
Ebba hade med sej in vin så den öppnade vi ;)
Sen när alla kom så öppna hon sina presenter och vi kollade på melodifestvalen och åt tårta mumma:)

Vid halv 10 så drog jag Ebba, Jenny och Linda in till stan. Lena ville till Gretas så vi gick dit i förväg. Det var faktiskt roligt där, jag trodde inte det. Känns som om jag bara har hört en massa skit haha.
Vi tog en cider och dansade o massa saker. Den var en kille som var uppe på scen hela kvällen asså jag fatta inte hur han orka men jag och Ebba hade roligt med honom vi ställde oss bredvid honom och härmades.
Sen ville vi välja låt o då valde vi Aqua - Barbie girl haha:)

Jag drog hem ganska tidigt, orkade inte vara kvar men jag hörde nu att det hände massa knäppa saker när jag gick, det brukar vara så haha.

Nu är jag hemma hos Daniel, han är på väg till Falköping så här sitter jag och väntar:)

GRATTIS LENA

Jag hann inte skriva igår då hon fyllde år så jag skriver nu.


GRATTIIS, hoppas du hade roligt igår med massa fina presenter, nu kan vi äntligen festa ihop ;)

Tears In Heaven


Den är så fin

Jag, gymma?

Idag var det specialschemadag. Inga lektioner med andra ord. Skönt.

Sov hos Daniel inatt, usch va jobbigt det var att komma upp imorse, han skulle till gymmet med Fille. Tydigen ska jag med dom o gymma på måndag haha, ja undrar hur det kommer gå, det kommer nog inte gå alls jag som är så svag:P

Melinda mådde bätre igår men idag mår hon inte alls bra hon ligger bara o sover, vi funderar på att åka till sjukhuset igen senare:(

Sviken

Går det att förlåta? ja det går att försöka iaf. Jag är en väldigt förlåtande människa, jag vet inte om det är bra eller dåligt? Efter en grej som hände igår så vet jag inte vad jag tycker. Jag känner mej sviken. Den människan jag förväntade mej mest av svek mej. Men han har lovat att det aldrig kommer att hända igen och jag får väl tro på det och hoppas att du håller det denna gången för annars vet jag inte vad jag gör.
Jag vill inte bli bortglömd igen, jag vill inte bli sviken igen.

Men jag litar på dej nu för du är verkligen bäst och jag vill vara med dej <3

en timma kvar

Är hos Ebba, sov här i natt. Vi hade roligt igår, lurade magrutan att vi började halv 8 idag för att vi skulle ha ett oferberett prov i engelska haha. Han gick på det först men när vi skickade "mejlet" om att vi började halv 8 då började han undra haha. Eller ah det är ju Magis och Ebba som har lektion tillsammans.

Trodde jag skulle till sjukhuset idag för o hälsa på mamma och Melinda men nu fick jag ett sms om att dom var hemma redan, har försökt ringa men det är upptaget så får väl ringa snart igen.

Nu är det bara en timma kvar tils vi börjar, nu ska jag torka håret. Tjing

Ambulansen kom

Nu är Melinda på sjukhuset igen. Inlagd för natten. Ambulansen fick komma förut. Hon harvarken ätit eller druckit på hela dagen. Nej usch bara det inte händer henne något :(

Min bok har kommit:)

Min, Ebbas och Lenas bok har kommit. Vi beställde varsin :) Först blev jag lite förvånad den såg inte ut alls som jag hade tänkt men nu gillar jag den.

Tog kort med min mobil så det blev ju inte så bra bilder men här får ni se några av bilderna i boken.


Sjukhuset hela dagen

Eller ah, hade ju skola till 2 och då åkte jag till östra sjukhuset för mamma och Melinda var där, inte trodde jag att det skulle ta så lång tid. Tog ju skitlång tid innan doktorn kom o så. Mamma hade varit där sen halv 9 på morronen. Jag förstår att det går långsamt när det är så mycket folk men det är väl klart man blirfrustrerad.
Melinda har varit sjuk i 3 veckor nu till och från och imorse hade hon 40 graders feber och hade kramper så mamma åkte in.
aja när jag komm dit så ville Melinda gå o köpa en macka, kan förstå att hon var hungrig, hon hade ju inte ätit sen igår. Men sen ville hon inte ha den eller hon ville men det gick in. Vid 6tiden så fick hon dropp o dom sa att det skulle sitta i circa 5 timmar så mamma och Melinda var kanske tvugna o ligga över men Melinda ville hem till sin säng. Nu har hon gått o lagt sej i sin säng ligger o skriker lite så jag ska gå in o ge henne en kram<3

Städat Daniels rum:P

Städade i Daniels rum för en stund sen han var och gymmade och jag hade inte så mycket för mej så jag tänkte att då kan väl jag städa då haha. Är väääldigt dammig här men inte nu längre:) Vi har sagt skitlänge att vi ska städa men det blir aldrig av så nu gjorde jag det. han blev glad när han kom hem :)


60 cigg om dagen?

Var inne på http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1997730.ab och lästen om Patrick Swayze som har fått cancer pga att han rökte 3 paket cigg om dagen. Hmm inte konstigt att han fick cancer.
Gå in och läs.

Hur får man bort den?

