Själv hos Daniel

Hellu:) Är hemma hos Daniel, han skulle ha match så jag sitter här alldeles själv :) Han kommer väl om 2 timmar, få se vad vi ska gö då. Börjar halv 12 imon, gött :)

På fredag ska jag ut, vet inte vart men jag o h:an iaf får se vilka fler som hänger med, ska bli roligt:)

Är ju bokrea nu :P Hittade en bok igår för typ 60 kr, handlar om en kvinna som dödade sitt eget barn, verkar jättehemsk så ja vet inte om ja ska köpa den. Handlar då om den kvinnan som får förlossningsdepression så sen vet jag ju inte vad som händer men det stod att hon sköt sitt barn. Usch :/ Kommer inte ihåg vad boken hette, men ja tror nog ja ska köpa den.

puss


Morgan Pålsson - världsreporter

Ja, var ju på bio i Fredags med Danne o Nicke o några fler. Vi såg Morgan Pålsson - Världreporter tror jag den hette:) Trodde faktiskt inte den skulle vara så bra som den var. Men det är verkligen värd att se:) Handlar då om Morgan och hans kameraman (kommer inte ihåg hans namn) som tror att dom ska få en jätterolig resa av SVT till något ställe, aaah va glömsk jag är. Men så får dom en resa till ett ställe som ingen känner till o så händer det massa knäppa o roliga grejer där... SE DEN!

I helgen har jag bara varit med Danne, fast igår så fyllde Melinda år så då var jag ju hemma, hon fick massa roliga grejer, fast hon va iofs sjuk så det var ganska synd om henne. Somnade runt 5..

Jag och Danne har lagt in pengar på King.com , la in 100 kr har 200 nu :) Wiie när vi har tillräckligt med pengar så tar vi ut dom och gör något kul tillsammans :)

GRATTIIIS

Grattis till Melinda som fyller 3 år=) Stora tjejen nu.

Ska strax hem och krama ihjäl henne :) Världens sötaste tjej e hon :)

puss

Klippt mej

Är hemma hos älskling nu, vi har precis vart o ätit kebab :) Senare ska vi på bio med några av hans kompisar, kom inte ihåg vad filmen hette men det skriver jag sen hehe.

Har vart i klippt mej idag med Fille. Någonstans vid järntorget. Det blev inte riktigt som jag ville, eller hon klippte ju som jag ville men ja trodde det skulle bli annorlunda men nu gillar jag det. Måste bara hålla på o platta luggen varje dag nu haha:)

annars har jag bara vart i skolan idag, började 08:10, usch jag hatar fredagar.

Åh vad jag saknar dej

Kom precis hem, var ute och gick med Ebba. Det var ett tagsen vi var ute och gick och bara snackade om allt möjligt.
Det är skönt!

Ska nog sitta uppe ett tag till, vet inte vad jag ska göra, kanske kolla på andra avenyn på svt. Har ju missat 2 avsnitt nu haha jag är lite besatt fast inte lika besatt som i våra bästa år. Åh det är så stört att ingen fattar vem som mördaren är men den som vet vill ju inte berätta osmarta människor säger jag bara.

Imon ska jag till stan med min älskling. Har inte träffat han sen i lördags, åh vad jag har saknat dej.
4 nätter nu utan dej, hmm undrar om jag varit utan dej så länge någon gång. Inte för att det är specc länge men ah jag vill ju vara o pussa på dej hela tiden<3

Lite senare...

Imorse när jag vaknade vid 8 så tänkte jag att "näe jag orkar inte gå upp" för vi hade en lektion sen håltimma i 1miljon år så jag tänkte att det gör nog inget om jag skiter i en lektion. och tur var det, Ebba ringde mej sen när hon var i skolan och sa att dom itne haft någon samhäll haha. Men ändå fick jag komma ganska tidigt till skolan för vi skulle fortsätta med vårat projektarbete. Äntligen har vi börjat med boken den kommer nog bli ganska snygg :)

Kommer ett till inlägg lite senare...

