Försenad julklapp

Igår morse åkte jag till Daniel för att raka honom :) Sen tog vi spårisen in till stan och åt lite och försökte hitta ett par jeans till mej haha. Men det gick inte så bra. Vet ju inte vad jag vill ha. Använder ju aldrig jeans men jag vill ha ett par som jag vill använda haha. Aja köpte iaf en försenad julklapp till Danne. Fick bli en seinfeldbox och beavis and buttheadbox :) Köpte även "mia och klara" till mej själv. Fast den fick jag gratis för Danne hade någon rabattgrej höhö :)

Efter stan åkte vi hem till mej. Gjorde inte så mycket han satt o kollade på handbollen. Men vid 9 så började ju andra avenyn som jag var tvungen o kolla på :P. Så drack vi lite vin och sånt :)

Sitter just nu o kollar på bolibompa med Melinda. Väldigt roligt :P

bloggar sen

blubb

Har varit på arbetsförmedlingen idag och hämtat en sökandepresentation. Hon jag snackade med fattade först ingenting och frågade massa frågor haha. Så fick massa papper :P

Imon ska jag in till stan med Daniel om han känner sej frisk. Får ju pengar imon så ska ge honom en liten försenad julklapp. Han fick en liten vid jul också men ville ge något mer :) Så får se vad han vill ha haha.
Funderar på att köpa hårfärg imon också. Fast har ju ingen som kan färga det. Eller ah jag vill att H:an ska färga det men hon bor ju i london haha. Men om jag köper så blir det svart som vanligt trotts att den färgen aldrig verkar vilja sitta kvar i mitt hår men jag fortsätter försöka.

O så ska jag ju ge min bror en present också. Han fyllde ju år den 20, så i helgen blir det nog bio med honom :) Fast han vill ju inte se dom filmer som jag vill se. Men ska försöka övertala honom :)

Bloggar ju inte så mycket nu men har inget specc o skriva.
Sover ju bara o söker jobb. segt. Men ska försöka komma igång lite mer.

Nu ska jag kolla lite på desperate housewives :)

Väntar på Daniel

Igår hade vi kalas här hemma för Christoffer som fyller 21 på tisdag:) Han fick ingen present från mej då jag inte har några pengar, men dom kommer den 27 o då ska jag bjuda honom på bio :)
Efter kalaset så åkte vi till Dennis och åt o sen blev det bio. Vi såg Zack and Miri make a porno :P Riktigt rolig tyckte jag :D
Sen skjuttsade han mej till Danne och vi såg på någon film, kommer inte ihåg vad den hette men den var bra den med.

Idag gick jag upp runt halv 1, åkte in till stan och tog tåget till lerum. Mormor o morfar skulle bjuda oss på resturang. Gott var det :)
Sen fick jag skjutts hem, o min lilla älsklingsflicka e sjuk, 39 graders feber. När jag skulle lägga henne nu på kvällen så låg jag med henne en stund men när jag gick därifrån så roppade hon o sa att ett lejon skulle äta upp henne o att hon inte kunde sova själv haha.

Nu sitter jag o kollar på united 93, och väntar på att Daniel ska komma och hämta mej. Vet inte när han kommer men hoppas han kommer snart. Vi ska se white chicks hemma hos honom =)

universitetet

Hej. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar:)
Har varit på universitetet idag. Segt.
Fast min bror ringde mej när jag precis gått upp och frågade vilken tid jag skulle vara där. Jag sa kl 3 och han var i göteborg så han sa att han kunde skjuttsa mej snäll som han är =) det tackar man ju inte nej till haha. Vi var alldeles för tidiga så vi köpte lite grejer i konsum. Sen när jag skulle gå in på något möte så väntade han på mej och skjuttsade hem mej sen. TACK!
Tar ju så lång tid att åka dit med spårvagn så det var verkligen jätteskönt att få skjutts haha.

Ska dit imon också. Fast då får jag ta spårisen. Det kommer bli segt. ska vara där 9-12.

Har mycket o göra nu innan nästa vecka då jag ska träffa tjejen som jag träffade idag där.
Måste skriva 10 jobb som jag vill jobba med o gå till mitt gamla jobb o be om något intyg o måste till arbetsförmedlingen o hämta något där o massa andra grejer haha.

Nu ska jag kolla lite andra bloggar. puss

Munkebäck

Sov hos Danne inatt. Han kom o hämtade mej med bilen igår snäll som han är. Fast innan vi åkte till honom så skulle vi äta pizza. Men pizzabagaren missuppfattade Danne o gjorde två pizzor så vi fick en gratis :D gott.
Gick upp halv 8 imorse för skulle till något universitet i långedrag. Segt var bara massa gamlingar där. Måste dit imon o prata med någon också. jag orkar inte.

Sitter just nu med Elle i munkebäcks bibliotek haha. Vi är lite mobbade :)
Har ätit i bamba också haha:P O där satt Sven, tror inte han såg mej. Tur det =) Eller så såg han mej men orkade inte hälsa.
Aja har iaf lämnat tillbaka mina böcker o nu sitter Elle o braklanar. Man kan alltid hitta henne i ett bibliotek då hon alltid lanar. :) Vet inte vad vi ska göra sen, ska iaf försöka få Elle att prova låna en kamera o se om dom går på det. Fast ja antar att dom kommer känna igen henne :)

Bloggar senare när jag kommer hem. puss

T R Ö T T

Japp... Jag sitter här och är skittrött. Jag vet inte hur många gånger jag blivit väckt nu på morgonen.
Melinda kommer in och skriker att jag ska gå upp. Tillsvar får hon "om en halvtimma gå nu".  Och då går hon till mamma och säger att hon ska säga till om 30 minuter så hon kan väcka mej haha. Jag tycker synd om mej själv.
Det är iofs ganska bra att jag är uppe nu. Måste lägga mej i tid ikväll så jag orkar upp imon. Ska upp SJU på morgonen
Ojjojj det var längesen jag var uppe så tidigt. men det ska nog gå :) Ska nämligen till folkuniversitetet på förstärkt jobbcoachning. segt. Men måste man så måste man.