Kom precis hem till Daniel. Han är på bilskolan i typ 1  ½ timme, så jag ska väl sitta här och inte göra så mycket. Försöker fixa bloggen så den texten högst upp försvinner "marre det är så jag säger det" den syns inte när man kommer in på sidan men när man trycker på ett inlägg så kommer den upp, skitfult och jag vet inte hur man får bort den. Aja jag får försöka igen :)

väntar på älskling

Sitter och väntar på min älskling. Jag kan gissa på att han missade spårvagnen haha det brukar han göra. Segis:)
Kollar också på en film på 3:an "the perfect man" med Hilary Duff. Har sett den en gång förut, love it :)

Nej kom han.

puss

Slappt

Har varit en väldigt slapp helg.
I fredags var jag i stan med Daniel, han köpte en skjorta och jag köpte ingenting. Har 20 kr på mitt konto typ haha jag är inte så bra på att hålla i pengar.Igår (lördags) hände ingenting var ju hos Daniel och ja vad gjorde vi han satt vid datorn jag låg och kollade på en film. "She hate me", det var längesen jag köpte den kostade ju bara 19 kr så jag tänkte att jag kunde väl ge den en chans. Det skulle tydligen vara en komedi, men det vet jag inte om jag vill kalla den. Den var väl rolig emellanåt och så men mer drama kanske`? I början var det ju en som tog självmord och han som det handlade om mådde ju inte särskilt bra. Handlade då om en kille som gör massa kvinnor gravida. Börjar med att han ex flickvän som är lesbisk vill ha ett barn och sen kommer bara fler och fler.

Idag har jag bara vaknat och så hämtade mamma mej och nu sitter jag här och lyssnar på musik:) Får se vad som händer sen:)

headern klar

Yey=) Carin har fixat en header till mej. Kunde först inte fixa det så hon fick hjälpa mej. Är skitnöjd :)

Seg dag

Åkte hem till min älskling igår kväll vid 11. Sa åt han att han måste möta mej på hållplatsen för ville inte gå själv. När jag kommer fram ser jag bara någon med ett paraply framför ansiktet, det var Daniel men det trodde ju inte jag så jag började gå, helt plötsligt känner jag något bakom mej, som stampar till och sen puttar paraplyet i ryggen på mej, o jag som var helt säker på att det inte var han blev livrädd :(

Idag har det bara varit segt började halv 12 vilket var skönt men hade bara 10 minuter lektion sen fick vi göra vad vi ville så jag och Ameli gick och köpte varsin baguette, hennes kyckling var väldigt kladdig kan jag säga haha.

Efter skolan gick jag och Lena hem till Ebba för att skriva färdigt rapporten som ska vara inne imon, segt jag var bara på flummhumör och bara skratta åt allting haha :)

Nu sitter jag här och funderar på vilken tid jag ska gå och lägga mej idag, börjar ju 8 imorgon, usch jag dööör.
Sen efter skolan ska jag inte till stan med Danne så ska jag träffa Olle för jag och Ebba lånade en bok av hans mamma till projektarbetet så den måste vi ge tillbaka. Sen på kvällen är det narutokväll moho :)


Blogghjälp igen?

Idag blev jag Lena och Ebba klara med vårat projektarbete Wie!!!
Gjorde en "Må Bra" bok, som handlade, ja om att må bra haha. Olika matrecept och ansiktsmasker och massa annat. Trodde det skulle bli asdyrt att trycka boken men det kostade ju bara 170, jag trodde ju det skulle gå på 300 när Sven hade sagt att frakten skulle va på 300 eller något sånt haha.

Har inte gjort så mycket idag började skolan vid 8, skulle simma vid 10 med klassen men ja snacka med läraren att jag hellre gör det själv då jag inte vill stå i bikini framför hela klassen. Nej usch det gillar jag inte.
Efter skolan så gick jag bara hem och var med mamma och Melinda, jag och Melinda tog hennes 3-hjuling och åkte till affären och köpte mjölk, det tyckte hon var roligt, fast hon var ju lite dålig på o svänga men det kommer väl :)

Pappa och min bror åkte nyss härifrån, har hjälp oss att fixa skrivaren, men blev den fixad? hmm ja vet inte får kolla det sen :)



Btw, min kompis har fixat en header till mej men jag vettefan hur man sätter in den eller ah det blir bara fel när jag gör det så det kanske finns någon snäll människa där ute som vill hjälpa mej? :)

Ha en bra kväll, skriver sen:)

Fredags - keybar

I fredags var skulle jag och H:an ut :) Vi drog till keybar och Roxanne och några till var med:) Det var typ nån mexikansk kväll så vi fick tacos o marackas (stavning?) men hattarna var slut tyvärr. Drickan var billig fram till halv 12 så vi var tvugna o passa på för vi var där runt halv 11, blev nog lite mycket haha men vi hade roligt:)
Tyvärr var det någon som svimmade mitt i ingången så det kom 2 ambulanser dit. Jag ville gå ut för o kolla efter H:an för jag hittade varken henne eller Roxanne men när jag försökte gå ut sa vakten att jag fick ta den andra vägen o där sa dom likadant. Men sen hittade jag dom och vi gick ut lite. Vi drog väl hem runt 2 och H:an sov hos mej.
Bakisdag igår då haha,Fick gå upp vid halv 8 för jag hade ju lovat att passa Melinda, shit va trött jag var hade ju bara sovit typ 5 timmar.
När mamma kom hem från jobbet så lagade jag och H:an mat, vi är duktiga:)

På kvällen åkte jag hem till älsklingen vi hyrde flm och åt kebab. Det blev 1408 den var grym enligt mej, tror att danne tyckte den var bra också.
Handlade om en kille som tar in på ett hotell i rum 1408 och dom som går in i det rummet dör typ det händer massa läskiga grejer:O Från början fick han ju inte rummet för attså många har dött där men han sa att han skulle stämma dom annars så han fick rummet. SE DEN!

puss

RSS 2.0