LisaFisa

Igår träffade jag Lisafisa =) Det var jättekul. Hyrde en film, cube. Den påminde lite om saw-filmerna men den var bra :) Handlar om ett gäng som vaknar upp i en kub typ och så ska dom gå igenom hela som en labyrint men den är skitstor och det är fällor i alla rum.

Sen var vi ju tvugna att äta kebab, hon var den första som fick mej att äta det:)
Vi pratade gamla minnen. Hon berätta att när vi var små så åkte vi in till stan själva och gick på bio, min mamma blev skitarg :D

Vi måste ses snart igen Lisa!!

Fan

Det är du som alltid säger att jag inte är ensam att jag inte är bortglömd. Men hur jävla lätt är det att lita på dina ord när det alltid är du som glömmer bort mej? :(

Chasing cars


Snow patrol - Chasing cars

If I lay here
 If I just lay here
 Would you lie with me and just forget the world?

 I don't quite know
 How to say How I feel
Those three words Are said too much
 They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me And just forget the world
Forget what we're told Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life.

Jag älskar dej Daniel

Blondinbella och Stina lee

Eller gick iofs upp kvart över 10 och kollade på blondinbella och Stinalee
på tv 4. Var skittrött men ville kolla på det. Läser båda bloggarna. Gillar inte alls blondinbella men jag läser ändå för skojjs skull. Stinalee gillar jag, även om det kanske inte är så himla intressant så gillar jag att läsa:)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vill hyra saw 4 men det verkar inte vara någon som vill se den med mej för alla har ju redan sett den på bio haha. varför hade inte jag pengar då :(

Reta din omgivning

  •   Fråga din arbetskamrater mystiska frågor, klottra ner deras svar i en anteckningsbok. Mumla nånting om "psykologiska profiler"
  •  Fråga människor vilket kön dom är.
  •  Förklara din lägenhet som en självständig stat och stämm grannen ovanför för att kränka ditt luftrum.
  •  Försök att spela ouvertyren till Wilhelm Tell genom att trumma under hakan. När du närmar dig slutet säg: "nä... vänta, där blev det fel". Repetera.
  • Glöm poängen i en lång historia, men försäkra lyssnaren att den var "jätterolig".
  • Gå några steg bakom någon och spreja desinfektionsvätska på allt som han/hon rör vid.
  • Gå runt i en resturang och fråga gästerna om du kan få deras persilja
  • Gå till en poesi afton och och fråga varför inga dikter rimmar.
  • Göm mejeriprodukter på otillgängliga platser.

http://skrattnet.se/

Ska sova nu, gonatt!

Blogghjälp?

Någon som har lust att hjälpa mej med en header, bara en jättesnabb. har inte photoshop så kan inte göra någon vilket är lite tråkigt. Hade bara tänkt att det skulle stå marre och något mer så det kan ju inte ta så värst lång tid?

puss

I LOOOOVE YOU

Har skittråkigt. Finns inget o göra. Vad ska jag göra? ÅÅÅH

image190
lite rolig bild.
I LOOOOVE YOU

IKEA

Åkte hem till Daniel igår kväll. Kollade lite på seinfeld och så :)
Gick väl o la oss vid halv 4 haha. Som vanligt typ. Gick upp vid halv 2 imorse.. Eller ah imorse o imorse haha.
Ringde mamma och hon och Melinda hade sovit till halv 12:O haha Melinda brukar ju gå upp vid 7:P
Dom hämtade mej vid 3 så åkte vi till IKEA. Jag kollade på en säng är massa reor på dom. Hittade en för 600 som jag tyckte om ,den kostade egentligen 1000. Sen hitta ja en för 900 som egentligen kostade 2000 så jag får se. Mitt rum är ju ganska litet men det gör inte mej någonting :)

image189
Älskling och jag på min brors kalas i januari :)
Tack för att du finns<3

När sågs vi senast?

Idag har allting bara gått åt helvete. Har bara varit ledsen. Jag vet inte vad jag ska göra men det blir väl bättre antar jag. Träffade Ebba en stund nu på kvällen och det blev ju bättre efter det. Ska träffa Danne sen också och snacka lite så det blir säkert bra får vi hoppas.