O så ska jag träffa Elle imon också :) Vet inte vad vi ska göra men vi hittar nog på något kul:)

Nu ska jag hälla i mej kaffe.

puss

Igår...

Igår kväll så frågade Danne om jag hade lust o komma. Det var ganska sent men jag sover ju bättre med honom så jag tog spårvagnen och åkte iväg. Fick ett sms där Daniel skrev att jag skulle komma till Kevin. När jag kom dit sa Danne att han, Kevin o Niclas precis skulle börja kolla på en film haha så jaa då gjorde jag med det. Kommer inte ihåg vad den hette men jag tror det var "taken". sjukt bra enligt mej. vill se den igen.

När klockan var runt 6 på morgonen så drog jag o Danne hem till honom o somnade haha. Vaknade inte alltför sent idag iaf även om det var sent haha:P Såå har varit hos honom typ hela dagen. Kom hem för någon timmesen för Danne skulle till Kevin o spela poker (?) tror jag.

Nu sitter jag o mamma o kollar på world trade center som går på 4:an.

puss


bättre sent än aldrig.

När jag la in lite bilder från kameran så såg jag att det fanns massa bilder från julafton haha. Så tänkte lägga upp några här. Bättre sent än aldrig haha.

gfgsgf

gfgd

tomten

fjkdjfldsf


yes man

Hej. Kom hem för någon timmesen. Var på bio med min bror. Såg på Yes man. Den var rolig =)
Fast innan bion så bestämde vi att jag skulle få provköra bilen lite haha. Jag är ju bäst:P Jag sa att jag bara tänkte köra rakt fram för jag skulle inte våga svänga men jag körde runt lite. Duktig jag är.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Vaknade sent hemma hos Daniel :) åt frukost o lite så sen drog jag hem o väntade på Christoffer.



gdfdsf
innan bion :P Min bror christoffer, Melinda o jag:)

Tandläkaren

Kom precis hem från tandläkaren. Han tyckte mina tänder såg jättebra ut o blablabla men när jag frågade om jag hade något hål sa han ja det ska vi kolla på nu.
- ojoj, martina det här såg inte bra ut.
HAHAHA
Ja, jag hade några hål. öhm... Han sa att dom var på gränsen och att jag måste börja använda tandtråd bättre.
O jag som inte trodde jag skulle ha några hål när han satt o snacka om hur bra mina tänder såg ut.
Sen frågade han om jag rökte o snusade. Jag sa att jag har rökt. Då sa han att alla som röker är snygga hahaha.
- alltså jag flörtar inte med dej jag var bara tvungen o säga det.
O mina piercingar hade inte förstört någonting haha. bra det.

trött

Jag är ganska trött, trotts att jag inte varit vaken särskilt länge haha.
Åkte till Danne igår kväll :) Vi somnade ganska sent. Så vi har inte gjort mycket idag. Har kollat när han spelar tv-spel haha :D

Mamma kom o hämta mej runt halv 5 o nu sitter jag här.
O såg nu att jag missat en grej jag skulle gjort i måndags:S Aja får ringa dom imon då.

Vill att Daniel ska komma hit ikväll, men han orkade inte haha. bajs.

fixat min mobil

Jag kom precis hem från mediemarkt. Var där med min mobil som jag köpt för en veckasen. Knapplåset var segt och mobilen kunde bara börja vibrera. Så jag fick en ny :) Det var inte rea på den längre, så hon i kassan var tvungen o ringa för hon trodde jag skulle behöva betala det med haha. noo. men det slapp jag :) Så får hoppas denna funkar bättre nu då.
lite jobbigt nu när all musik är borta och jag har ingen musik i datan heller då jag formaterade om den :P Jaja men det ordnar sej nog.

Nu ska jag och Melinda kolla på narnia. Hon fick filmen av Daniel i julklapp. o nu är det tredje gången som hon ska se den. mhm. haha!

Nyår

Tänkte berätta lite om nyår :) hade egentligen tänkt o stanna hemma men sen snacka jag med Catta o ångra mej  och köpte en biljett till trädgårn. Åkte in till stan hämtade min biljett sen åkte jag till Danne för att raka honom :) Efter det drog vi till Kevin, där blev det lite för mycket att dricka haha. Tog taxi till trädgårn men väl där så kom jag inte in haha så jag och Danne gick och tog en hamburgare sen fick jag komma in :) Det var en bra kväll, drog hem vid 3 tror jag. Somna direkt när jag kom hem haha.


Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade hemma hos Danne. mys!. åkte hem vid 4 typ.
Har varit på Ikea med mamma och Melinda. Tänkte köpa en grej till min bokhylla men den var slut så får åka dit någon annan dag.

Imon så ska jag åka o byta min telefon haha. Knapplåset e knas.

RSS 2.0