På söndag ska jag träffa Lisa. En gammal kompis. Shit när sågs vi senast egentligen? haha det var ett jävla tagsen iaf. Ska bli kul =)

Alla hjärtans dag

Idag är det alla ♥ dag. Eller klockan är ju över 21:00 så den är ju snart slut.

Har varit med älskling hela dagen :) Träffade honom i stan runt 10 och då skulle han äta på Mc donalds och så gick vi runt lite efter. Sen åkte vi hem hit (till danne) och gjorde ingenting haha. Vid 4 drog vi ner till "mitt kök" i love it!! Tog en kebabtallrik.. Åh önskar jag kunde äta sånt hur mycket som hellst men tyvärr så går ju inte det:/ Sen gick vi till videobutiken och ajg såg att SAW 4(!!!!!) hade kommit ut. Åååh jag dör Jag vill se den men får hyra den någon annan dag!! Wiie.. Har även kollat på några avsnitt av seinfeld, ska fortsätta den hehe, funny!

Nu ska vi iaf städa lite, är väldigt stökigt här så jag får hjälpa Danne lite :)

Ha en bra kväll
puss♥

Igår var jag med H:an

Igår var jag med H:an. Vi skulle träffaas 21:00 men hon var segast i världen så vi möttes vid 10. Drog till något café jag tog en cider och hon ett glas vin. Sen träffade vi roxanne, sara och någon kille som jag inte minns namnet på :O Vi drog till ett annat cafe och jag och H:an delade på en´kyckling baguette åh va go den var!!!

Vid halv 1 så drog jag och H:an oss mot spårisen, jag ringde Danne och han sa att jag kunde få komma till honom=) Klart jag gjorde det. Han mötte mej på hållplatsen haha feg som jag är så vågade jag inte gå upp mot honom för senast så inbillade jag mej att killarna som gick bakom mej skulle göra något:O Men Danne stod inte på hållplatsen när jag kom så jag tänkte att han fortf var hemma för det brukar vara så men helt plötsligt hoppar han fram och skrämmer mej haha. Usch blää sånt gillar jag inte.

Imon är det alla hjärtans dag. Vissa hatar den andra älskar den haha. Har köpt en liten grej till älsklingen men kan inte skriva det här för då läser han nog det:P Köpte en grej förra veckan också men den fick han då haha :P Ett litet häfte där det stor olika grejer typ massage o frukost på sängen o sånt så nu kan han utnyttja mej hur mycket han vill haha.


Arbetsintervju

Var på arbetsintervju idag (telefonförsäljning. Jag tror det gick bra.
Var där typ 14:40 skulle vara där 15:00. Ingen öppnade när jag kom så stod där ett tag.

Först så var det gruppintervju. Man fick presentera sej och lite så och hon tjejen som höll i allt breättade lite om hur dom jobbar och i vilka åldrar det är. Dte är väl runt 18 - 22 men det fanns klart äldre också :)
Sen visa hon oss runt och vi fick fylla i ett papper se nvar det enskild intervju. Hon skulle ringa mej imon. Åh jag hoppas jag får det det verkar roligt faktiskt :)

puss

<3

Jag är lycklig, så lycklig som man bara kan bli. Iaf när jag tänker på dej. Tänker på hur bra du får mej att må.. När det känns som om alting går emot mej så är du där och tar emot mej när jag faller.

Daniel, vad skulle jag göra utan dej

image188
Bild från i sommras, jag ser ju bara allmänt knäpp ut som jag brukar göra och han är sötsötsöt

Vaknat nyss

Jao har precis vaknat, skulle kunna sova längre tror jag men Danne tvinga mej o gå upp o nu så ligger han kvar själv. Aja får se till att jag blir litte piggare o sluta lägga mej 4 på nätterna. Fast det är ju lov iofs så.

Idag ska jag inte göra någonting ska väl hem strax tror jag, danne ska plugga  teori o ja sen händer ingenting haha.

Jennie

Snart kommer H:an hit :) Vet inte vad vi ska göra men ska väl se någon film eller något. Var ett tagsen vi sågs:)
Har varit hos Danne hela helgen vi har typ gått o lagt oss 4 o vaknat vid typ 2. Sega vi är haha. Men vi har haft det mysigt iaf:) Kollat på film och ätit massa ostbågar haha.

Fick min lillasysters msn igår. Inte Melinda hon är ju bara 3 haha. Men har en jättesöt syster som heter Jennie på 10 år som jag inte haft någon kontakt med, men har fått hennes msn nu. Jättekul=)

image187
Min mamma och Daniel o så tycker att vi är lika :) Så söt är hon :)

Old picture

image186
Gammal bild på mej och älskling. Jag vet inte alls vad jag håller på mej haha ser bara otroligt ful ut men älskling är alltid lika söt.

puss

Alvin och gänget

Jao, jag vill se den på bio. Vet inte riktigt vad den handlar om men det verkar så gullig haha. Om jag bara hade pengar. Skulle iofs på arbetsintervju igår men bytte tid så ska dit på tisdag. Ååh hoppas jag får det. Behöver mer än 1000 kr i månaden går ju inte o klara sej på det.

o sen vill jag se 1408, den borde väl kommit ut nu i videobutiken, isf ska jag tvinga danne att gå med och hyra den haha. Iofs så vill han ju se den så jag behöver nog inte tvinga honom.


image185

Days

Har missat hur mycket som hellst av våra bästa år nu haha. Nördig som jag är.
Pga att vi bytte schema för ett tagsen o nu börjar jag ju bara halv 12 på torsdagar så kan bara se på det då :/ det är segt. Men är inne nu och kollar på days.nu.
Fattar inte så mycket även fast det är jävligt lätt o hänga med för dom är ju så jävla sega i det programmet haha.

VG

Jag fick VG- på svenska nationella muntliga! Jippi, jag är nöjd!
Fast med det skriftliga så blev det G typ.

Fan va trött jag var igår kväll. Sov hos Daniel men han var ju inte det minsta trött så han låg o försökte hålla mej vaken haha. O idag berätta han att min käke låter jättekonstigt när jag sover, vet inte vad det är men får väl kolla upp det eller nått.

Idag ska jag inte göra något specc bara vara hemma. Ikväll ska jag till baby och kolla på film :)


I lööv it!

Jag är så jävla trött, har varit trött hela dagen. Är trött hela tiden. Jobbigt.
Ska nog proppa i mej massa cornflakes med fil, ååh mumma! Man kan inget annat än o älska det.

På gympan idag var det boxning haha, grymma vi är Linda!!

Vid 3 mötte jag min man i stan :) Vi gick runt lite, köpte en liten grej till honom sne bjöd jag han på mcdonalds, hadei nte så mycket pengar men det är han värd :P Så sa han att jag kunde få sova hos honom idag fast han hade teoriprov imon, blev skitglad men när vi kom hem till han så hade han ju träning halv 8 aja så vi gick till spårisen och det var stopp vid kortedala torg var hur många spårvagnar som hellst där så Dannes mamma fick skjuttsa mej :) Tacki!

Nej, cornflakes var det

puss

Idag..

Vaknade upp imorse hos älsklingen. han skulle ha teoriprov men han trodde det börja vid 10-11 men så ringer hans mamma 10 i 9 o säger att hon kommer om 10 minuter haha. Men jag är ju ganska snabb på att göra mej iordning så det var lugnt.
Drog hem, gjorde mej iordning gick till skolan för att fixa med projektarbetet. Men ja och Ebba fattade ingenting!!!
Får försöka fixa imon istället.

Så jag drog till härlanda fängelse och träffade mamma och Melinda, lånade lite böcker och filmer. Lånade en bok som heter viktminskning utan träning, verkar ganska intressant.

Har precis kommit hem från allum köpte ingenting ville bara dit o kolla.

Nej nu har jag gjort något dumt så nu ska jag gå.

RSS 2.0